Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Αργεντινή 1 - 0 Ενιάμα

Η Αργεντινή του Ντιεγκίτο έκανε επίδειξη δύναμης τα πρώτα 5’ και επίδειξη λάθος νοοτροπίας τα επόμενα 85’. Μέσα σε 5 λεπτά με ενορχηστρωτή τον Μέσι η μπιανκοσελέστε δημιούργησε τρεις κλασικές ευκαιρίες και σκόραρε με τον Χάιντζε από κόρνερ. Και ενώ περίμενε κανείς την αργεντινή να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να πετύχει κι άλλα τέρματα, ξαφνικά και δίχως αιτία γύρισε πίσω και το έριξε στις αντεπιθέσεις. Ακόμα και έτσι φυσικά, οι αργεντινοί ήταν πολύ επικίνδυνοι και με δημιουργό αλλά και σε αρκετές φάσεις εκτελεστή τον Μέσι έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να αυξήσουν το δείκτη του σκορ.


Αγγλία-ΗΠΑ 21:30-Οι συνθέσεις

Η 11άδα της Αγγλίας
Γκριν, Τζόνσον, Τέρι, Κινγκ, Α. Κόουλ, Λάμπαρντ, Τζέραρντ, Λένον, Μίλνερ, Ρούνι, Χέσκι

Η 11άδα των ΗΠΑ

Χάουαρντ,Τσερούντολο, ΝτεΜέριτ, Ονιέγου, Μποκανέγκρα, Μπράντλι, Κλαρκ, Ντόνοβαν, Ντέμπσι, Άλτιντορ,Φίντλι

To “Playoff Χpert” της bwin.com ανέδειξε το μεγάλο νικητή!

Ο διαγωνισμός “Playoff Χpert” της bwin.com, η μεγαλύτερη πρόκληση στο ελληνικό πρωτάθλημα ανέδειξε τον ειδικό των Playoff της Super League.

Μεγάλος νικητής είναι ο Βύρωνας Γ., ο οποίος απέδειξε τις γνώσεις του και κέρδισε 5000 ευρώ. Παίζοντας ανάμεσα σε 8445 παίκτες και χρησιμοποιώντας όλες τις γνώσεις και ικανότητές του ο Βύρωνας κατάφερε να αναρριχηθεί στη κορυφή της κατάταξης, να στεφθεί με τον τίτλο του «ειδικού γνώστη των Playoff της Super League» και να βρεθεί με 5000 ευρώ στο λογαριασμό του!

4 στα 4 και ταμείο ο TifoziBET-Νέες προβλέψεις

12/06

Φίλοι και φίλες του στοιχήματος γεια σας.

Αλάνθαστη η στήλη στις πρώτες εκτιμήσεις παρόλο που όπως είχα τονίσει έδωσα τετράδα σχετικά μέτριου ρίσκου λόγω του ότι δεν ξέραμε πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες στην πρεμιέρα.

Προχωρούμε αμέσως στις προβλέψεις για τρίτη και τέταρτη μέρα Μουντιάλ με μια τριάδα υψηλού ρίσκου βασισμένη κυρίως στο ένστικτο.

Αλγερία-Σλοβενία 2   (2.10-2.30)
Βλέπω την Σλοβενία να ξεκινάει δυναμικά και να κερδίζει την Αλγερία.Οι Σλοβένοι διαθέτουν ατσαλένια άμυνα καθώς δέχθηκαν μόλις 4 γκολ στην προκριματική φάση,ενώ η Αλγερία είναι κλασική ομάδα του ύψους και του βάθους.

Γερμανία-Αυστραλία   1 και over 2.5 goals  1(1.40-1.45)-over(1.80-1.90)
Αυτός ο αγώνας προσφέρεται για πολλά γκολάκια,έχω την διαίσθηση..
Η Γερμανία θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα και παραδοσιακά πετυχαίνει αρκετά γκολ στη φάση των ομίλων.Συνεπώς προτείνω και νίκη Γερμανίας και over. Η επιλογή είναι δική σας.

Ολλανδία-Δανία  1 (1.50-1.55)
Νίκη για Ολλανδία απέναντι στους σκληροτράχηλους Σκανδιναβούς.

Θα τα πούμε σύντομα με περισσότερες προτάσεις.Σας χαιρετώ προς το παρόν .

*Μπορείτε να διαβάζετε τη στήλη στη σχετική σελίδα του blog μας.

Τελικά στραβός ήταν ο γιαλός ή στραβά αρμενίσαμε;

Το πειρατικό βυθίστηκε αύτανδρο, ο Καπετάν(ι)ος ήταν άφαντος, ενώ το Σάλπι(γγίδης)σμα της αντεπίθεσης δόθηκε όταν πλέον όλα είχαν χαθεί. Δυστυχώς η εθνική μας ομάδα δεν τα κατάφερε απέναντι στους νοτιοκορεάτες, θεωρητικά ίσως τους πιο αδύνατους αντιπάλους μας στον όμιλο, γεγονός που γεννά αμφιβολίες για τις προοπτικές της εθνικής Ελλάδος σ' αυτό το μουντιάλ. Θεωρούμε ότι το παιχνίδι το έχασε περισσότερο η εθνική μας παρά το κέρδισε η Νότιος Κορέα, με ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης να καταλογίζεται στον προπονητή της εθνικής μας ομάδας Ότο Ρεχάγκελ και τις επιλογές του. Φυσικά βέβαια κανένας μας δεν ξεχνά ποτέ την προσφορά του Ότο Ρεχάγκελ στην ομάδα μας και η οποιαδήποτε κριτική γίνεται πάντα με καλοπροαίρετο σκοπό αλλά και γιατί ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι υπεράνω κριτικής. Τελικά απαντώντας και στο ερώτημα που θέσαμε στον τίτλο του άρθρου μάλλον...στραβά αρμενίσαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Βέβαια παραμένουμε πάντα φανατικοί υποστηρικτές της εθνικής Ελλάδος και παρά την αποτυχία στο συγκεκριμένο παιχνίδι είμαστε το ίδιο ενθουσιασμένοι για την παρουσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Μόνο και μόνο με την παρουσία της στο μουντιάλ η εθνική μας ομάδα είναι για μας ήδη επιτυχημένη.

Επόμενος αγώνας:Αργεντινή-Νιγηρία 17:00 (πιθανές συνθέσεις)

Πιθανή 11άδα Αργεντινής


(Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα): Ρομέρο, Ντεμικέλις, Σάμουελ, Χάιντσε, Γκουτιέρες, Μασεράνο, Βερόν, Ντι Μαρία, Μέσι, Τέβες, Ιγκουαϊν. 









Πιθανή 11άδα Νιγηρίας


(Λαρς Λάγκερμπακ): Ενιεάμα, Οντια, Αφολαμπι, Γιόμπο, Ταϊβο, Οντεμβινγκι, Ετούχου, Λούκμαν, Καϊτα, Αγεκμπένι, Μάρτινς. 

Η σφήνα της ημέρας

ΔΕΝ πρέπει να τα βάλει κάτω η Ελλάδα.Με καλή εμφάνιση εναντίον της Νιγηρίας και εξασφάλιση θετικού αποτελέσματος, ανατρέπονται άρδην τα δεδομένα στον όμιλο.
Καλή συνέχεια στην Εθνική ομάδα.

Ελλάδα 0 - 2 Νότιος Κορέα


Δεν τα κατάφερε η εθνική μας ομάδα δυστυχώς για ακόμα ένα αγώνα σε τελική φάση να πετύχει γκολ ή να πάρει όποιοδήποτε βαθμό αφου ηττήθηκε με 2-0 απο την Κορέα. Η ελλάδα προσπάθησε αλλά τα παιδικά λάθη στην άμυνα δεν άφησαν περιθώρια για κάτι καλό. Καλύτερος παίχτης του αγώνα ο αρχηγός και ηγέτης της εθνικής Κορέας Γη Σουν Παρκ. Με την έναρξη του αγώνα η Ελλάδα πήγε να αιφνιδιάσει με τον Τοροσίδη μόλις στο 2 να χάνει πολύ μεγάλη ευκαιρία μετά απο εκτέλεση κόρνερ στο κέντρο της άμυνας της Κορέας. Ο Τόρο έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω απο τα δοκάρια. Στην επόμενη όμως φάση του αγώνα οι κορεάτες ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ. Στο 6ο μόλις λεπτό του αγώνα η Κορέα μας χτύπησε στο δυνατό μας σημείο. Τα στημένα. Απο εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια της εθνικής μας ομάδας οι κορεάτες άνοιξαν το σκορ με αμυντικό να σπρώχνει την μπάλα ανενόχλητος στα δίκτυα της ομάδας μας. Στην συνέχεια το παιχνίδι κύλησε στα μέτρα των κορεατών οι οποίοι έδωσαν χώρο στην εθνική μας και έβγαιναν πολύ επικίνδυνα στην αντεπίθεση. Με αυτό τον τρόπο οι κορεάτες δημιούργησαν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με αποκορύφωμα ενα ανεπανάληπτο τετ α τετ το οποίο έβγαλε σε κόρνερ ο Τζόρβας.


Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η κορεάτες επιχείρησαν να αιφνιδιάσουν παίζοντας επιθετικά και πιέζοντας την εθνική μας με αποτέλεσμα δυστηχώς ένα αβίαστο λάθος του Λουκά Βύντρα που έφερε το δεύτερο γκολ για τους κορεάτες. Συγκεκριμένα σε μια φάση ακίνδυνη στο κέντρο του γηπέδου έχασε το κοντρόλ για λίγα δευτερόλεπτα κάτι που ήταν αρκετό για τον Παρκ της Μάντσεστερ να κλέψει και να φύγει στην αντεπίθεση όπου ανάμεσα σε Αβραάμ και Βύντρα πλάσαρε πολύ όμορφα και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Τζόρβα. Στην συνέχεια με αλλαγές προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την Ελλάδα ο Ότο Ρεχάγκελ αλλά δυστηχώς χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα καθώς οι κορεάτες έπαιζαν πολύ άνετα και έβγαιναν πολύ επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις. Η ελλάδα έκανε την ύστατη προσπάθεια μετά το 70 όπου πίεσε την Κορέα έβγαλε φάσεις για γκολ αλλά δυστηχώς δεν κατάφερε να πετύχει.

Αρνητικός πρωταγωνιστής για την εθνική μας ο Ρεχάγκελ ο οποίος προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους κορεάτες αλλά αντι για αυτό αιφνιδίασε την αμυντική γραμμή της Ελλάδας η οποία υπέπεσε σε αρκετά λάθη ενω και στο κέντρο η παρουσία του βαρύ Τζιόλη άφηνε τους κορεάτες να φεύγουν ταχύτητα στις αντεπιθέσεις. Δεν πειράζει. Η εθνίκη μας ομάδα οφείλει να σηκώσει το κεφάλι καθώς μπορεί να έχασε μια μάχη αλλά δεν χάθηκε ο πόλεμος. Η Ελλάδα με νίκη την επόμενη αγωνιστική εναντίον της Νιγηρίας μπαίνει ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Ν.Κορέα-Ελλάδα-Οι συνθέσεις

Η 11άδα της Ν.Κορέας


(Χου Γιουνγκ-Μου): Κιμ Γιουνγκ-Κουάνγκ,Τσο Γιονγκ-Χιούνγκ.Παρκ Γι-Σουνγκ,Κιμ Γιουνγκ-Ουού,Παρκ Τσου-Γιουνγκ, Λι Γιoυνγκ-Πιό,Λι Γιουνγκ-Σου, Κι Σουνγκ-Γιονγκ, Λι Τσουνγκ-Γιονγκ, Γέομ Κι-Χουν,Τσα Ντου-Ρι.


Η 11άδα της Ελλάδας


(Ότο Ρεχάγκελ): Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Τζιόλης, Σαμαράς, Παπαδόπουλος, Χαριστέας, Καραγκούνης, Βύντρα, Τοροσίδης, Γκέκας, Κατσουράνης.

EΛΛΑΔΑΡΑ ΚΑΝΤ' ΤΟ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Αγαπητοί Έλληνες,

Η μεγάλη στιγμή για την εθνική μας ομάδα έχει φτάσει. Η κυανόλευκη αρμάδα του Ότο Ρεχάγκελ καλείται σήμερα να ξορκίσει τα φαντάσματα του 1994 και να χαρίσει για ακόμη μια φορά στιγμές ανείπωτης χαράς στους απανταχού Έλληνες. Το πειρατικό έχει πια μπει στο λιμάνι της Νοτίου Αφρικής, με τη γαλανόλευκη να κυματίζει περήφανα στο κατάρτι του, έτοιμο να πολιορκήσει και να καταλάβει το νοτιοκορεάτικο κάστρο. Ελλαδάρα, ΚΑΝ' ΤΟ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ. Όλη η Κύπρος στο πλευρό της Ελλαδάρας μας. Όλος ο κόσμος είναι μπλε και ας έλπίσουμε ότι σύντομα θα χορεύει και συρτάκι.

Εθνικός ύμνος και Χελάκης...και τα μπλε μυαλά μας στα κυανόλευκα κάγκελα:



PallioStoiximata 12/06/2010

Απολογισμός πρώτης ημέρας: Πρώτη μέρα στην διοργάνωση χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Πάνω κάτω αυτά που είδαμε ήταν αναμενώμενα αν και μας τα χάλασε λίγο στοιχηματικά η Νότιος Αφρική αφού κατάφερε να χάσει 3 τετ α τετ παρακαλώ. Με τα αγωνιστικά χάλια της Γαλλίας δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο απο την στιγμή που η ίδια η ομοσπονδία δεν ασχολείται και κράτησε τον Ντομενέκ στο πάγκο. Κάνω υπομονή ακόμα ενα τουρνουά και απο το επόμενο με τον Μπλαν πλέον στον πάγκο ελπίζω να δω αυτό το εκπληκτικό υλικό να αξιοποιείται όπως του αρμόζει. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην Ουρουγουάη που έδειξε να είναι συμπαγής ομάδα και αφού έχει αποδεδειγμένα καλούς επιθετικούς πιστεύω θα προχωρήσει καλά.
Ελλάδα - Νότιος Κορέα: Πάμε τώρα στην σημερινή μέρα και ξεκίνημα θα κάνω απο το πρώτο χρονικά ματς. Η Ελλάδα απο τα τελευταία νέα που βγαίνουν φαίνετε θα αγωνιστεί με 3 στόπερ, λίμπερο τον Κατσουράνη ο οποίος θα πλαισιώνεται απο τους Κυριάκο και Παπαδόπουλο. Στα άκρα θα είναι οι Σειταρίδης δεξιά και Τοροσίδης αριστερά οι οποίοι αποτελούν εγγύηση πως το παιχνίδι θα κριθεί στα λίγα γκολ. Μοναδική μου φοβία είναι η κατάσταση που βρίσκεται ο Τοροσίδης μετά τον τραυματισμό του καθώς θεωρώ πως θα είναι παίχτης κλειδί εφόσον πέφτει πάνω του ο Παρκ, κορυφαίος παίχτης της Κορέας. Πρόταση μου λοιπόν είναι το under 2,5 το οποίο δίνει στην Bwin 1.45
Αργεντινή - Νιγηρία: Κάνει λοιπόν ντεμπούτο και η πολυσυζητημένη Αργεντινή του Ντιεγκίτο. Με σύστημα άκρως επιθετικό 3-5-2 με τους Τέβεζ και Ιγκουαίν μπροστά, τον Μέσσι πίσω τους στην τρύπα μπροστά απο τα δύο αμυντικά χαφ Βερόν και Μασεράνο. Στα άκρα οι Γκουτιέρεζ δεξιά και Ντι Μαρία αριστερά και στόπερ τους Ντε Μικέλις, Χάιντζε και Σάμιουελ. Σε αυτήν την ενδεκάδα λοιπόν βρίσκουμε 4 καθαρά επιθετικογενείς παίχτες και σε συνδιασμό με την απουσία του Όμπι Μίκελ που θα αποτελούσε τον κυματοθραύστη των επιθέσεων της Αργεντινής βλέπω την Αλμπισελέστε να κάνει πάρτυ. Επειδή όμως δεν έχω την ίδια καλή εντύπωση και για την άμυνα της Αργεντινής σε συνάρτηση πάλι με την επιθετική ικανότητα των Νιγηριανών (προκρίθηκαν αήττητοι) δεν θα ποντάρω στον άσσο. Πρόταση μου είναι πως η Αργεντινή θα σημειώσει πάνω απο 1,5 γκολ το οποίο δίνει στην Bwin 1.55
Αγγλία - ΗΠΑ: Εδώ τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Αντιμέτωπες είναι δύο ομάδες που θέλουν να τα πάνε καλά στην διοργάνωση και έχουν καλές πιθανότητες. Είναι τα φαβορί για να προχωρήσουν απο τον όμιλο. Οι άγγλοι πρέπει να δείξουν αν όντως έχουν τα κότσια να προχωρήσουν και με σχήμα 4-4-2 με επιθετικούς τους Ρούνει και Χέσκει ενω στο κέντρο που είναι και η δυνατή τους γραμμή θα παίξουν οι Τζέραρντ, Λάμπαρντ, Κόουλ Τ. και Λένον. Στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Τζόνσον, Τέρι, Κίνγκ και Κόουλ Α. Αυτή η ενδεκάδα δοκιμάστηκε με μεγάλη επιτυχία στα προκριματικά όπου αν και δεν σκόραραν αρκετά έπαιρναν το αποτέλεσμα που ήθελαν. Πρόταση μου είναι το under 3,5 γκολ το οποίο δίνει στην Bwin 1.30.

Συμπερασματικά: Η τριάδα παρόλι περίπου τριπλασιάζει τα χρήματα που θα παίξετε με συνολική απόδοση 2.93. Καλή επιτυχία σε όσους αποφασίσουν να με εμπιστευθούν.

Το ALAn1 με τα Χ-ηνάκια στο ταμείο…




Γεια σας αδέρφια.!!!!!

Ελπίζω να ακολουθήσετε το σύστημα με τα Χ και να πήγατε και εσείς ταμείο.
Για αύριο συνεχίζουμε το σύστημα μας με τα Χ .

Έτσι ρίχνουμε 3 πουλάκια στο Χ της Eλλάδας και στην συνέχεια 9 πουλάκια στο Χ Αργεντινής-Νιγηρίας .



Ανεξάρτητος με τα χ θα παίξω και μια τριάδα για αύριο.

Ν.Κορέας – Ελλάδα No goal
Αργεντινή – Νιγηρία 1
Αγγλία – ΗΠΑ Χ
Ποντάρω 3 πουλάκια!!!

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Ελλάδα

Με χαλαρούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας.Όλα βαίνουν καλώς για την ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ και επικρατεί κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας στο ελληνικό στρατόπεδο για την σημερινή πρεμιέρα απέναντι στη Ν.Κορέα.

Δεν μπορούν να γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις για το σχήμα που θα παρατάξει ο Γερμανός ομοσπονδιακός.

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Σημερινό πρόγραμμα



Δημοκρατία Κορέας – Ελλάδα   Ώρα:14:30
Αργεντινή – Νιγηρία   Ώρα: 17:00
Αγγλία – ΗΠΑ   Ώρα: 21:30

Σούπα Ουρουγουάης με μακαρόνια "τρικολόρ"

Σε ενα κακό ποιοτικά παιχνίδι Ουρουγουάη και Γαλλία έμειναν στο 0-0. Στο παιχνίδι κυριάρχησε η δύναμη με φυσική συνέπεια τις 6 κίτρινες και 1 κόκκινη. Για 80 λεπτά το παιχνίδι ήταν ανιαρό και αφυπνίστηκε μόνο όταν ενα σκληρό φάουλ του Λοντέιρο απέφερε σε αυτόν την δεύτερη κίτρινη, κόκκινη κάρτα. Μετά απο αυτό οι τρικολόρ βγήκαν μπροστά και έκαναν αυτό που έπρεπε να πράξουν απο το ξεκίνημα του αγώνα. Πίεσαν ψηλά, στρίμωξαν τους ουρουγουανούς στην περιοχή τους αλλά γκολ δεν έβαλαν και έτσι το παιχνίδι έκατσε στο Χ.


Με μοναδική κλασσική ευκαιρία ενα σουτ του Φορλάν στο 73 μέσα απο την περιοχή σε ολόκληρο 90λεπτο δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε περισσότερα πράγματα. Έτσι ο πρώτος όμιλος πέρνει φωτιά απο την πρώτη κιόλας αγωνιστική με τις τέσσερίς ομάδες να έχουν απο ένα βαθμό. Την επόμενη αγωνιστική τα παιχνίδια Νότιος Αφρική-Ουρουγουάη και Γαλλία-Μεξικό πέρνουν χαρακτήρα τελικού αφού ο χαμένος χάνεται ενω ο κερδισμένος βρίσκεται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση.

Ουρουγουάη-Γαλλία,οι πιθανές συνθέσεις


Πιθανή ενδεκάδα Ουρουγουάης:


 (Οσκαρ Ταμπάρεθ): Μουσλέρα, Βικτορίνο, Λουγκάνο, Γκοντίν, Μ.Περέιρα, Πέρες, Αρεβάλο Ριος, Α.Περέιρα, Γκονζάλες, Φορλάν, Σουάρες








Πιθανή ενδεκάδα Γαλλίας:


(Ραϊμόν Ντομενέκ): Λορίς, Σανιά, Αμπιντάλ, Γκαλάς, Εβρά, Γκουρκίφ, Τουλαλάν, Μαλουντά, Γκοβού, Ανελκά, Ριμπερί 

The Show Has Just Begun

Δεν τσιγκουνεύτηκαν το θέαμα στην πρεμιέρα του Παγκόσμιου Κυπέλλου η Νότιος Αφρική και το Μεξικό. Σε ενα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και αρκετό σασπένς αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για την συνέχεια. Σκόρερ για την Νότιο Αφρική και καλύτερος παίχτης του αγώνα ο Τσαμπαλάλα ενώ για το Μεξικό ο Ράφαελ Μάρκες.

Στο ξεκίνημα του αγώνα άλλος έπρεπε να μπεί μουδιασμένα και άλλος μπήκε. Οι αφρικάνοι αν και γηπεδούχοι αυτοί ήταν που είχαν το άγχος ενω το Μεξικό απο την άλλη μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να αιφνιδιάσει την αντίπαλο του δημιουργόντας πολύ γρήγορα 2-3 καλές ευκαιρίες. Αυτές οι ευκαιρίες ανέβασαν την ψυχολογία των Μεξικανών οι οποίοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο πιέζοντας ψηλά και μη επιτρέποντας στους Αφρικανούς να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους. Όλα αυτά μέχρι το 30 όπου ο αγώνας άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς με τους Μεξικανούς να πιέζουν για 10 λεπτά, να δημιουργούν και να χάνουν τρείς πολύ μεγάλες ευκαιρίες και να έχουν και ενα όρθως ακυρωθέν γκολ. Οι αφρικανοί μέχρι το 40 είχαν παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και κάπου εκεί αναθάρησαν. Για ενα πεντάλεπτο πίεσαν αρκετά το Μεξικό κέρδισαν 4 κόρνερ αλλά δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Πέρες.

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Ν.Αφρική και Μεξικό (1-1)-Τo LIVE του αγώνα,απόσπασμα από τη ζωντανή περιγραφή των συντακτών Italiano Tifozi και Pallios

*Μπορείτε να διαβάσετε όλα τα σχόλια πατώντας εδώ http://worldcupspy.blogspot.com/2010/06/live-1700_11.html 




Α΄ημίχρονο
Πολύ δυνατά μπήκε το Μεξικό..
Δύσκολες στιγμές περνάει η άμυνα της Ν.Αφρικής.


Δυνατό το ξεκίνημα του Μεξικού με δύο ευκαιρίες στα πρώτα δύο πρώτα λεπτά. Στο ξεκίνημα οι Αφρικανοί δείχνουν να τα έχουν χαμένα..


Μετά το πρώτο 15λεπτό το Μεξικό είναι καλύτερο. Έφτιαξε τρεις καλές ευκαιρίες και δείχνει να πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Η Νότιος Αφρική απο την άλλη δείχνει να είναι αγχωμένη και οι ποδοσφαιριστές της δεν μπορούν να κρατησουν πολύ την μπάλα στα πόδια τους. 




OK ο Ρομπέν


Κανονικα θα βρισκεται οπως ολα δειχνουν στη διαθεση Μπρετ Φαν Μαρβαικ για τον αγωνα με τη δανια ο Αριεν Ρομπεν.Εναντια στις προβλεψεις των γιατρων ο ιπταμενος θα υπολογιζεται κανονικα απο τον προπονητη του.

LIVE εξέλιξη αγώνων..Ν.Αφρική-Μεξικό 17.00 (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ)

Μείνετε συντονισμένοι στο blog μας.
O Italiano Tifozi και o Pallios εγκαινιάζουν σήμερα το ζωντανό σχολιασμό αγώνων στo blog.
Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στην προσπάθεια μας κάνοντας τα δικά σας σχόλια.Περιμένουμε τα σχόλια,τις αντιδράσεις και τις εκτιμήσεις σας για την εξέλιξη του αγώνα.





ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ

Μαραντόνα: Περισσότερους φαν απο εμένα ο Τεβεζ

Στην παραδοχή πως ο Τέβεζ έχει περισσότερους οπαδούς απο ότι ο Μέσσι και ο ίδιος κατέληξε ο Μαραντόνα. Με αυτόν τον τρόπο ο Μαραντόνα ήθελε να ντοπάρει ψυχολογικά τον Καρλίτος και να ανακοινώση στην ουσία πως θα τον ξεκινήσει βασικό στον πρώτο αγώνα της Αργεντινής. Η αλήθεια είναι πως ο επιθετικός της Σίτυ έχει πάρα πολλούς οπαδούς και στην Αργεντινή είναι ενας λαικός ήρωας λόγο του ότι προέρχεται απο φτωχή οικογένεια και πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια. Σε συνδιασμό με το πως κάπως έτσι είναι όλοι στην Αργεντινή καταλαμβαίνετε γιατί έχει τόση αναγνωρισιμότητα ο Τέβεζ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαραντόνα:
«Δεν γίνεται ο Τέβες να βρίσκεται εκτός ομάδας. Ο Καρλίτος αποτελεί ίνδαλμα για τον κόσμο, περισσότερο και από τον Μέσι αλλά και από εμένα τον ίδιο».

Έτοιμη η Ελλάδα για την πρεμιέρα


Κανονικά συνεχίζεται ο σχεδιασμός του πλάνου νίκης από τον Ρεχάγκελ.
Ο Γερμανός δεν πρόκειται να ανοίξει τα χαρτιά του στην σημερινή απογευματινή προπόνηση της Εθνικής που ξεκινά σε λίγα λεπτά.Το κλίμα είναι εξαιρετικό στις τάξεις της ομάδας ενώ οι Έλληνες διεθνείς πήραν σημαντική δόση ψυχολογικού ντοπαρίσματος από την εντυπωσιακή υποδοχή που τους επιφύλαξαν οι Έλληνες ομογενείς της Ν.Αφρικής.

*Αύριο στις 14.30 ο κρίσιμος αγώνας της Ελλάδας απέναντι στη Ν.Κορέα.

Οι πιθανές συνθέσεις του εναρκτήριου αγώνα

Πιθανή ενδεκάδα Ν.Αφρικής


(Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα): Κούνε, Γκάξα, Μοκοένα, Κουμάλο, Μασιλέλα, Μοντίσε, Ντιγκακόι, Πιενάαρ, Λετσολονιάνε, Τσαμπαλάλα, Μφέλα






Πιθανή ενδεκάδα Μεξικού


(Χαβιέ Αγκίρε): Πέρες, Χουάρες, Μαρκες, Ροντρίγκες, Σαλσίδο, Τοράδο, Κάστρο, Γκουαρδάδο, Ντος Σάντος, Ερνάντες, Βέλα 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ


ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ!!
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ.
ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗ ΣΤΡΟΓΓΛΥΛΗΣ ΘΕΑΣ ΚΑΙ
ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ.

ΣΕΛΕΑΣΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!


ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΕΤΡΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ
1)ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ -ΝΙΓΗΡΙΑ 1
2)ΙΣΠΑΝΙΑ -ΕΛΒΕΤΙΑ 1
3)ΟΝΔΟΥΡΑ -ΧΙΛΗ 2
4)ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ -ΕΛΛΑΔΑ 1Χ D.C




ΦΟΡΤΩΣΤΕ!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ!!!!!!!!!!!
ΟΛΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!!!




ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΜΑΤΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΝΟΤΙΟ
ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΞΙΚΟ.
-ΣΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ 1Χ ΣΤΟ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ (1.60). Ο ΝΤΟΜΕΝΕΚ Κ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟΨΕ.
-ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 2.30 ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ UNDER ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΚΟΡΕΑ.ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΓΚΟΛ.
ΓΥΡΩ ΣΤΟ (1.50) Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ.

Έναρξη Μουντιάλ-Το σημερινό πρόγραμμα

   16.00 Τελετή έναρξης 
   Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010


  17.00 Ν.Αφρική-Μεξικό     (Σόκερ Σίτυ, Γιοχάνεσμπουρκ)
  21.30  Ουρουγουάη-Γαλλία    (Γκριν Πόιντ, Κέιπ Τάουν)
Ξημερώματα Πρασκευής σήμερα και λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, της μεγαλύτερης γιορτής του ποδοσφαίρου.
Πάμε να δούμε τα τελευταία νέα από την εθνική Ισπανίας....



Ένα ευχάριστο νέο έκρυβε η αναχώρηση της Εθνικής Ισπανίας για τη Νότια Αφρική, αφού ο τραυματισμός του Αντρές Ινιέστα στο φιλικό με την Πολωνία αποδείχθηκε επιπόλαιος και αναμένεται ο άσος της Μπαρτσελόνα θα δώσει το παρών στο πρώτο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με την Ελβετία.

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

PallioStoiximata - Ανάλυση της πρώτης μέρας


Αύριο στις 5 η ώρα ξεκινάει και επίσημα το μουντιάλ. Μπορεί το πρώτο χρονικά παιχνίδι ανάμεσα στην Νότιο Αφρική και το Μεξικό να μην είναι και τίποτα το ιδαίτερο αλλά σίγουρα όλοι μας κάτσουμε να το δούμε. Δεν είναι επειδή περιμένουμε και τίποτα σπουδαίο θέαμα αλλά είναι η ευχαρίστηση του να βλέπεις αγώνα ΜΟΥΝΤΙΑΛ. Κάπου διάβασα σήμερα σε κάποιο συνάδελφο πως θα ήταν καλύτερα να καταργηθούν όλες εκείνες οι διοργανώσεις που γίνονται κάθε 2 χρόνια μετά το μουντιάλ (Euro, Copa America, Copa Africa, Confederation Cup) και να γίνετε το μουντιάλ κάθε 2 χρόνια. Του βγάζω το καπέλο! Δεν θα μπορούσε να με βρίσκει πιο σύμφωνω αυτή η ιδέα. Το παγκόσμιο κύπελλο είναι η κορυφαία διοργάνωση για εθνικές ομάδες και θα έπρεπε να το χαιρόμαστε περισσότερο. Άλλο να βλέπεις Ισπανία - Γερμανία τελικό και άλλο να βλέπεις Ισπανία - Αργεντινή ή Βραζιλία.
Προχωράμε λοιπόν στην ανάλυση του πρώτου αγώνα. Η Νότιος Αφρική αναμένεται να αγωνιστεί με τους Κούνε, Γκάξα, Μασιλέλα, Κούμαλο, Μοκοένα, Τσαμπαλάλα, Πίενααρ, Μοντίσε, Σιμπάγια, Πάρκερ, Εμφέλα. Απο αυτήν την ενδεκάδα μάλλον θα γνωρίζεται τους Πιενάαρ και Μοκοένα, άντε και τον Γκαξά που αν και δεν παίζει σε καμιά σπουδαία ομάδα ήταν αν θυμάμαι καλά το περσινό καλοκαίρι υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της Αεκ Αθηνών για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και ήταν ενα σήριαλ που κράτησε αρκετό καιρό πριν καταλήξη τελικά η Αεκ στον Αραούχο. Αποτι καταλαμβαίνετε λοιπόν δεν λέει και τίποτα σαν ομάδα. Απο την άλλη μεριά τώρα βρίσκεται το Μεξικό το οποίο αναμένεται να αγωνιστεί με τους Πέρες, Ροντρίγκες, Οσόριο, Σαλσίδο, Ακουιλάρ, Τοράδο, Μάρκες, Χουάρες, Ερνάντες, Βέλα και Ντος Σάντος. Μια σαφώς πιο ποιοτική ομάδα με παίχτες πολύ γνωστούς στην Ευρώπη.
     Αν το μουντιάλ διεξαγόταν σε όποιαδήποτε άλλη χώρα τότε όλοι θα πόνταραν "με σχετική σιγουριά" στην νίκη του Μεξικού. Όμως επειδή η διοργάνωση γίνεται στην Νότιο Αφρική και οι οικοδέσπινες χώρες στην πρεμιέρα δεν χάνουν "ΠΟΤΕ" βάση παράδοσης τότε φαντάζομαι καλό σημείο αποτελεί ο άσσος.
     Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι τώρα, το οποίο αποτελεί και το πρώτο σημαντικό βάση δυναμικότητας των ομάδων παιχνίδι της διοργάνωσης η Γαλλία υποδέχεται την Ουρουγουάη στις 21:30. Ένα παιχνίδι που ομολογώ πως το περιμένω με αρκετή αγωνία για να δω πόση τελικά είναι διαφορά δυναμικότητας των δύο κόσμων. Του λατινικού και του ευρωπαικού. Στα χαρτιά η Γαλλία είναι καλύτερη ομάδα όχι όμως με πολύ διαφορά και σαφέστατα δεν διαθέτει επιθετικό επιπέδου Φορλάν. Προς Θεού δεν είμαι ιερόσυλος και δεν θέλω να μειώσω τους Ανρί και Ανελκά απλά θεωρώ πως την δεδομένη στιγμή είναι και οι δύο σε άσχημη κατάσταση. Ο Ανρί ειδικά που αποτέλεσε ίσως τον κορυφαίο σύγχρονο επιθετικό της γενιάς του και αύριο θα ξεκινήσει στον πάγκο.
Πάμε λοιπόν να δούμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων. Η Γαλλία θα παραταχθεί με τους Λορίς, Σανιά, Γκαλάς, Εβρά, Αμπιντάλ, Γκορκίφ, Τουλαλάν, Μαλουντά, Γκοβού, Ριμπερί και Ανελκά σε ένα σύστημα 4-3-3 ενώ η Ουρουγουάη θα παραταχθεί με τους Μουσλέρα, Σκότι, Λουγκάνο, Γκοντίν, Μ. Περέιρα, Πέρες, Γκαργκάνο, Γκονζάλες, Α. Περέιρα, Σουάρες και Φορλάν.
     Σε αυτό λοιπόν το παιχνίδι προτείνω 1 ή Χ ή 2. Τριπλή παραλλαγή καθώς αν και είναι καλύτερη και ποιοτικότερη η Γάλλια έχει για προπονητή τον Ντομενέκ αρα η Ουρουγουάη είναι σαν παίζει με παίχτη παραπάνω.
Συμπερασματικά:
Νότιος Αφρική - Μεξικό ----) Άσσος
Γαλλία - Ουρουγουάη -----) No bet

P.S. Άσχετη με το θέμα η φώτο. Απλά φόρος τιμής σε ενα πολύ μεγάλο παίχτη.

Σερβία..

''Η Σερβία διαθέτει τα κότσια να προχωρήσει αρκετά''.


Ένα μήνυμα προς τους Έλληνες αδερφούς μας..
''Θα τα πούμε στους 8''.

6oς 7ος 8ος ομιλος

Στον εκτο ομιλο εχουμε ιταλια,παραγουαη,σλοβακια,νεα ζηλανδια.
Εδω για την πρωτη θεση θα πονταρω στην εκπληξη στην παραγουαη η οποια εχει παρα πολυ
καλους και ποιοτικους παιχτες.
Σε αυτο μας βοηθαει και η κακη αγωνιστικη κατασταση της σκουαντρα ατζουρα που
ομως πιστευω θα περασει ως δευτερη.
1)ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ
2)ΙΤΑΛΙΑ


Κουρασμένος ο Μέσσι


Τα μένεα κατα της ΦΙΦΑ πνέει ο γυμναστής της εθνικής Αργεντινής. Ο λόγος η υπερβολική κούραση που έχει ο Μέσσι. Συγκεκριμένα ο Φερνάντο Σινιορίνι δήλωσε: «Είναι πολύ κουρασμένος, η ζημιά που έχει γίνει δεν είναι αναστρέψιμη» και τα έβαλε με τους στόχους που θέτει η ΦΙΦΑ. ΄Δίνουν υπερβολική έμφαση στο ντόπινκ και καθόλου έμφαση στους αγώνες που δίνουν μέσα σε μια χρονιά οι ποδοσφαιριστές.
Ο πρώην προσωπικός γυμναστής του Μαραντόνα κα νυν της Αργεντινής κάτι θα ξέρει παραπάνω και κάνει τέτοιες δηλώσεις. Ευχή μου είναι να αντέξει ο Μέσσι και να μην κλατάρει σε κάποια φάση στην διοργάνωση. Για αυτόν το λόγο εξάλλου έχουν υπάρξει τόσοι πολλοί τραυματισμοί φέτος πριν την διοργάνωση κυρίως σε παίχτες του αγγλικού πρωταθλήματος οι οποίοι δίνουν και τους περισσότερους αγώνες κάθε χρόνο. Ας καταλάβει επιτέλους η ΦΙΦΑ πως οι παίχτες είναι άνθρωποι και όχι εμπόρευμα που όσο περισσότερο το προβάλεις τόσο περισσότερα θα κερδίσεις.

TifoziBET


Φίλοι και φίλες του στοιχήματος γεια σας και πάλι.

Μετά τις εκτιμήσεις στον τομέα ειδικά στοιχήματα σειρά παίρνει το…..κλασσικό στοίχημα.
Δεν είχα σκοπό να δώσω προγνωστικά για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων μέχρι να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες και να διαμορφώσουμε μια εικόνα,τυπική έστω.

Ωστόσο θα δώσω μια τετράδα-παρολί μέτριου ρίσκου για το πρώτο διήμερο.

1)Ν.Κορέα Ελλάδα  under 2.5 goals (1.50-1.60)
Από τα πιο πιθανά under της πρώτης αγωνιστικής.
Συμπαγείς αμυντικές γραμμές και για τις δύο ομάδες,η Ελλάδα φημίζεται για την αμυντική της φιλοσοφία ενώ η δε Ν.Κορέα εντυπωσίασε με τις αμυντικές της αρετές στα φιλικά προετοιμασίας.
Και οι δύο ομάδες θα φροντίσουν πρώτα να διαφυλάξουν τα νώτα τους και στη συνέχεια να ψάξουν το νικητήριο γκολ.

Όλα συνηγορούν λοιπόν προς το under.

2) Αργεντινή-Νιγηρία 1 (1.40-1.50)
Απλά άσσος.Θα το πάρει το ματσάκι η Αργεντινή.Εύκολα ή δύσκολα,θα το πάρει.

3)Ν.Αφρική-Μεξικό  x2 διπλή ευκαιρία,double chance (1.40-1.50)
Δεν βλέπω πως μπορεί να χάσει το Μεξικό.Οι Νοτιοαφρικανοί θα έχουν το μυαλό τους στις βουβουζέλες και στον Νέλσον Μαντέλα (κι όμως θα είναι εκεί) και οι Μεξικανοί στο αποτέλεσμα.

4)Ουρουγουάη-Γαλλία under 2.5 goals (1.65-1.70)
Θα κοντράρει στα ίσα τη Γαλλία η Ουρουγουάη.
Η Γαλλία απέχει μακράν απο την ομάδα του 2006 αλλά αποτελεί πάντα μια δυνατή ομάδα που ΔΕΝ μπορείς να υποτιμήσεις.
Από την άλλη η Ουρουγουάη διαθέτει αξιόμαχο σύνολο και με κύριους εκφραστές της τους Φορλάν και Σοάρες,μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα.
Όμως,λόγω πρεμιέρας δεν βλέπουμε πολλά γκολ σε αυτό τον αγώνα..Συνεπώς,under.

Θα τα πούμε σύντομα με περισσότερες προτάσεις.Σας χαιρετώ.

*Μπορείτε να διαβάζετε τη στήλη TifoziBET στη σχετική στήλη του blog μας.

Η σφήνα της ημέρας



Η ευχή μας είναι μία...


Σε ένα μήνα από σήμερα ο απανταχού Ελληνισμός να χορεύει συρτάκι..


ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ

Ετοιμοπόλεμος ο Καμορανέζι

Ευχάριστα τα νέα για Ιταλία και Μάουρο Καμορανέζι,αφού ο 33χρονος μέσος προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και υπολογίζεται στα πλάνα του Μαρσέλο Λίπι για τον αγώνα της πρεμιέρας ενάντια στην Παραγουάη.


*Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κλαούντιο Μαρκίζιο,ενώ ο Πίρλο μάλλον προλαβαίνει να ενισχύσει την Ιταλία στη φάση των ομίλων.

Νιγηριανοί..

''Θα απογοητεύσουμε τους φίλους μας τους Αργεντινούς αλλά..η Νιγηρία είναι η δεύτερη ομάδα που θα περάσει από τον όμιλο..η άλλη ομάδα θα είναι η Ελλάδα''..


''Στείλε τον Ντιέγκο παραλία,Νιγηρία Νιγηρία''.

Το Μουντιάλ είναι εδώ..Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν..Μπείτε στο κλίμα!!

Tifozi Reloaded

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,σας χαιρετώ.

Επιτέλους.. Ξεκινά η διοργάνωση που ενώνει την υφήλιο μέσω του ποδοσφαίρου.
Όλος ο πλανήτης για τριάντα ολόκληρες μέρες θα ζει σε ρυθμούς Μουντιάλ.

Προσωπικά…

-Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πως ένιωσα τη στιγμή που έχασε το πέναλτι ο Μπάτσιο το 1994. (Παρόλο που ήμουν ακόμη στην πρώτη δεκαετία της ζωής μου).

-Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τελικό του 1998 και την άνετη επικράτηση της Γαλλίας επί της Βραζιλίας.

-Δεν θέλω να θυμάμαι καθόλου τη διοργάνωση του 2002 στην οποία είχα απογοητευτεί πολύ από τον τρόπο που αποκλείστηκε η Ιταλία.

-Θα θυμάμαι πάντα τον τελικό του 2006 με την Ιταλία να επικρατεί στα πέναλτι παρά τα τεράστια αγωνιστικά και κυρίως εξωαγωνιστικά προβλήματα που την ταλάνιζαν.


Ευελπιστώ σε μια διοργάνωση γεμάτη δράση,γκολ,πολλά γκολ και θέαμα,

Καλή επιτυχία στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας κατά κύριο λόγο καθώς και στην Ιταλία.

Απολαύστε τη διαδρομή.
Προμηθευτείτε μπύρες, ξηρούς καρπούς, πατατάκια και όλα τα συναφή και αφεθείτε στη μαγεία που μόνο ένα Μουντιάλ μπορεί να προσφέρει.

Καλή διασκέδαση,καλή τηλεθέαση,καλό Μουντιάλ να έχουμε..

Στοιχηματίστε με το Alan1…




Γεια σας αδέρφια.

Ελπίζω να είστε καλά και να προετοιμαστήκατε κατάλληλα…το μουντιάλ αρχίζει!!!
Στο προηγούμενο άρθρο σας έδωσα το σύστημα με τα χ. Ένα σύστημα που ακολουθείται από πολλούς για να έχουν σίγουρα κέρδη. Σήμερα θα κάνουμε τις προβλέψεις μας.

Είμαι πεπεισμένος ότι ο Μαραντονα επιστρέφει στο θρόνο του με τη βοήθεια ποιου αλλού βέβαια… Λιονέλ Μέσι. Φυσικά δεν παραγνωρίζουμε και τους Αγκουέρο, Μιλίτο, Τέβες, Ιγκουαΐν, Βερόν, και Μασεράνο παίχτες σπουδαίοι που μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα στην κορυφή.
Έτσι ρίχνουμε τα 10 πουλάκια μας στην Αργεντινή για την κατάκτηση του μουντιάλ.

Ψάχνοντας για ένα αουτσάιντερ που μπορεί να κάνει την έκπληξη καταλήγω στην Ακτή Ελεφαντοστού. Μια χώρα από την Αφρική θα παει μακριά αυτό είναι δεδομένο. Βλέπω ότι η μόνη χώρα που έχει τις δυνατότητες είναι η Ακτή Ελεφαντοστού. Αν καταφέρει να περάσει από το δύσκολο ομολογουμένως όμιλο έχει τις δυνατότητες…
Έτσι ρίχνουμε 2, 3 πουλάκια στην Ακτή Ελεφαντοστού για την κατάκτηση του μουντιάλ.

Για αύριο 2 παιχνιδάκια Ν. Αφρική – Μεξικό και Ουρουγουάη – Γαλλία .
Προσοχή οι εκπλήξεις τις πρώτες μέρες των διοργανώσεων είναι συχνές.Βλέπω την Ουρουγουάη να την κάνει στη Γαλλία. Προσωπικά δεν θα ποντάρω σε κάποια ομάδα. Θα αρκεστώ στο σύστημα με τα Χ. Θα ρίξω τρία πουλάκια στο Χ για το πρώτο παιχνίδι και μετά θα παω στα 9 πουλάκια στο χ παλι για το δεύτερο παιχνίδι.

Υ.Γ
Παίζουμε στοίχημα για την πλάκα μας . ο καλύτερος παίχτης είναι αυτός που δεν παίζει στοίχημα.

Οι αφρικανοί δεν παρακολουθούν χρηματιστήριο!!!


Εδώ έκλεψαν τους πορτογάλους τους ισπανούς και τους ιταλούς στους έλληνες θα κολλούσαν τώρα. Οι αφρικανοί έχουν ανάξει την κλεψιά σε επάγγελμα απο οτι φαίνετε καθώς δρούν σαν οργανωμένο εγκλημα. Συνήθως με την απειλή όπλου ζητούν απο το εκάστοτε θύμα ότι έχει μαζί του. Φυσικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση έφεση στους μεσογειακούς λαούς ρε παιδί μου. Τους πήραν με την σειρά απο αριστερά προς δεξιά με τελευταίο θύμα την αποστολή της εθνικής Ελλάδας. Πήραν 3000 euro και έγιναν καπνός. Δεν πειράζει σε καλή μεριά αλλά αυτοί οι αφρικανοί δεν βλέπουν ειδήσεις. Ας πάνε να κλέψουν τους Γερμανούς που δεν τους έχει χτυπήσει η οικονομική κρίση. Αντι για 3000 ευροπουλάκια θα φεύγαν με 30000. Καλά να το δεχτώ δεν ήξεραν αλλά ας ρώταγαν!!!!!!!

Pallios Reloaded


Αγαπητοί φίλοι και φίλες γειά σας

Η μέρα που όλοι περιμέναμε έχει επιτέλους φθάσει. Το ποπ κορν πρέπει να έχει ήδη ψηθεί και οι γυναίκες να έχουν απομακρυνθεί (πλάκα κάνω). Οι μπύρες να είναι τσακρίν και η τηλεόραση συντονισμένη στο Ρικ (ή στην Νετ).

Και κάπως έτσι όλα είναι σχεδόν έτοιμα. Η ποδοσφαιρική πανδαισία ξεκινάει στις οθόνες μας και δεν έχουμε παρά να την απολαύσουμε. Οι Μέσσι, Ριμπερί, Φορλάν, Ρούνει, Ρομπέν, Ετό, Ντε Ρόσσι, Καρντόσο, Ρομπίνιο, Ρονάλτο, Ντρογκμπά, Βίγια και οι παρέες τους βρίσκονται έτοιμοι στις θέσεις τους και περιμένουν το σφύριγμα.

Ποιός θα κερδίσει?

Ποιός θα βγεί πρώτος σκόρερ?

Ποιός θα αναδειχθεί mvp του μουντιάλ?

Όλα αυτά τα ερωτήματα είναι μικρά μπροστά σε αυτό που θα βιώσουμε για 1 μήνα. Θα δούμε εκπλήξεις μεγατόνων με αουτσάιντερ να φτάνουν μέχρι τα ημιτελικά. Θα δούμε διαιτητικά λάθη που θα μας πονέσουν τα μάτια και την τσέπη (μιας και όλος παραδόξος τα μεγάλα λάθη γίνονται στα παιχνίδια που έχουν παιχτεί πολύ στο στοίχημα). Θα δούμε παίχτες να πολλαπλασιάζουν το κασέ τους και την αγοραστική τους αξία απλά και μόνο επειδή έκαναν 3-4 καλά παιχνίδια. Θα ξεχωρίσουμε τους παίχτες μάγκες απο τους λιπόψυχους, τους ηγέτες απο τα ταλεντάκια. Φυσικά μέσα σε αυτά που περιμένουμε να δούμε είναι και τον Κριστιάνο Ρονάλτο να κλαίει μόλις αποκλειστεί.

Κλείνοντας θα ευχηθώ καλή επιτυχία στην εθνική ομάδα της καρδιάς μας που μας έκανε περήφανους το 2004. Η εθνική μας ότι και νακάνει ότι θέση και να πάρει εμείς δεν ξεχνάμε και εκτιμάμε.

Ελλαδάρα μου μπορείς, μπορείς να προκριθείς!!!

Bets: Gaston VS LeBleu



Κυρίες και κύριοι...
Το εκρηκτικό δίδυμο του στοιχηματικού κόσμου αρχίζει δράση...
Ο τυχεράκιας Gaston και ο Le Bleu, o λάτρης των αουτσάϊντερ και των εκπλήξεων, έρχονται με τις εμπνεύσεις τους να σας οδηγήσουν στο ταμείο...

Worldcupspy



Μία μόνο μέρα μας χωρίζει από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.Μπήκαμε για τα καλά στην τελική ευθεία και η ομάδα του Worldcupspy υπόσχεται δυναμική παρουσία.

Μείνετε συντονισμένοι με το blog μας και βιώστε μαζί μας την Μουντιαλική πανδαισία.


*Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στην προσπάθεια μας αποστέλλοντας τα δικά σας σχόλια,παρατηρήσεις,εισηγήσεις και ότι άλλο σχετικό με οποιαδήποτε ανάρτηση στο blog μας.Οι συντάκτες είναι στη διάθεση σας ακόμη και για ανοιχτή συζήτηση.
Email επικοινωνίας: worldcupspyinfo@gmail.com

Γεμάτα γήπεδα: Ναι - Βουβουζέλες: Οχι

Γεμάτα θα είναι τα γήπεδα του παγκόσμιου κυπέλλου παρά τις αρχικά δυσοίωνες προβλέψεις που έγιναν απο την ΦΙΦΑ. Συγκεκριμένα το 95% των εισητηρίων έχει προπωληθεί ενω τα τελευταία εισιτήρια που έμειαν απούλητα θα ξαναδιατεθούν στην αγορά. Ευχή μας είναι τα γήπεδα να είναι γεμάτα αλλά προς Θεού μακρια απο τα αυτιά μας οι βουβουζέλες. Θυμάμαι πως την τελευταία φορά που παρακαλούθησα το Κόπα Άφρικα ο ήχος ήταν τόσο αποκρουστικός που σου προκαλούσε πονοκέφαλο. Για το καλό της διοργάνωσης λοιπόν στα γεμάτα γήπεδα λέμε Ναι στις βουβουζέλες λέμε Οχι.

Mexiko,Mexiko!!

''Από τους ομίλους εύκολα περνάμε,και όλοι οι άλλοι θα παραμιλάνε''..


''Μεξικό Μεξικό στείλε μας στον τελικό''..

Πονάει η Ελβετία

Τραυματισμούς έχουν όλες οι χώρες και εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει η Ελβετία. Δυστηχώς όμως για τους ελβετούς ο τραυματίας είναι το αστέρι της ομάδας Άλεξ Φράι. Ο Φράι τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την αναχώρηση της ομάδας προς την Νότιο Αφρική και προκάλεσε αναστάτωση σε όλη την ομάδα. Το μέγεθος του τραυματισμού θα γίνει γνωστό μετά τις εξετάσεις που θα κάνει και φυσικά θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα με την ευχή να μπορέσει να αγωνιστεί.

Η στηλη brilliant εχει ενημερωθει!
Μπορειτε να διαβασετε τη στηλη στη σχετικη σελιδα
του blog μας.

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Ιγκουαίν: "Με τον Μέσσι όλα γίνονται.."

Σε δηλώσεις του ο Ιγκουαίν εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Μέσσι μπορεί να πάρει απο το χέρι την εθνική Αργεντινής και να την οδηγήσει στην κατάκτηση του τίτλου. Επίσης έχρισε την Ισπανία φαβορί για την κούπα διότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Η Ισπανία παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, στο Μουντιάλ όμως ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα. Πάντως είναι ξεκάθαρα το φαβορί. Θα παλέψουμε για να επιστρέψουμε με το τρόπαιο στην Αργεντινή. Ευτυχώς για εμάς ο Λιονέλ (σ.σ.: Μέσι) δείχνει το ίδιο καλός όπως και φέτος με την Μπαρτσελόνα. Θα κριθούν πολλά από τις εμφανίσεις του. Είναι ικανός να αλλάξει τα δεδομένα»,

Κόντρα Γκαλάς με Ντομενέκ και απεργία...δηλώσεων!!

Ο Ουίλιαμ Γκαλάς από τώρα και στο εξής βρίσκεται σε απεργία... δηλώσεων!!!
 
Την σχετική ανακοίνωση έκανε ένας εκπρόσωπός του.  Ο Γκαλάς προχώρησε σε ... μέτρα, μετά την απόρριψη του αιτήματός του για την αρχηγία της Εθνικής Γαλλίας.  Όπως ο ίδιος πιστεύει, πρέπει να είναι αρχηγός της ομάδας στο Μουντιάλ λόγω παλαιότητας...

Ο μερακλής!!

Ο ....μερακλής ζητούσε επίμονα να κάνει παρέμβαση στο blog μας.
Ήθελε να δώσει το δικό του μήνυμα ενόψει Μουντιάλ και εμείς δεν του χαλάσαμε το χατήρι.

''Κοπέλια ένιξερω για σας αλλά για μένα το Μουντιάλ εν αφορμή βοήθα για σούβλες τσαι μπύρες τσακρίν''..
''Λοαρκάζω να βάλω 25 κιλά ως τον τελικό τσαι να γινώ αλλότοσος''..
Η στήλη ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ έχει ενημερωθεί.
Μπορείτε να διαβάζετε τη στήλη στη σχετική σελίδα του blog μας.










09/06


Πελέ (Βραζιλία)
''Αυτή τη στιγμή η Αργεντινή δεν είναι σε καλή κατάσταση,ο Μέσι δεν παίζει τόσο καλά στην Αργεντινή όσο στην Μπαρτσελόνα και δεν νομίζω ότι είναι ο ποδοσφαιριστής που θα κάνει τη διαφορά στο τουρνουά,όπως με την Πορτογαλία ο Ρονάλντο ή με τη Βραζιλία ο Ρομπίνιο''.


πνεύμα αντιλογίας
Περίμενα εναγωνίως τις προβλέψεις σου για το φετινό Μουντιάλ. Κατέχεις μοναδικό αρνητικό ρεκόρ στις προβλέψεις σου της τάξης του 0%.Εντύπωση μου προξένησε που δεν ανέφερες ΚΑΙ αυτή τη φορά την Αγγλία.Χάρηκα που εναποθέτεις τις ελπίδες σου σε Βραζιλία και Πορτογαλία,ουσιαστικά επιβεβαιώνεις και τυπικά ότι ΔΕΝ θα πάνε καλά αυτές οι δύο.






06/06


Κάρλος Μπιλάρδο (τεχνικός διευθυντής Αργεντινής)
''Αν κερδίσουμε το τρόπαιο,εγώ θα στηθώ να με γ.....ν.
Αν γίνουμε πρωταθλητές,ας με πάρουν από πίσω.Θα με ......γλεντήσει αυτός που θα βάλει το κρίσιμο γκολ''.


πνεύμα αντιλογίας
Εσύ θα το δοκίμασες ξανά το σπορ και σου άρεσε,δεν εξηγείται αλλιώς.Δεν ρισκάρεις με τέτοια πράγματα,πως να το κάνουμε.Άντε και καλά......γλέντια.


05/06  


Λούλα Ντα Σίλβα (πρόεδρος Βραζιλίας)
''Δεν υπάρχει καμία Αργεντινή.Το κύπελλο θα το πάρουμε εμείς.Δεν έχει καμία τύχη η Αργεντινή.Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι η Βραζιλία πηγαίνει για να κατακτήσει το Κύπελλο''.


πνεύμα αντιλογίας
ΔΕΝ εκπλάγηκα καθόλου που το διάβασα.ΔΕΝ περίμενα τίποτε λιγότερο από τους πάντα αλαζόνες Βραζιλιάνους. Θέλω να είσαι το ίδιο λαλίστατος και μετά τον αποκλεισμό της υπεργαλαξιακής σου ομάδας.
Αυτά προς τον......κατά τα άλλα συμπαθή μου πρόεδρο.Αλήθεια πως τον είπαμε; Λούλα;
(Μου θυμίζει το γνωστό κυπριακό παραδοσιακό τραγούδι ''Εψές η νύκτα σιόνιζεν,ΛΟΥΛΛΑ μου,Μαρούλλα μου'') .ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αφιερωμένο ΛΟΥΛΛΑ μου.


Σνάιντερ (ποδοσφαιριστής Ολλανδίας)
''Αποκλειστήκαμε από το Euro 2008 με χαζό τρόπο. Αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί''.


πνεύμα αντιλογίας
Αν μεταφράζεις την ξεγυρισμένη τριάρα από τη Ρωσία ως στιγμιαίο λάθος,ως ''χαζό τρόπο αποκλεισμού'' και όχι ως αδυναμία της ομάδας σου,πάω πάσο.




Νταβίντ Βίγια (ποδοσφαιριστής Ισπανίας)
''Το Euro 2008 ήταν σταθμός για όλους μας στην Ισπανία.Τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει.


πνεύμα αντιλογίας 
Όντως ήταν σταθμός.ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ όμως.Τα πράγματα στο Μουντιάλ ΔΕΝ έχουν αλλάξει.Η Ισπανία ήταν είναι και θα παραμείνει κομπαρσάκι.




Κακά (ποδοσφαιριστής Βραζιλίας)
''Είμαι έτοιμος να γίνω ο αρχηγός αυτής της ομάδας. Είμαι έτοιμος να αναλάβω αυτή την ευθύνη''.


πνεύμα αντιλογίας 
Προετοιμάσου ψυχολογικά γιατί θα τρέχεις και δεν θα προλαβαίνεις. Με τόσες βεντέτες που μαζεύτηκαν εκεί και την αναμενόμενη νέα αποτυχία της Βραζιλίας σε Μουντιάλ,ξεκίνα από τώρα το συμμάζεμα καλύτερα.




01/06  


Μισέλ Πλατινί (Πρόεδρος UEFA) 
''Δεν θα διακριθεί η Ελλάδα.Μην ελπίζετε να επαναληφθεί το θαύμα του 2004.Εκπλήξεις πάντα γίνονται στο ποδόσφαιρο''.


πνεύμα αντιλογίας
Κατ' αρχήν λίγο σεβασμό στην ομάδα που σε αποκαθήλωσε από τον θρόνο σου το 2004.
Η ομάδα σου η Γαλλία, πέτυχε 2 μεγάλες ποδοσφαιρικές εκπλήξεις (1998 και 2000),αλλά δεν το κάναμε και μέγα θέμα!! 




Γιώργος Καραγκούνης (αρχηγός Εθνικής Ελλάδας)
''Πάμε στο Μουντιάλ να ευχαριστηθούμε και να περάσουμε καλά''.


πνεύμα αντιλογίας
Τυπάρα το Μουντιάλ δεν είναι παιδική χαρά ούτε καρναβάλι.
Σοβαρεύτου και θέσε στόχους.






Ρότζερ Κάουφμαν (Ελβετός μαθηματικός)
''Η Βραζιλία και η Ισπανία θα είναι το ζευγάρι του τελικού. Σύμφωνα με ένα σύστημα που έχω δημιουργήσει και το αποκαλώ δυναμική ανάλυση των σπορ,κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η Βραζιλία έχει 15,4% πιθανότητες να κατακτήσει το Μουντιάλ, έναντι 15,2% της Ισπανίας''.




πνεύμα αντιλογίας
Άλλος ένας μένταλιστ Ελβετικής καταγωγής αυτή τη φορά,προχωράει ένα βήμα περισσότερο από τον Γερμανό συνάδερφο του και μας δίνει το ζευγάρι του τελικού.Οι υπόλοιπες 30 ομάδες να αποχωρήσουν από τώρα; Δεν μας διευκρίνησες ..




Ζούλιο Σέζαρ (τερματοφύλακας Βραζιλίας)
''Η μπάλα του Μουντιάλ είναι φρικτή''.


Ικέρ Κασίγιας (τερματοφύλακας Ισπανίας)
''Είναι κρίμα σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση όπως είναι το Μουντιάλ,να χρησιμοποιείται μια μπάλα η οποία είναι προβληματική για όλους''.


πνεύμα αντιλογίας
Ξεκινήσατε πολύ νωρίς τις δικαιολογίες και οι δύο σας. Θα φάτε καλά.Άντε και καλά ''μαζέματα''..




30/05     


Φάμπιο Καπέλο (προπονητής Αγγλίας)
''Θέλω να φτάσω στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο''.


πνεύμα αντιλογίας
Είναι ωραίο να ονειρεύεσαι, ποια είναι όμως η μέγιστη διαφορά της Αγγλίας από την Ρεάλ;
(Ξέρεις εσύ, τότε που σε έκραζαν στην Ισπανία για το αμυντικογενές ποδόσφαιρο και το μηδαμινό θέαμα που απλόχερα πρόσφερες).
Η Ρεάλ είχε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές και το πήρε,η Αγγλία ΔΕΝ έχει τους καλύτερους.




Σαμουέλ Ετό (ποδοσφαιριστής Καμερούν)
''Αξίζει τον κόπο να πάω στο Μουντιάλ; Θα πάρω την τελική μου απόφαση μέσα στις επόμενες μέρες''.


πνεύμα αντιλογίας
Είτε πας είτε δεν, η ποινή της ομάδας σου είναι μία,αποκλεισμός από τους ομίλους.
Άντε γεια και να μην πατήσεις Αφρική!!!






28/05    


Νταβίντ Βίγια (ποδοσφαιριστής Ισπανίας)
''Θα κατακτήσουμε και το Μουντιάλ. Ξέρουμε πως διαθέτουμε την ποιότητα να κατακτήσουμε και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όλοι μας θεωρούν φαβορί''.


πνεύμα αντιλογίας
Σωστά. Θα το πάρετε όπως μόνο εσείς ξέρετε. Αληθεύει ότι ομαδούλες τύπου Νοτίου Κορέας και Τουρκία πέτυχαν περισσότερα από την Espana σε Μουντιάλ;
Γνωρίζω την απάντηση αλλά μου αρέσει να το ακούω ξανά και ξανά.




Ρίο Φέρτιναντ   (ποδοσφαιριστής Αγγλίας)
''Πληρώνω από την τσέπη μου για να έρθει ο Σκόουλς στην Αφρική. Πιστεύω ότι ο Πολ θα έδινε άλλο αέρα στην ομάδα''.


πνεύμα αντιλογίας
Αλήθεια πόση έλλειψη από ποδοσφαιριστές έχουν στην Αγγλία για να εκλιπαρούν ένα 36άρη Βετεράνο να παρευρεθεί στο Μουντιάλ; Προλαβαίνω να κάνω αίτηση;




Ζιλμπέρτο Σίλβα  (αρχηγός Βραζιλίας)
''Μάθαμε από τα λάθη του 2006. Ήταν μια οδυνηρή στιγμή για εμάς. Όταν χάνεις είναι σκληρό για όλους''.


πνεύμα αντιλογίας
Βασικά το λάθος το 2006 ήταν ότι πήγατε μέχρι τους 8.Και πολύ σας ήταν. Εις κατώτερα.




27/05     


Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα (προπονητής Αργεντινής)
''Εάν η Αργεντινή κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα τρέξω γυμνός στο κέντρο του Μπουένος Άιρες''.


πνεύμα αντιλογίας
Ενημερώνω τους κατοίκους του Μπουένος Άιρες ότι δεν θα χρειαστεί να υποστούν αυτό το τραγικό θέαμα πολύ απλά γιατί η Αργεντινή δεν πρόκειται να πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ευχαριστώ!!




Στηβ Μακ Κλάρεν  (πρώην προπονητής Αγγλίας)
"Έχω πάρει μέρος σε πολλά τουρνουά με την Αγγλία. Εάν η Ελλάδα μπορεί να κερδίσει ένα μεγάλο τουρνουά, τότε αντιστοίχως και η Αγγλία μπορεί. 

Θεωρώ πως υπάρχουν έξι ή εφτά εθνικά συγκροτήματα που μπορούν να κατακτήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Αγγλία είναι μία από αυτές τις ομάδες".



πνεύμα αντιλογίας
Ήρεμα μίστερ Στηβ, κατ’αρχήν ποδοσφαιρικά θαύματα σε μεγάλες διοργανώσεις γίνονται μια φορά κάθε δώδεκα. (Δανία 1992, Ελλάδα 2004)
Κατά δεύτερο, Η Αγγλία να πάρει τίτλο;
Που επιμένει στην ίδια απαρχαιωμένη τακτική ‘’βγάζω μπαλιά από την άμυνα ευελπιστώντας να βρω κάποιον δικό μου’’;
Στην τελική,που πας ρε Καραμήτρο με τον Κράουτς στο ρόστερ;





Κριστιάνο Ρονάλντο (ποδοσφαιριστής Πορτογαλλίας)''Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να σηκώσει η ομάδα μου το Κύπελλο.
Πρέπει να το πιστέψουμε. Ανυπομονώ για αυτό και απλώς θέλω να ξεκινήσει το Παγκόσμιο''.


πνεύμα αντιλογίας
Δεν είχα σκοπό να δω κανένα ματς του Μουντιάλ αλλά θα το κάνω ειδικά για πάρτη σου. Δεν φαντάζεσαι πόσο ψήνομαι να σε δω να κλαις ξανά, αργά και ατελείωτα.Ανυπομονώ για αυτό και απλώς θέλω να ξεκινήσει το Παγκόσμιο.






Μερτίν Τολάν (Γερμανός φυσικομαθηματικός)
''Σύμφωνα με μια τριγωνομετρική φόρμουλα που έχω αναπτύξει, η Γερμανία θα είναι η χώρα που θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι υπολογισμοί μου είναι πολύ απλοί και αποδεικνύουν το ίδιο πράγμα. Η τελευταία φορά που κερδίσαμε το Μουντιάλ ήταν το 1990 κι έκτοτε έχουν μεσολαβήσει 4 εκδόσεις της διοργάνωσης. Ο γερμανικός μέσος όρος νίκης είναι 3.7 κάτι που σημαίνει ότι κερδίζουμε τον τίτλο κάθε 4 ή 5 Μουντιάλ. Συνεπώς, κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει τώρα και μπορείτε να βάλετε τις σαμπάνιες να παγώνουν το ψυγείο''.




πνεύμα αντιλογίας
Σύμφωνα με νεοσύστατους και πρωτοποριακούς νόμους κβαντικής φυσικής και μετά από πολύχρονες έρευνες που έχω πραγματοποιήσει χρησιμοποιώντας όλους τους υπαρκτούς και ανύπαρκτους τύπους εξισώσεων,δηλώνω ανεπιφύλακτα ότι το Μουντιάλ 2010 θα κατακτήσει η .........Ζιμπάμπουε.
Ναι,καλά διαβάσατε. Η Ζιμπάμπουε. Τα τύμπανα της νίκης μπορούν να αρχίσουν από τώρα να χτυπούν σε ρυθμούς ρέγγε,έτοιμα να υποδεχτούν τους Ζιμπαμπουανούς ήρωες..!!!


Εδώ που τα λέμε, περισσότερες πιθανότητες έχει να πάρει το Κύπελλο φέτος η Ζιμπάμπουε η οποία ΔΕΝ συμμετέχει στο Μουντιάλ, παρά η Γερμανία σου αγαπητέ Γερμαναρά Μένταλιστ...