Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Δεκαπέντε στα δεκαοχτώ και 85% για TifoziBET

Φίλοι και φίλες του στοιχήματος γεια σας..

Πέρασε και η τελευταία δυάδα που δώσαμε,γεγονός που μας ανεβάζει στις 15 επιτυχημένες προβλέψεις από τις 18 συνολικά.
Ποσοστό περίπου 85% για τη στήλη TifoziBET.

Συνεχίζουμε με μονό αποδεκτό αυτή τη φορά.

Σλοβακία-Παραγουάη     2   (2.00)

Αν αυτή η Σλοβακία,που έστειλε τους μισούς παίχτες του στοιχήματος στον κουβά (αφού κατάφερε να ισοφαριστεί από τη Νέα Ζηλανδία),διαθέτει τα φόντα να ανακόψει τους ενθουσιώδεις Παραγουανούς,πάω πάσο.Νίκη για Παραγουάη.

Βραζιλία-Ακτή Ελεφαντοστού   No Bet

Τα χρειάστηκε η Βραζιλία με τους Βορειοκορεάτες μέχρι να ανοίξει το σκορ,ενώ το over που πολλοί έβλεπαν ήρθε επειδή σκόραρε η Β,Κορέα στο τελευταίο λεπτό.Όχι επειδή ήταν οδοστρωτήρας η Βραζιλία.(Άλλος ένας μύθος που σβήνει σιγά σιγά).
Η Ακτή συμβιβάστηκε στο ισόπαλο αποτέλεσμα με την Πορτογαλία ενώ θα μπορούσε να κλέψει τη νίκη.Αυτό λέει ότι οι ισορροπίες σε αυτό τον όμιλο είναι πολύ λεπτές και χρειάζεται προσοχή σε ότι κι αν ποντάρουμε.
Γι’αυτό….δεν ποντάρουμε.

Ιταλία-Νέα Ζηλανδία   No Bet

Εκτός από το γεγονός  ότι η Ιταλία είναι από τις πλέον απρόβλεπτες ομάδες σε φάσεις ομίλων μεγάλων διοργανώσεων,οι αποδόσεις για την εξέλιξη που βλέπω εγώ στο ματς είναι πολύ χαμηλές και δεν αξίζει να στοιχηματίσει κανείς.Οπότε  δεν στοιχηματίζουμε ούτε εδώ.

Σας χαιρετώ.

*Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη στήλη TifoziBET στην αντίστοιχη σελίδα του blog μας.


http://worldcupspy.blogspot.com/p/tifozibet.html

Γκάνα-Αυστραλία 1-1

Κι όμως είναι ακόμα εδώ: Γκάνα 1 - 1 Αυστραλία

Τί και αν στον πρώτο αγώνα έφαγε τέσσερα και έπρεπε να φάει ακόμη τέσσερα βάση της εμφάνισης της?
Τι κι αν ενώ προηγήθηκε ισοφαρίστηκε πολύ γρήγορα και έμεινε με δέκα παίχτες στο παιχνίδι χάνοντας πάλι τον πιο ποιοτικό παίχτη του ρόστερ της( Χάρρυ Κίουελ σήμερα, Τιμ Κέιχιλ στο προηγούμενο)?
Παίζοντας με δέκα παίχτες για περισσότερη απο μία ώρα και μάλιστα εκτός έδρας διότι η Γκάνα σήμερα είχε τρομερή υποστήριξη στην κερκίδα, άντεξε και πήρε την ισοπαλία η οποία την βάζει στο παιχνίδι της πρόκρισης μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Άντεξε τον ενοχλητικό βουβουζελοθόρυβο που μας τρύπησε τα αυτιά. Αυτά ειναι τα καγκουρό!!!!!!!!!!!!!


P.S. Εν τέλει αδικούνται απο την ισοπαλία.

Ολλανδία 1 - 0 Ιαπωνία: Άνθισαν οι τουλίπες

Η Ολλανδία και η Ιαπωνία αναμετρήθηκαν σήμερα για τον πέμπτο όμιλο. Οι ολλανδοί πήραν την πολύ σημαντική νίκη με 1-0 μια νίκη που τους εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση για την επόμενη φάση. Οι ιάπωνες προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα και τώρα θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου εναντίων της Δανίας
Πρώτο ημίχρονο: Κακό ποιοτικά το πρώτο ημίχρονο χωρίς φάσεις για γκολ. Η ολλανδία είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα χωρίς όμως να μπορέσει να γίνει απειλητική μπροστά απο την εστία του Καβασίμα. Το 69% κατοχή για την Ολλανδία λέει πολλά για τον αγώνα αλλά όχι όλη την αλήθεια. Οι Ιάπωνες είχαν πολύ καλό στησιμο μεσοαμυντικά και όποτε τους δινόταν η ευκαιρία έβγαιναν ταχύτατα στην αντεπίθεση. Την μεγάλη φάση μπορεί να μην την δημιούργησαν αλλά επιχείρησαν 5 σουτ έναντι στα 3 που επιχείρησαν οι ολλανδοί. Συμπερασματικά οι ολλανδοί στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησαν με συνεχές passing game να διασπάσουν την άμυνα των ιάπωνων αλλά η απουσία του Ρομπέν είναι κάτι παραπάνω απο αισθητή.
Δεύτερο ημίχρονο: Πολύ δυνατά μπήκαν οι ολλανδοί στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο το γρήγορο γκολ που θα διώξει το άγχος. Απείλησαν πρώτα σε δύο περιπτώσεις με τον Φαν Πέρσι και όπως συμβαίνει ως συνήθως η τρίτη ήταν η φαρμακερή.  Σε μια φάση που έχω την εντύπωση πως θα συζητηθεί πολύ. Ο Σνάιντερ εξαπολύει ενα κεραυνό έξω απο την περιοχή με την μπάλα να ξεγελάει τον Καβασίμα ο οποίος πάει να την διώξει όχι με γρονθιές αλλά με τα χέρια ανοιχτά και πιάνει αέρα (ίσως και απο λάθος υπολογισμό). Στην συνέχεια οι ιάπωνες ανέβηκαν. Πίεσαν για κανένα 25 λεπτο χωρίς όμως να μπορέσουν και πάλι να κάνουν την μεγάλη φάση. Αντίθετα η Ολλανδία απο το 80 και μετά, κυρίως με τις αλλαγές που έγιναν άρχισε να γίνετε πολύ απειλητική στις αντεπιθέσεις. Σε δύο φάσεις ακούμπησε το γκολ αλλά οι επιθετικοί της ήταν άστοχοι στα δύο τετ α τετ που τους παρουσιάστηκαν και παραλίγο να το πληρώσουν αυτό στο 90. Ο Καζάκι απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίση όταν βρέθηκε απέναντι απο τον Στεκέλεμπουργκ και έτσι η Ολλανδία πήρε μια δίκαιη αλλά αγχωτική νίκη. Συμπερασματικά: Οι ολλανδοί πέρασαν με άριστα τα δύο τεστ που είχαν χωρίς το Ρομπέν και τώρα με την προσθήκη του φαντάζει ικανή για τα πάντα σε αυτό το μουντιάλ.

Ολλανδία-Ιαπωνία 1-0

Το  πνεύμα αντιλογίας εγκαινίασε στις 27/05 τη στήλη του.
Ο ''μικρός δαίμων'' δεν εκπροσωπεί καμία ομάδα και δεν συμπαθεί οτιδήποτε έχει να κάνει με το Μουντιάλ,είναι εδώ απλά για να την σπάει σε όλους μας.


*Η στήλη είναι καθαρά χιουμοριστική.   (by Italiano TiFozi)






Φάμπιο Καπέλο (προπονητής Αγγλίας)

''Φταίει η πίεση του Μουντιάλ.Η πίεση είναι τόσο μεγάλη που η απόδοση των παιχτών δεν είναι αυτή που επιθυμούμε''.

πνεύμα αντιλογίας

Λες και οι άλλες ομάδες δεν έχουν πίεση.Πολύ ομιλητικός ήσουν τόσο καιρό που απολάμβανες τα εγκωμιαστικά σχόλια του Βρετανικού τύπου και ήθελες και τελικό,τώρα που γελάει ολόκληρος ο πλανήτης εις βάρος της Αγγλίας θυμήθηκες την πίεση.

Φάμπιο 2

''Η ομάδα δεν έπαιξε με το πνεύμα που θέλαμε''.

 πνεύμα αντιλογίας

Ποιο πνεύμα;Αντιλογίας;

Φάμπιο 3

''Μπορώ να αλλάξω,θα δοκιμάσω να κάνω κάτι διαφορετικό''.

πνεύμα αντιλογίας

Πίστεψε με.ΔΕΝ μπορείς να αλλάξεις..




Λάντον Ντόνοβαν  (ποδοσφαιριστής ΗΠΑ)
Ρωτήσαμε τον διαιτητή πολλές φορές γιατί ακύρωσε το γκολ και δεν πήραμε απάντηση.Δεν είδα κανένα φάουλ,απλά ένα χτύπημα φάουλ και ένα κανονικό γκολ.

πνεύμα αντιλογίας
Προφανώς το έπαιξε ισοπαλία στο στοίχημα ο διαιτητής.
Πέραν της πλάκας,σκέφτηκες με το λάθος του να σκότωνε χιλιάδες αθώους συμπατριώτες σου;   
Και ο νοών νοείτω.
Άντε γεια..


*Ολόκληρος ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ στην αντίστοιχη σελίδα του blog μας.

Χ-αρήκαμε!!!


Για σας αδέλφια !!!

Μετά από απουσία του ισόπαλου αποτελέσματος για 2 μέρες χθες επανήλθαμε και πάλι στα χ. Πιο πολύ χάρηκα το Χ Αγγλίας !!!που πατε λιοντάρια μου ? ούτε μια ευκαιρία! Το ωραίο της υπόθεσης ότι κατηγορούν την Ελλάδα για αντιποδόσφαιρο ...δεν βλέπετε τα χαλιά σας .
Καλοδεχούμενο και το χηνάκι της Αμερικής βέβαια . Επιτέλους ρεφάραμε. Χθες είχαμε κέρδος 253 πουλάκια!!!
Σήμερα έχουμε
Ολλανδία – Ιαπωνία(3,90)
Γκάνα – Αυστραλία(3,15)
Καμερούν – Δανία(3,10)

Θα ρίξουμε 3 πουλάκια στο Χ για το πρώτο παιχνίδι
Μετά παμε στα 9 πουλάκια στο Χ για το δεύτερο παιχνίδι
Για το τρίτο παιχνίδι θα ρίξουμε 27 πουλάκια στο χ

Προσοχή! Σε περίπτωση που έρθει το Χ ξεκινάμε από τα 3 εύρο.

Αρχικό υπόλοιπο: 1000

Υπόλοιπο: 1043

PallioStoiximata

                                                          19/06/2010  Ώρα 13:15

Απολογισμός έβδομης μέρας: Πάει και η έβδομη μέρα λοιπόν. Άλλη μια δύσκολη μέρα στοιχηματικά. Με δύο πολύ μεγάλες εκπλήξεις που έστειλαν πολύ κόσμο στον κουβά και τους μπουκ στα ουράνια.
Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η Γερμανία δικαίωσε μεν όσους την είχαν επιλέξει στο να κερδίσει και να πάει over με την απόδοση της στο γήπεδο αλλά δυστηχώς καμιά φορά οι αστάθμητοι παράγοντες που λέγονται τύχη και διαιτησία (για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν είναι αστάθμητος) αλλοίωσαν το αποτέλεσμα. Δεν πειράζει αν δεν έσπασες κανένα λάπτοπ ή την τηλεόραση κατα την διάρκεια του αγώνα μετά νιώθεις την ικανοποίηση πως έπιαξες σωστά.
Ότι όμως ισχύει για το Γερμανία - Σερβία δεν ισχύει με τίποτα στο Αγγλία - Αλγερία. Είχε πολύ καιρό να κάνω πρόβλεψη και να πέσω τόσο έξω. Οι άγγλοι παρουσιάστηκαν με τον γνωστό υπεροπτισμό τους νομίζοντας πως το παιχνίδι θα το κερδίσει το βάρος της φανέλα που δεν έχουν. Πολύ αργοί προβλέψιμοι και το κυριότερο χωρίς πάθος για την νίκη. Εδώ θα δανειστώ μια φράση του συνάδελφου Italiano Tifozi που είπε  "τα μόνα λιοντάρια που είδα στον αγωνιστικό χώρο ήταν αλγερινής προέλευσης".
Το δεύτερο τώρα χρονικά παιχνίδι ήταν όπως το ανάμενα. Αμφίρροπο απο το πρώτο εως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι ΗΠΑ φυσικά άξιζαν την νίκη με την γενικότερη παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο αλλά και πάλι οι αστάθμητοι παράγοντες που ανάφερα πριν λίγο αλλίωσαν το αποτέλεσμα.
Στοιχηματικά δεν τα πήγαμε καλά και μάλιστα η ζημιά της χθεσινή μέρας ίσως είναι ακόμα μεγαλύτερη επειδή πλέον αμφισβητείται και η πρωτιά της Γερμανίας στον όμιλο (έχω ανοιχτό στοίχημα) αν και δεν τους φοβάμαι πολύ τους γερμανούς. Αμα χθές έπαιζαν σαν την γάτα με το ποντίκι τους Σέρβους με παίχτη λιγότερο σκεφτείτε τί μπορούν να κάνουν στους γκανέζους.
Πάμε τώρα στην σημερινή μέρα: Ξεκίνημα θα κάνω με το Γκάνα - Αυστραλία. Οι μεν Γκανέζοι θέλουν να νικήσουν για να εξασφαλίσουν σε μεγάλο ποσοστό την πρόκριση τους στην επόμενη φάση ενώ οι Αυστραλοί για να αποδείξουν πως δεν είναι τόσο κακή ομάδα όσο έδειξαν στην πρεμιέρα και να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για πρόκριση. Το σίγουρο όμως είναι ένα. Καμιά ομάδα δεν θα επιτεθεί στο πρώτο ημίχρονο παρα μόνο θα στηριχτούν στην άμυνα τους. Στο δεύτερο ημίχρονο είναι που οι αυστραλοί θα αναγκαστούν να βγούν μπροστά αλλά χωρίς τον Κάχιλ έχω τις επιφυλάξεις μου γιατο αν μπορούν να κάνουν τίποτα. Έχουν ποιοτικούς παίχτες όπως ο Emerton και ο Kewell (ήταν στο πάγκο στο πρώτο παιχνίδι!!!!!!!) αλλά το κλίμα κάθε άλλο παρα καλό είναι στην ομάδα μετα την αντίδραση του δεύτερου και τις δηλώσεις που έκανε εναντίων του προποντή του (μετά πήγε να το καλύψει αλλάη ζημιά έχει ήδη γίνει). Συμπερασματικά σε αυτό το παιχνίδι αν και βλέπω under, η απόδοση του στο 1.50 δεν έχει καμιά στοιχηματική αξία για αυτό θα προτιμήσω να παίξω νίκη της Γκάνας στα σκορ 1-0, 2-0 και 2-1.
Επόμενο παιχνίδι το Ολλανδία - Ιαπωνία. Μέχρι αυτήν την στιγμή που γράφω τα νέα απο την Ολλανδία λένε πως ο Ρομπέν αν και είναι έτοιμος θα είναι στον πάγκο. Επίσης την τελευταία φορά που οι ολλανδοί αντιμετώπισαν γρήγορη ομάδα έχασαν. Εννοώ τον αγώνα με την Ρωσσία στο πρόσφατο Euro. Αυτά τα στοιχεία είναι αρκετά για να θεωρήσω τον άσσο της Ολλανδίας πολύ χαμηλό στο 1.40. Συμφωνώ με κάποιους που θα σκεφτούν πως η Ιαπωνία δεν είναι Ρωσσία αλλά η απουσία του Ρομπέν κάνει την ομάδα να χάνει τουλάχιστο το 50% της δύναμης της και αυτό φάνηκε πολύ έντονα στον πρώτο αγώνα. Ολλανδία - Ιαπωνία No Bet 
Στο άλλο παιχνίδι του πέμπτου ομίλου το Καμερούν που απογοήτευσε στον πρώτο αγώνα αντιμετωπίζει την Δανία που τα πήγε πολύ καλά εναντίων των ολλανδών αλλά προδόθηκε απο την "πόρνη" μπάλα. Σε αυτό το παιχνίδι οι δανοί θα καλύψουν όπως πολύ καλά ξέρουν να κάνουν την άμυνα τους  και θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν απο στημένα και αντεπιθέσεις. Απο την άλλη το Καμερούν θα παίξει το τελευταίο του χαρτί μάλλον με όπλο την επίθεση καθώς άμυνα και να θέλει να πάιξει δεν μπορεί. Θα γυρίζουν την μπάλα έξω απο την περιοχή της Δανίας αλλά μέσα για να βγάλουν φάση δύσκολα θα μπουν (εδω δεν τα κατάφερε ολόκληρη Ολλανδία) εκτός και αν ο Ετό έχει τόσο πολλά κέφια. Αυτό σε συνδιασμό με το πως η Δανία δεν έχει ιδιαίτερς αρετές στην επίθεση κάνει το under το πιο πρόσιτό σημείο αλλά σε απόδοση 1.48 δεν κάνω την χάρη στους μπουκ να το παίξω και ας έρθει και 0-0. Καμερούν - Δανία No Bet

Περιληπτικά:

Προτεινόμενα σημεία:
1) Ακριβές σκορ 1-0 για νίκη της Γκάνας 
Απόδοση μονού αποδεκτού: 5.50
Ποντάρισμα: 12
Πιθανό κέρδος: 66.00 euro
2)Ακριβές σκορ 2-0 για νίκη της Γκάνας
Απόδοση μονού αποδεκτού: 8.00Ποντάρισμα:10
Ποντάρισμα: 8
Πιθανό κέρδος: 64.00 euro
3)Ακριβές σκορ 2-1 για νίκη της Γκάνας
Απόδοση μονού αποδεκτού: 7.25
Πιθανό κέρδος: 72.50

Αρχικό ποσό: 1000 euro
Τωρινό υπόλοιπο: 1003.30 euro

P.S. Απολογούμαι για την καθυστέρηση.

TifoziBET-Δεκατρία στα δεκαέξι και πάνω από 80% ποσοστό επιτυχίας

Φίλοι και φίλες του στοιχήματος γεια σας..

Πέρασε επιτυχώς η χθεσινή δυάδα οπότε έχουμε μέχρι στιγμής 13 στις 16 επιτυχημένες προβλέψεις,με συνολικό θετικό απολογισμό της στήλης πάνω από 80%.

Μας θάμπωσε η Αγγλία με τα μαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου που παρέδωσε,ενώ προσωπικά τα μόνα λιοντάρια που είδα μέσα στο γήπεδο ήταν Αλγερινής προέλευσης.Δεν περίμενα τίποτε περισσότερο από τους υπερόπτες Άγγλους που θα κυνηγήσουν πλέον την πρόκριση στον τελευταίο αγώνα με την Σλοβενία.
Εύκολα πέρασε το under λοιπόν στο άγονο 0-0 του αγώνα Αγγλία-Αλγερία,ενώ η Σλοβενία έστω κι αν καρδιοχτύπησε πήρε την ισοπαλία με Αμερική και η στήλη το 1x-διπλή ευκαιρία.

Προχωρούμε σε νέα δυάδα…

Το σημερινό πρόγραμμα είναι ίσως το πιο δύσκολο στοιχηματικά.

Δύσκολο γιατί στο Καμερούν-Δανία ο χαμένος αποχαιρετά τη διοργάνωση.Τριπλή παραλλαγή και δεν θα το αγγίξουμε.
Δύσκολο γιατί η Γκάνα δεν μας εμπνέει κι ας κέρδισε τη Σερβία με σερβική αυτοκτονία.
Δύσκολο γιατί η Ιαπωνία δεν είναι από τις ομάδες που μπορείς να υποτιμήσεις.Ειδικά σε θέματα τακτικής και φυσικής κατάστασης έχουν δουλέψει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και αργά αλλά σταθερά διεκδικούν θέση στο Παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Οπότε έχουμε…

Γκάνα-Αυστραλία   x2 dc-Διπλή ευκαιρία (1.75-1.80)

Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω την εντύπωση ότι η Γκάνα δεν θα χειριστεί σωστά την χρυσή ευκαιρία που της παρουσιάζεται,να τεθεί δηλαδή επικεφαλής του ομίλου της και κατά συνέπεια να αγκαλιάσει την πρόκριση.
Δύσκολα θα νικήσει την Αυστραλία,η οποία μπορεί να μην θυμίζει την προ τετραετίας Αυστραλία του Χίντιγκ,αλλά παραμένει ένα αξιόμαχο σύνολο που διαθέτει αρκετούς παίχτες που μπορούν να κάνουν ζημιά.
Οι Αυστραλοί θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις της τεσσάρας από τους Γερμανούς με καλή εμφάνιση αλλά και να αποδείξουν ότι δεν ήρθαν για πλάκα στη διοργάνωση.
Δεν βλέπω νίκη για Γκάνα. Συνεπώς,x2 για Αυστραλία.

Ολλανδία-Ιαπωνία   Πλεονέκτημα υπέρ της Ιαπωνίας με +2,Japan+2 goals(1.60)

Δέχομαι ότι η Ολλανδία είναι το φαβορί απέναντι στους φιλόδοξους Ιάπωνες.Δεν θεωρώ όμως ότι θα κερδίσει εύκολα,εάν κερδίσει φυσικά.
Οπότε ποντάρουμε σε θεωρητικό προβάδισμα των Ιαπώνων με 2-0 και αναμένουμε να δούμε αν μας δικαιώσουν.
Η Ολλανδία δηλαδή θα πρέπει να νικήσει με πάνω από ένα τέρμα διαφορά για να χαθεί το στοίχημα.

Σας χαιρετώ..

*Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη στήλη στην αντίστοιχη σελίδα του blog μας.

Προγνωστικά

Σας δίνουμε τα προγνωστικά μας για τις επόμενες μέρες:
Για αρχή θα ποντάρουμε στον 1 της Ολλανδίας. Αν και γενικά σιχαινόμαστε να χάνουμε ομάδες 1,20 και 1,40 τύπου Αγγλία, Ισπανία και Γερμανία και γι' αυτό αποφεύγουμε να βάζουμε στο κουπόνι μας τέτοιες ομάδες θα κάνουμε την εξαίρεση με τους Οράνιε. Η δεύτερη ομάδα που προτείνουμε είναι η Ισπανία. Εδώ θα ρισκάρουμε λίγο και θα στοιχηματίσουμε να είναι η Ισπανία νικήτρια και στα δύο ημίχρονα. Συνοπτικά οι προτάσεις μας:

Ολλανδία-Ιαπωνία: 1 (bwin: 1,40)
Ισπανία-Ονδούρα: ομάδα που θα κερδίσει και τα δύο ημίχρονα, Ισπανία (bwin: 2.00)
Ποντάρουμε 10 ευρώ

Συνολική απόδοση: 2.80
Τωρινό υπόλοιπο: 1030 ευρώ
Ευχόμαστε επιτυχία σε όλους!!

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Σφήνα-Το συνονθύλευμα ποδοσφαίρου και η αγγλική κολώνια που κρατάει χρόνια


Κατάντησε γραφικό το παραμυθάκι με την Αγγλία.
Κάθε μεγάλη διοργάνωση,για λόγους που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν αυτοανακηρύσσονται φαβορί.
Ευτυχώς ή δυστυχώς,παρασύρουν αρκετούς.Λίγο το μάρκετινγκ,λίγο οι πρώην αποικίες και η επιρροή (η αλήθεια να λέγεται) που εξακολουθούν να ασκούν ως κράτος και το γλυκό δένει.
Η Αγγλία επιβάλλεται να είναι μέσα στα πρώτα φαβορί.
Κι ας μην έχει ιστορικό υπόβαθρο.Και ας κατέκτησαν το μοναδικό τους τίτλο το 1966 στο Λονδίνο επειδή ΕΠΡΕΠΕ να το πάρουν.Μάλιστα το κατάφεραν με ένα τέρμα που αμφισβητείται μέχρι και σήμερα.

Με ποιο τερματοφύλακα θέλεις τίτλο;Με ποιους επιθετικούς; Πέραν του Ρόυνει,που για μένα είναι κατάντια μια ομάδα (που θέλει και Παγκόσμιο τίτλο παρακαλώ) να στηρίζεται εξ’ολοκλήρου στις ορέξεις ενός και μόνο ποδοσφαιριστή.

Τι έχεις καλύτερο από Ολλανδία Γερμανία και Ιταλία για να θεωρείσαι επικρατέστερο ή ισάξιο φαβορί  με αυτές τις ομάδες;

Πόσο περισσότερο ειδικό βάρος έχουν οι φανέλες της Γερμανίας,της Ιταλίας,της Βραζιλίας από τη δική σου;

Πως μπορώ να πάρω στα σοβαρά τέτοια ομάδα όταν ξέρω ότι με μαθηματική ακρίβεια θα πάρει αυτό που πάντα παίρνει τα τελευταία 44 χρόνια σε όλες ανεξαιρέτως τις διοργανώσεις;
Δηλαδή το απόλυτο τίποτα;

Αλήθεια το έχω απορία..

*Διευκρινίζω ότι η άποψη μου για την Αγγλία είναι διαχρονική και δεν περίμενα τον τελευταίο αγώνα για να εξάγω τα συμπεράσματα μου.
Είναι η ίδια άσφαιρη προβληματική ομάδα που παρακολουθούμε εδώ και πολλά χρόνια.Και ήρθε και ο βασιλιάς του κατενάτσιο Καπέλο για να ολοκληρωθεί το γνωστό και βασανιστικό πλην ανούσιο αντι-ποδοσφαιρικό παραλήρημα.Τίποτε λιγότερο,τίποτε περισσότερο..

Σλοβενία-ΗΠΑ 2-2

Η σφήνα της ημέρας-Τι συμβαίνει;

Τι πραγματικά τρέχει με τη Βόρειο Κορέα; Αγνοούνται ή δεν αγνοούνται οι τέσσερις ποδοσφαιριστές της;
Θα βγει κανένας αρμόδιος να ενημερώσει τον κόσμο;


Το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί..Πόση καταπίεση αυτό το κράτος;

Δεύτερο συνεχόμενο ταμείο για τη στήλη μας και συνεχίζουμε ακάθεκτοι

Χ ή Σερβία δώσαμε το ημίχρονο για το Γερμανία-Σερβία, κόντρα στα προγνωστικά, και οι Σέρβοι μας δικαίωσαν. Από εκεί και πέρα, ούτε οι ΗΠΑ μας απογοήτευσαν και τελικά μας έστειλαν ταμείο (είχαμε δώσει το σημείο διπλή ευκαιρία Χ ή ΗΠΑ), αφού βέβαια πρώτα έστειλαν τη ψυχή μας στην Κούλουρη (έχαναν με 2-0 στο ημίχρονο). Δεν πειράζει, τέλος καλό, όλα καλά για τη στήλη μας και σύντομα θα 'μαστε κοντά σας με νέες προβλέψεις. Προς το παρόν μια ματιά στα οικονομικά της στήλης μας:

Ποντάρισμα: 15 ευρώ
Συνολική απόδοση σημείων: 1,952
Συνολικό κέρδος: 29,28

Αρχικό υπόλοιπο: 1000 ευρώ
Τωρινό υπόλοιπο: 1030 ευρώ

TifoziBET

Φίλοι και φίλες του στοιχήματος γεια σας..

Δεν τα πήγαμε καλά στις τελευταίες επιλογές που είχαμε δώσει.
Η Ουρουγουάη στο 94’ και κάτι ψιλά μας στέρησε το under ενώ για την κατάντια της Γαλλίας και του Ντομενέκ τα είχαμε πει,απλά δεν υπολογίσαμε ότι θα ήταν τόσο χάλια ώστε να δεχτεί και δεύτερο γκολ.Έτσι χάσαμε και το under 1.5 goal στο Γαλλία-Μεξικό.
Πέρασε μόνο η νίκη της Αργεντινής,έτσι μ΄αυτά και μ’αυτά φτάσαμε στις 11 επιτυχημένες προβλέψεις από τις 14 συνολικά.

Ποσοστό περίπου 80% που μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια.

Δεν προλάβαμε το Γερμανία-Σερβία και χτυπώ το κεφάλι μου στον τοίχο που ΔΕΝ πρόλαβα να σας το δώσω.. (Ρωτήστε και τον φίλο-συνεργάτη Pallios για την μίνι συζήτηση που είχαμε χθες επί του θέματος-Δεν το χάνει το ματσάκι η Σερβία του είχα τονίσει).Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στο αρχείο μου στο TifoziBET για να διαπιστώσετε τις εκτιμήσεις μου για την Σερβία.(Ομάδα-έκπληξη του Μουντιάλ,την βλέπω μέχρι και τετράδα αν επωφεληθεί από τις συγκυρίες).
Η Σερβία η οποία είναι κλασική ομάδα ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο.

Λοιπόν,προχωρούμε στο ψητό. Δυάδα για σήμερα.

1)Αγγλία-Αλγερία under 2.5 goals  (1.90)

Ας θεωρήσουμε ότι δύσκολα σκοράρει απόψε η Αλγερία απέναντι στην ομάδα-κατενάτσιο 100%,δημιούργημα του Φάμπιο Καπέλο.(Αν και τα πειράματα με τους τερματοφύλακες συνεχίζονται).
Ποιοι ακριβώς παίχτες της Αγγλίας θα πετύχουν τρία γκολάκια για να πάει over; Συνεπώς under.

2)Σλοβενία-ΗΠΑ  1x dc-διπλή ευκαιρία  (1.70)

Ναι,οι Αμερικανοί κάνανε βήματα προόδου.Ναι,πήραν ισοπαλία με Αγγλία.
Αυτό σημαίνει ότι ντε και καλά θα νικήσουν την Σλοβενία;
Δύσκολα θα χάσει η Σλοβενία σήμερα.

Σας χαιρετώ..

*Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη στήλη στην αντίστοιχη σελίδα toυ blog μας.

Γερμανία-Σερβία 0-1

PallioStoiximata

                                                               18/06/2010 Ώρα 12:10

Στατιστικό: Υπάρχει μια παράδοση απο το 1970 σύμφωνα με την οποία απο το 1970 και μετά υπάρχει εναλλαγή στις κατακτήσεις του παγκόσμιου απο Ευρώπη και Λατινική Αμερική. Και εξηγούμαι. 1970 - Βραζιλία/Αμερική, 1974 - Δυτ. Γερμανία/Ευρώπη, 1978 - Αργεντινή/Αμερική, 1982 - Ιταλία/Ευρώπη, 1986 - Αργεντινή/Αμερική, 1990 - Δυτ. Γερμανία/Ευρώπη, 1994 - Βραζιλία/Αμερική, 1998 - Γαλλία/Ευρώπη, 2002 -Βραζιλία/Αμερική, 2006 - Ιταλία/Ευρώπη, 2010-...../Αμερική! Με λίγα λόγια σύμφωνα με αυτό το μίνι στατιστικό η επόμενη πρωταθλήτρια ευρώπης θα είναι απο Λατινική Αμερική. Μετά απο την χθεσινή πολύ άνετη επικράτηση του Μεξικού απέναντι στην Γαλλία φαίνεται πως οι λατινοαμερικάνοι έπιασαν το μήνυμα. Όλες οι λατινοαμερικανικές ομάδες τα πάνε περίφημα (όλες ανεξαιρέτος) ενω απο Ευρώπη μεριά μόνο η Γερμανία έδειξε σημεία ζωής μέχρι στιγμής. Ενδιαφέρον.
Απολογισμός έκτης μέρας: Πάει και η έκτη μέρα λοιπόν. Θα ξεκινήσω την ανάλυση μου απο την Ελλαδάρα μας. Επιτέλους είδαμε μπάλα της προκοπής απο την Ελλάδα αλλά όχι απλά μπάλα. Είδαμε έχω την εντύπωση το πιο ωραίο παιχνίδι αυτής της διοργάνωσης με σασπένς, αποβολές, ευκαιρίες και απο την μιά και απο την άλλη ομάδα, πάθος και μάχη μέχρι τελικής πτώσης. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι υπήρχε περίπτωση η Ελλάδα να μην είναι η νικήτρια? Όχι βέβαια. Ευνοημένη απο την βλακώδες αποβολή παίχτη της Νιγηρίας πήρε τα ηνία του αγώνα και τα ελευθέρωσε λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα. Σφυροκόπησε τους αετούς κάνοντας μας να τρίβουμε τα μάτια μας απο το πόσο καλή μπάλα μπορεί να παίξει αυτή η ομάδα. Τώρα θα κατάλαβαν και οι διεθνείς μας πόσο αδίκησαν τους εαυτούς τους στον πρώτο αγώνα. Κρίμα αλλά το καλύτερο έχω την εντύπωση μας το φυλάει για το τέλος. Σαν τιμωρός όσων την ατίμασαν την προηγούμενη φορά που παρουσιάστηκε σε τελική φάση μουντιάλ η Ελλάδα περιμένει τώρα την Αργεντινή για να συμπληρώσει το puzzle. Για να σοβαρευτούμε και λίγο τώρα ελπίζω η Αργεντινή να έχει το μυαλό της στην επόμενη φάση διαφορετικά : σκούρα μπλέ "τα πράγματα" όπως είπε κάποτε και η Θεοπούλα.
Στον πρώτο αγώνα τώρα χρονικά η Αργεντινή έδειξε μέρος των δυνατοτήτων της όπως είπε και ο Μαραντόνα. Με το σχήμα πλέον να μετατρέπεται σε καθαρό 4-4-1-1 "η μπιανκοσελέστε" απόδωσε πολύ καλύτερα με τον Ντι Μαρία να απεγκλωβίζεται απο τον άχαρο ρόλο του μπακ και να παίρνει επιτέλους ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας. Το σίγουρο είναι πως ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι η Αργεντινή έδειξε και πάλι χτυπητές αδυναμίες στον χώρο της άμυνας ενω ο Μασεράνο αναγκάζεται να τρέχει για δύο, ελλείψη του Καμπιάσο και ελπίζω να μην κλατάρει σε κάποια φάση. Ελπίζω με την Ελλάδα να ξεκουραστεί για το καλό και των δύο ομάδων :)
Στο βραδυνό παιχνίδι μάλλον θα τα χώσω για άλλη μια φορά στον αγαπημένο μου Ντομενέκ. Ο άνθρωπος έδωσε ακόμα ένα ρεσιτάλ απο τον πάγκο, στην πρότελευταία του εμφάνιση. Ξεκίνησε με το ίδιο σύστημα που δεν δουλεύει τρία χρόνια τώρα άλλά αυτήν την φορά κέρδισε τις εντυπώσεις με την έκφραση του στα κοντινά που του έκανα συνέχεια οι κάμεραμεν. Μου θύμισε λίγο ετοιμοθάνατους που πήγαιναν στην ηλεκτρική καρέκλα κα έχουν αποδεχτεί την μοίρα τους. Ούτε αλλαγή δεν είχε διάθεση να κάνει και είχε το πουλέν μας τον Σισσέ να προθερμαίνεται ασκόπος για 45 λέπτά. Α ρε Πατέρα και αν είσουν πρόεδρος ακόμα θα τον είχες κάνει μια μπουκιά. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο για αυτόν τον αγώνα. Τώρα που έβγαλα τα πάντα μέσα για αυτόν τον προπονητή απλά θα καταλήξω με το: Ομάδα μοντέλο την έκανες μπουρδ..... Viva Mexico
Στοιχηματικά τώρα το ένα κουπόνι νομίζω το εξασφαλίσαμε με την επικράτηση του Μεξικού καθώς πλέον η Ουρουγουάη θέλει μόνο να μην χάσει στον τελευταίο αγώνα για να πάρει την πρωτιά και νομίζω θα το κάνει για να αποφύγει την Αργεντινή. Στο άλλο κουπόνι τώρα η Ελλάδα μας έστειλε στον κουβά αλλά τουλάχιστο το ευχαριστηθήκαμε.
Πάμε τώρα στην σημερινή μέρα: Αρχή θα κάνω το παιχνίδι Γερμανία - Σερβία. Οι Σέρβοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί εναντίων των ανώτερων γερμανών σε ένα παιχνίδι που πιστεύω θα μπουν πολλά τέρματα. Οι σέρβοι είναι υποχρεωμένοι να επιτεθούν για να κερδίσουν καθώς οποιοδήποτεάλλο αποτέλεσμα μάλλον τους αφήνει εκτός συνέχειας. Απο την άλλη οι γερμανοί που έδειξαν πως διαθέτουν πλέον και ταχύτητα στο παιχνίδι τους στην μετα-Ballack εποχή θα χτυπήσουν στην κόντρα τους σέρβους. Ο άσσος της Γερμανίας στην Eurobet έχει απόδοση 1.67 και το over 2,5 goal στο παιχνίδι στην Bwin έχει απόδοση 1.90. 
Στο δεύτερο χρονικάπαιχνίδι τώρα η Σλοβενία αντιμετωπίζει την USA. Ένα παιχνίδι αμφίροπο με τα αμερικανάκια να είναι μεν καλύτερη ομάδα αλλά πρέπει να δούμε πως θα κατεβεί κα η Σλοβενία στον αγωνιστικό χώρο καθώς μετά την απρόσμενη νίκη στην πρεμιέρα (θυμάστε πως μπήκε το γκολ) έχει πλέον αυτοπεποίθηση και πίστη πως μπορεί να προκριθεί. Έτσι αν και η λογική λέει ΗΠΑ εγώ 8α επιλέξω να μην ασχοληθώ με αυτό το παιχνίδι. Σλοβενία - ΗΠΑ No Bet.
Στο τελευταίο τώρα παιχνίδι της ημέρας οι άγγλοι καλούνται να κερδίσουν τους αδύναμους όπως έδειξαν στο πρώτο παιχνίδι αλγερινούς και μάλιστα με καλή διαφορά τερμάτων για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση του ομίλου και να αποφύγουν την Γερμανία στην επόμενη φάση. Η νίκη της Αγγλίας με χάντικαπ 1 γκολ στην Αλγερία έχει απόδοση 1.80 στην Bwin.

Περιληπτικά:
Προτεινόμενα σημεία:
1)Over 2,5 goal το Γερμανία - Σερβία και νίκη Αγγλίας με χάντικαπ 1 γκολ στην Αλγερία
Απόδοση δυάδας: 3.42
Ποντάρισμα: 10
Πιθανό κέρδος: 34.20 euro

2)Νίκη Γερμανίας
Απόδοση μονού αποδεκτού:1.67
Ποντάρισμα: 30
Πιθανό κέρδος: 50.10 euro

Αρχικό ποσό: 1000 euro
Τωρινό υπόλοιπο: 1043.30 euro

P.S. Ακόμα ούτε ένα σχόλιο!!! 

Δεν είχαμε Χ ούτε και χθες..


Για σας αδέλφια !!!

Τα Χ μας έστειλαν κουβά και πάλι.
Σήμερα έχουμε
14:30 Γερμανία-Σερβία(3.90)
17:00 Σλοβενία-ΗΠΑ(3.20)
21:30Αγγλία-Αλγερία(5.00)

Θα ρίξουμε 100 πουλάκια στο Χ για το πρώτο παιχνίδι Γερμανία-Σερβία.
Μετά παμε στα 150 πουλάκια στο Χ για το δεύτερο παιχνίδι Σλοβενία-ΗΠΑ .
Για το τρίτο παιχνίδι Αγγλία-Αλγερία θα ρίξουμε 100 πουλάκια στο χ

Προσοχή! Σε περίπτωση που έρθει το Χ ξεκινάμε από τα 3 εύρο.

Αρχικό υπόλοιπο: 1000
Υπόλοιπο: 790

ΑΜΗΝ !!!ΤΑΜΕΙΟ !!!!!!!!!!

ΤΑΜΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,ΕΛΛΑΔΑ 1Χ ΚΑΙ under ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ.ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ.ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΣ.ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ.ΕΔΩ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΣΕΡ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.ΑΣΣΟΣ ΤΟΥ (1.65)
ΣΛΟΒΕΝΙΑ-USA.ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΟΠΑΛΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. Χ half time (2.10)
ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΑ -ΑΛΓΕΡΙΑ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ OVER ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ Κ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΕΡΜΑΤΑ.
ΑΡΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ
-ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ 1(1.65)
-ΣΛΟΒΕΝΙΑ-USA X HMIX. (2.10)
-ΑΓΓΛΙΑ-ΑΛΓΕΡΙΑ OVER (1.91)


ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!

Αντίλογος














Λαρς Λάγκερμπακ (προπονητής Νιγηρίας)

''Είμαι υπερβολικά απογοητευμένος από την έλλειψη επικοινωνίας με τους διατητές. Δεν μας επέτρεψαν να τους μιλήσουμε και να τους ρωτήσουμε γιατί αποβλήθηκε ο Κάιτα''.

Πνεύμα αντιλογίας

Αλήθεια,με τους ποδοσφαιριστές σου μιλάς καθόλου πριν βγάλεις τη γλώσσα περίπατο;Μπορείς να ρωτήσεις τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή σου γιατί αποβλήθηκε ο οποίος έχει παραδεχτεί ότι δίκαια τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα.
Εκτός και αν απουσίαζε ο διερμηνέας της ομάδας σου γιατί μάλλον ΜΟΝΟ έτσι συνεννοείστε εκεί μέσα..(Είσαι και Σουηδός)


*Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο τον ΑΝΤΙΛΟΓΟ στην αντίστοιχη σελίδα του blog μας.

Το σημερινό πρόγραμμα

14:30 Γερμανία-Σερβία


17:00  Σλοβενία-ΗΠΑ


21:30 Αγγλία-Αλγερία

Προβλέψεις

Για σήμερα σας προτείνουμε τα εξής σημεία:

Γερμανία-Σερβία: Διπλή ευκαιρία ημιχρόνου, Χ ή Σερβία (bwin: 1,60)
Σλοβενία-ΗΠΑ: Διπλή ευκαιρία, Χ ή ΗΠΑ (bwin: 1,22)

Συνολική απόδοση: 1,952
Ποντάρουμε 15 ευρώ

Αρχικό υπόλοιπο: 1000
Τωρινό υπόλοιπο: 1015,5

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Η βαθμολογία του ομίλου της Ελλάδας και τα σενάρια πρόκρισης

Πολλά τα σενάρια πρόκρισης για την Εθνική μας μετά τη δεύτερη αγωνιστική και τη νίκη επί της Νιγηρίας.Σας παρουσιάζουμε τη βαθμολογία και τα πιθανά σενάρια με την ευχή η Ελλάδα να πανηγυρίσει μια νέα μεγάλη επιτυχία.


Βαθμολογία β'ομίλου


1. Αργεντινή 6β. +4 (5-1)
2. Ν. Κορέα 3β. -1 (3-4)
3. Ελλάδα 3β. -1 (2-3)
4. Νιγηρία 0β. -2 (1-3) 



Ελλάδα-Αργεντινή


1)Νίκη Ελλάδας
Ακόμη και σε περίπτωση νίκης,η Ελλάδα δεν εξασφαλίζεται.
Αν δεν κερδίσει η Ν.Κορέα την Νιγηρία,η εθνική μας προκρίνεται.
Σε περίπτωση που κερδίσει η Ν.Κορέα τότε θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία (Ελλάδα.Αργεντινή,Ν.Κορέα) και όλα θα εξαρτηθούν από την διαφορά τερμάτων.

2)Ισοπαλία
Με ισοπαλία στο Ελλάδα-Αργεντινή και νίκη της Νιγηρίας η Ελλάδα περνάει στην επόμενη φάση.
Με ισοπαλία στο Νιγηρία-Ν.Κορέα,η πρόκριση θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων.
Με νίκη Ν.Κορέας,περνάνε οι Νοτιοκορεάτες.

3)Ήττα 
Δεν υπάρχει σενάριο που να ευνοεί την Ελλάδα σε περίπτωση ήττας από την Αργεντινή.
Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι απαραιτήτως ΔΕΝ πρέπει να χάσει η Εθνική αλλά και να ευνοηθεί από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα.


Καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα και ένα μεγάλο μπράβο για τις στιγμές περηφάνειας που πρόσφεραν στον απανταχού Ελληνισμό.

Πάντα απολαυστικός ο Χελάκης,μα τις χίλιες βουβουζέλες..

To βίντεο του θριάμβου

Η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει


Ο Ρεχάγκελ έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει, οι Νιγηριανοί μας ανταπέδωσαν το δώρο που απλόχερα τους προσφέραμε στις αρχές του ημιχρόνου, οι διεθνείς μας κατέθεσαν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο κι εμείς επιλέξαμε να εμπιστευτούμε την εθνική Ελλάδος και γι' αυτό πάμε...ΤΑΜΕΙΟ. Τα πράγματα δεν άρχισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εθνική μας ομάδα αφού μόλις στην πρώτη επίσκεψη των Νιγηριανών στην εστία του Τζόρβα καταφέραμε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να δεχθούμε γκολ από ένα αντίπαλο που όλα έδειχναν ότι ήταν στα μέτρα μας. Πάθος είχαμε, τσαμπουκά είχαμε, θέληση και εγωισμό είχαμε αλλά δυστυχώς μας έλειπε κάτι βασικό: η αυτοπεποίθηση. Αυτοπεποίθηση που μας στοίχισε το γκολ και αυτοπεποίθηση που, ευτυχώς, απέκτησαν οι διεθνείς μας μετά το μοιραίο λάθος και την αποβολή του Νιγηριανού Καιτά που άφησε σχετικά νωρίς την αντίπαλη ομάδα με 10 παίκτες. Κάπου εκεί άρχισε και το final countdown (ο συνειρμός οδηγεί στο τραγούδι από τη σειρά Ρόκι και τις ηρωικές ανατροπές του ομώνυμου πρωταγωνιστή μέσα στο ρινγκ) για την πρώτη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σε επίπεδο μουντιάλ και... ποιος είδε τους διεθνείς μας και δεν τους φοβήθηκε. Οι διεθνείς μας έπαιξαν το ποδόσφαιρο της ζωής τους και η Ελλάδα βρίσκεται πλέον και πάλι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε την εθνική μας ομάδα για τις συγκινητικές στιγμές που για ακόμη μια φορά μας χάρισε και φυσικά, όπως άλλωστε υποσχεθήκαμε, να της αναγνωρίσουμε (απ' το Ρεχάγκελ μέχρι τον τελευταίο παίκτη της ελληνικής 23άδας) ότι για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό την είδαμε και την ευχαριστηθήκαμε. Ελλάς σε ευχαριστούμε!!
Υ.Γ. Ένα στα δύο για τη στήλη μας όσον αφορά στις στοιχηματικές μας προβλέψεις. Η Ελλάδα ευτυχώς μας έστειλε ταμείο ενώ αποφύγαμε και την παγίδα της Ισπανίας. Από την άλλη η Αργεντινή δεν άφησε σε κανένα σημείο την ανωτερότητά της να αμφισβητηθεί από τη νότια Κορέα αν και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η μεγάλη χαμένη ευκαιρία των νοτιοκορεατών με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με την οποία μπορούσαν να ισοφαρίσουν μας γέννησε ελπίδες για κάτι καλύτερο. Δεν πειράζει, χαμένοι σίγουρα δεν βγήκαμε σήμερα, ενώ η νίκη της Αργεντινής και μάλιστα και με μεγάλο σκορ βόλεψε και την Ελλαδάρα μας.
Αναλυτικά τα "οικονομικά" της στήλης μας:
Αρχικό ποσό: 1000 ευρώ
Τωρινό υπόλοιπο: 1015,5 ευρώ

Θα επανέλθουμε σύντομα με νέες προβλέψεις.

Ελλαδάρα το μεγαλείο σου


Η Εθνική Ελλάδας πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Νιγηρία και έγραψε ιστορία. Ο Σαλπιγγίδης πέτυχε το πρώτο γκολ της Ελλάδας σε Μουντιάλ, ενώ ο Τοροσίδης ολοκλήρωσε την ανατροπή και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πήρε τη πρώτη νίκη και ελπίζει σε πρόκριση

Αφιερωμένο στους μίζερους και κλαμένους ...προπονητές της κερκίδας
Που είστε αλήθεια να μας πείτε για το Ρεχακελ και τους παίχτες τους?
Αλήθεια θέλω να βγει ένας και να μας εξηγήσει πως ένιωθε σήμερα μετά από όλες αυτές τις κριτικές και τις γκρίνιες?
Αδέρφια...
Η ελλαδαρα νίκησε όχι με κλεφτοπόλεμο μια παραδοσιακή ομάδα του μουντιάλ
Αλλά παίζοντας ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που είδαμε στο μουντιάλ.
Δεν θέλω να πω περισσότερα...
Καλή πρόκριση!!!!!!!

Εθνική Ελλάδος Γειά σου: Ελλάδα 2 - 1 Νιγηρία

Γεία σου Ελλάδα!!!!
Η εθνική μας αγαπημένη με ψυχή χίλιων λεόντων δάμασε τους σούπερ αετούς. Έδωσε την απάντηση στους ευρωπαίους που την είχαν ξεγράψει. Που την έθαψαν με τα σχόλια τους μετά την πρώτη ήττα. Άντε γεία σας τώρα.
Η Ελλαδάρα σας έδειξε πως είναι τα ωραία παιχνίδια ποδοσφαίρου. Σας έδειξε πως η ελληνική ψυχή δεν τα παρατάει ποτέ. Σας έδωσε το over που θέλατε. Σας έδωσε την πρώτη ανατροπή της διοργάνωσης!!! Άντε τώρα τρέξτε να γράψετε διθύραμβους για την Ελλάδα. Αυτή φαντάζομαι είνα η μεγαλύτερη τιμωρία σας. Θα έλεγα κι άλλα πολλά αλλά δεν μου το επιτρέπει το επίπεδο μου!!!!!
ΕΛΛΑΔΑ 1 - 0 ΝΙΓΗΡΙΑ.

Palliostoiximata

                                                      17/0/2010 Ώρα 12:32

Απολογισμός πέμπτης ημέρας: Πάει και η έκτη μέρα του μουντιάλ. Η μέρα με τις περισσότερες συγκινήσεις μέχρι σήμερα. Αρχικά είχαμε ρεσιτάλ ποδοσφαίρου απο την Χιλή. Μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο με γρήγορο transition game ( μεταφορά της μπάλας απο την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο) και επιτέλους ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν κρύβω πως η Χιλή είναι για εμένα η ομάδα που έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής στην διοργάνωση. Ακόμα και απο την Γερμανία. Το 1-0 ήταν πολύ μικρό και δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά ποιότητας των 2 ομάδων. Ένα σκορ 3-0 θα ήταν πιο λογικό και να δείτε πως αυτό θα το πληρώσει στο τέλος η Χιλή μετά την νίκη της Ελβετίας επειδή πλέον πιο πιθανή φαντάζει η τριπλή ισοβαθμία στον όμιλο άρα θα παίξουν ρόλο τα τέρματα.
Στο άλλο παιχνίδι τώρα του ομίλου τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Ισπανία προσπάθησε φιλότιμα αλλά δεν είχε το απαιτούμενο καθαρό μυαλό στην τελική της προσπάθεια. Μου θύμισε λίγο την κομπλεξική ομάδα που είχε πριν την κατάκτηση του euro. Ικανότατη ομάδα χωρίς ψυχή που μόλις τα βρήκε σκούρα, βλέπε γκολ Ελβετίας, έχασε την ψυχραιμία της. Το κυριότερο συμπέρασμα που βγήκε όμως χθες είναι πως ο ΤΟΡΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ. Μόνο τότε μπορεί να γίνει επικίνδυνος ο Βίγια.
Στο τελευταίο τώρα χρονικά παιχνίδι όπως έγραψα και στο ρεπορτάζ του αγώνα οι νοτιοαφρικανοί αποδείχτηκαν οι καλύτεροι οικοδεσπότες των τελευταίων 30 και βάλε χρόνων. Φέρθηκαν με το γάντι στους Ουρουγουανούς και με δεδομένη την διαφορά ποιότητας που έχουν οι δύο ομάδες οι "σελέστε" πήραν άνετα το τρίποντο με 3 τέρματα διαφορά μάλιστα κάτι που τους κάνει αυτομάτος φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου.
Στοιχηματικά τώρα μετά απο τρείς συνεχόμενες επιτυχημένες μέρες πήγαμε στον κουβά. Δεν πειράζει είναι και ο κουβάς στο σπορ. Όσο δεν χρειάζεται να τρέξουμε για έναντι απο το αφεντικό, όπως λέει και ο Εμιρλής, μια χαρά είμαστε.
Πάμε τώρα στην σημερινή μέρα: Πρώτο χρονικά παιχνίδι το Αργεντινή - Κορέα. Εδώ οι αργεντινοί έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι των ταχύτατων αλλά άτεχνων κορεατών. Η μόνη φοβία που έχω για αυτό το παιχνίδι εναπόκειτε στον τρόπο που θα αντιδράσουν οι αργεντινοί όταν και αν προηγηθούν. Ανάλογη συμπεριφορά όπως στο τελευταίο παιχνίδι με την Νιγηρία δεν νομίζω να μείνει ατιμώρητη απο τοθς κορεάτες. Πόσο μάλλον τώρα που λείπει ο Βερόν απο το κέντρο και η Αργεντινή χάρις τις εμμονές του Μαραντόνα δεν έχει δεύτερο αμυντικό χαφ στην αποστολή. Αχ!!!! Την θέση μάλλον θα κληθεί να την καλύψει ο πάντα παθιασμένος και φιλότιμος Μάξι Ροντρίγκεζ ο οποίος απο τα 13 χρόνια καριέρας του τα 12 παίζει καθαρά δεξί εξτρέμ. Που είναι ο Καμπιάσο και ο Ζανέτι οεο? Τέλοσπάντων δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτό το παιχνίδι γιατί μου ανεβάζει την πίεση και έχουμε και 41 βαθμούς Κελσίου σήμερα στην Λεμεσό. Μην πάθουμε και τίποτα και τρέχουμε! Ο άσσος της Αργεντινής στην Bet365 έχει απόδοση 1,50.
Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου τώρα η Ελλάδα της καρδιάς μας αντιμετωπίζει την Νιγηρία Σύμφωνα με τό τελευταίο ρεπορτάζ της ομάδας πάλι βασικός στο κέντρο θα είναι ο Τζιόλης ενω την θέση του Σειταρίδη θα πάρει ο Βύντρα. Θα αγωνιστούμε δηλαδή full αμυντικά όπως κάναμε στο Euro αλλά δεν έχουμε κέντρο. Ένα Μπασινά ή ενα Ζαγοράκι να είχαμε στο κέντρο θα σκεφτόμουνα πολύ τι να παίξω. Αλλά η παρουσία του Τζιόλη μου λύνει τα χέρια και μου δείχνει ξεκάθαρα την νίκη της Νιγηρίας. Πόσο μάλλον που ο Νίνης πάλι στον πάγκο θα είναι. Η νίκη της Νιγηρίας στην Bwin έχει απόδοση 2.00.
Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας τώρα, που θα έπρεπε να είναι πρώτο χρονικά αλλά το έβαλαν τελευταίο στην δροσιά μπας και πειράξει τα παλλικάρια του Πλατινί ο ήλιος βλέπω μια ζεστή σούπα μέσα στο κατακαλόκαιρο. Η Γαλλία δεν σκοράρει ούτε με αίτηση ενώ το Μεξικό δεν είναι αμελητέα ποσότητα και θα προσπαθήσει με αμυντική τακτική και αντεπιθέσεις να πάρει ότι μπορεί απο το παιχνίδι. Σε περίπτωση ισοπαλίας το Μεξικό συνεχίζιε να ελπίζει σε πρόκριση. Το σημείο που προτείνω είναι το under 1,5 goal με απόδοση 2.35 στην Bwin.
Επίσης θα παίξω νικητές ομίλου:
1) Ουρουγουάη με απόδοση 1.72 στην Bwin,
2) Αργεντινή με απόδοση 1.2 στην Bwin,
3) Γερμανία με απόδοση 1.20 στην Bwin.  

Περιληπτικά:



Προτεινόμενα σημεία:


1)Νίκη Αργεντινής, Νίκη Νιγηρίας και under 1,5 goal το Γαλλία - Μεξικό
Απόδοση τριάδας: 7.05 
Ποντάρισμα: 10
Πιθανό κέρδος: 70.50 euro


2)Νικητές ομίλου: Ουρουγουάη, Αργεντινή, Γερμανία
Απόδοση τριάδας: 2.4768
Ποντάρισμα: 10
Πιθανό κέρδος: 24.77 euro


Αρχικό ποσό: 1000 euro
Τωρινό υπόλοιπο: 1053.30 euro

P.S. Ένα σχόλιο κάντε ρε παιδιά στην στήλη. Απο τα μηχανάκια βλέπω πως την παρακολουθεί πολύς κόσμος αλλά ούτε ένα σχόλιο δεν βλέπω. Πόσα ταμεία πρέπει να πάμε δηλαδή για να πάρουμε ένα σχόλιο!!!

Προβλέπω πιο ανοιχτούς αγώνες


Για σας αδέλφια !!!
Τα Χ μας έστειλαν κουβά. Προσοχή προβλέπω πιο ανοιχτούς αγώνες από τώρα και στο εξής και ίσως αλλάξουμε λίγο την τακτική μας .
Χθες χάσαμε 39 πουλάκια . Θα συνεχίσω το κυνήγι για το επόμενο Χ και ελπίζω να έρθει σύντομα.
Σήμερα έχουμε
14:30 Αργεντινή-Ν.Κορέα(4,10)
17:00 Ελλάδα-Νιγηρία(3,10)
21:30 Γαλλία-Μεξικό(3,20)
Θα ρίξουμε 20 πουλάκια στο Χ για το πρώτο παιχνίδι Αργεντινή-Ν.Κορέα .
Μετά παμε στα 50 πουλάκια στο Χ για το δεύτερο παιχνίδι Ελλάδα-Νιγηρία.
Για το τρίτο παιχνίδι Γαλλία-Μεξικό θα ρίξουμε 100 πουλάκια στο χ

Προσοχή! Σε περίπτωση που έρθει το Χ ξεκινάμε από τα 3 εύρο.

Αρχικό υπόλοιπο: 1000
Υπόλοιπο: 961
Καλή επιτυχία!!!
TO ALAn1

Υ.Γ
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην εθνική Ελλάδος είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη και θα κλείσει στόματα

Παίζουμε ανάποδα

Καλημέρα σας,

Λοιπόν, στα σύντομα μία ακόμα πρόβλεψη για τα σημερινά παιχνίδια:
Πρώτο παιχνίδι σήμερα το Αργεντινή-Νότιος Κορέα και επειδή πιστεύουμε ότι όλος ο κόσμος θα φορτώσει τον 1 για να ρεφάρει μετά τις χθεσινές απώλειες από την ήττα της Ισπανίας αποφασίσαμε να παίξουμε ανάποδα. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, λοιπόν, προτείνουμε το σημείο Χ2 διπλή ευκαιρία, με λίγα λόγια να μη χάσει η Νότιος Κορέα. Το σημείο δίνει 2,70 στη bwin. Εμείς θα ποντάρουμε 10 ευρώ.
Αρχικό υπόλοιπο: 1000 ευρώ
Τωρινό υπόλοιπο: 1000 ευρώ

ΜΟΥΝΤΙΑΛ









ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ.ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΝΙΝΗ!!
ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
-ΣΤΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ -ΚΟΡΕΑ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΓΥΡΩ ΣΤΟ (1.45).
-ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ -ΝΙΓΗΡΙΑ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ 1Χ.Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΤΤΟ ΘΑ ΠΕΙΣΜΩΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΝΙΝΗ Κ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ.ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ (1.80) ΤΟΥ 1Χ ΔΕ.
-ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΑ -ΜΕΞΙΚΟ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ UNDER ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ (1.45).
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
ΑΝΤΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!! ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΠΑΛΙ!!

Το σημερινό πρόγραμμα

14:30 Αργεντινή-Ν.Κορέα


17:00 Ελλάδα-Νιγηρία


21:30 Γαλλία-Μεξικό

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Όταν οι βουβουζέλες σώπασαν: Ουρουγουάη 3 - 0 Νότιος Αφρική

Σε ακόμα ένα μέτριο εως κακό ποιοτικά παιχνίδι η Ουρουγουάη κέρδισε με το καθαρό 3-0 την Νότιο Αφρική. 'Οσο καθαρό είναι το σκορ άλλο τόσο καθαρή ήταν και η επικράτηση της μέσα στο γήπεδο. Με τον Φορλάν σε ρόλο οργανωτή!!! να τα πηγαίνει περίφημα η Ουρουγουάη είχε εύκολο βράδυ απέναντι στην οικοδέσπινα. Ο Φορλάν πέτυχε τα δύο απο τα τρία τέρματα της ομάδας του, το ένα με εκπληκτικό ξερό σουτ απο τα 35 μέτρα και το δεύτερο με πέναλτι που κέρδισε ο δεύτερος καλύτερος παίχτης της "σελέστε" στον σημερινό αγώνα ο Σουάρες. Το τρίτο τέρμα ο Περέιρα στο 94 απο ασίστ του Σουάρες και πάλι. Οι αφρικανοί ήταν απογοητευτικοί χωρίς να μπορέσουν να απειλήσουν σε καμιά φάση του αγώνα και περιμένουν πλέον τον μαθηματικό αποκλεισμό τους απο την διοργάνωση. Με το μεγάλο τους αστέρι Πιενάρ να κινείται για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στα ρηχά και τον Τσαπαλάλα εκτός παιχνιδιού δεν μπορούσαν να περιμένουν κάτι απο το σημερινό παιχνίδι. Απο την άλλη οι ουρουγουανοί καθοδηγούμενοι απο ένα εκπληκτικό Φορλάν αλλά και με ηγετική φυσιογνωμία στα μετόπισθεν τον αρχηγό Λουγκάνο πήραν ένα εύκολο διπλό με καλή διαφορά τερμάτων και βάζουν πλέον υποψηφιότητα για την πρώτη θέση του ομίλου. Οι νοτιοαφρικανοί τέλος αποδείχτηκαν καλοί οικοδεσπότες και φέρθηκαν πολύ ευγενικά σε όλες τις ομάδες του ομίλου τους!!!

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όποια ομάδα χάνει ευκαιρίες θα τιμωρηθεί με τον πιο σκληρό τρόπο. Οι πρωταθλητές Ευρώπης τιμωρήθηκαν για την αστοχία τους και μπήκαν με το αριστερό στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του παγκοσμίου κυπέλλου. Μια πρόκριση που γίνεται ακόμη πιο δύσκολη βλέποντας νωρίτερα τη Χιλή να αφήνει πολλές υποσχέσεις και να θέτει τις βάσεις από την αρχή για μια καλή πορεία στη διοργάνωση.

Έκπληξη μεγατόνων: Ελβετία 1 - 0 Ισπανία

Η μεγάλη έκπληξη έγινε σήμερα το απόγευμα. Η Ελβετία έριξε στο καναβάτσο τους πρωταθλητές Ευρώπης Iσπανούς σε μια έκπληξη πρώτου βαθμού. Οι Eλβετοί με καλή τακτική, αφοσίωση στην άμυνα, τύχη αλλά και φαρμακερές αντεπιθέσεις κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο πήραν μια νίκη η οποία έιναι πολύ χρήσιμη για την δύσκολη συνέχεια. Οι Iσπανοί παρουσιάστηκαν πολύ κατώτεροι του αναμενώμενου χωρίς φαντασία στο παιχνίδι τους. Γυρόφερναν σε όλο το παιχνίδι έξω απο την περιοχή του Μπενάλιο χωρίς όμως να μπορούν να διασπάσουν την άμυνα των ελβετών. Ακόμα και όταν το κατάφερναν ο Μπενάλιο ήταν εκεί για να καθαρίσει την φάση. Ο ελβετός τερματοφύλακας έδειξε γιατί γίνεται τόσος θόρυβος γύρω απο το όνομα του καθώς αποτελεί μεταγραφικό στοχο μεγάλων ομάδων. Το γκολ για την Ελβετία πέτυχε ο Φερνάντες σε μια φάση με πολλές κόντρες και σύγχυση μέσα στην περιοχή. Απο μια επέλαση του Ντερτιγιόνγκ η μπάλα κόντραρε σε Πικέ και Κασίγιας με τον Γκέλσον Φερνάντες να λέει ευχαριστώ και να σπρώχνει απλά την μπάλα στα δίκτυα.
Ο όμιλος τώρα παίρνει φωτιά. Η Ισπανία βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση αν κρίνουμε και απο την εμφάνιση της Χιλής στο άλλο παιχνίδι του ομίλου. Πρέπει να κάνει 2 νίκες και ακόμα δεν θα είναι εξασφαλισμένη καθώς υπάρχει κι η περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας. Ας μην προτρέχουμε όμως και ας περιμένουμε την επόμενη αγωνιστική αυτού του ομίλου για να βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα.
P.S. Το σχήμα του Αραγονιές με 2 επιθετικούς μου φαντάζει πιο λογικό για την Ισπανία καθώς ο Βίγια μόνος του μοιάζει εύκολη λεία για τις αντίπαλες άμυνες καθώς ο Τόρρες είναι αυτός που πάντα κάνει την βρώμικη δουλειά και τρώει όλο το ξύλο για να ανοίγονται χώροι στον Βίγια. Ο Ντελ Μπόσκε είναι σπουδαίος τεχνικός με πολλές εμπειρίες. Είμαι σίγουρος πως θα κάνει τις κατάλληλες αλλαγές για να βελτιώσει την ομάδα του.

TifoziBET-Συνεχίζουμε απτόητοι


16/06

Φίλοι και φίλες του στοιχήματος γεια σας.

Δύο στις τρεις επιτυχίες είχαμε αυτή τη φορά αφού η Νέα Ζηλανδία ισοφάρισε στο 93’ την Σλοβακία και κόντρα στη ροή του αγώνα μας στέρησε το απόλυτο στο σύνολο των  προβλέψεων της στήλης και το τρίτο συνεχόμενο κερδισμένο κουπόνι.
Πέρασε όμως η ισοπαλία στο Ακτή Ελεφαντοστού-Πορτογαλία και το διπλό της Χιλής.Έτσι έχουμε συνολικά 10 στις 11 επιτυχείς προβλέψεις.

Συνεχίζουμε απτόητοι με νέα τριάδα.

1) Νότιος Αφρική-Ουρουγουάη  Κάτω από 2.5 γκολ-under 2.5 goals (1.45-1.50)   

Δεν βλέπω πολλά γκολάκια στο ματς,ο χαμένος σε αυτό τον αγώνα ουσιαστικά τίθεται εκτός διοργάνωσης ή στην καλύτερη θα πρέπει να γίνουν πολλά για να περάσει,οπότε οι ομάδες θα προσέξουν πρώτα την άμυνα τους και στη συνέχεια θα επιζητήσουν το νικητήριο γκολ.Οπότε χτυπούμε under.

2) Αργεντινή-Ν.Κορέα    1   (1.40)

Νέα νίκη για την Αργεντινή απέναντι στους ακούραστους Νοτιοκορεάτες,αποτέλεσμα που ελπίζουμε ότι θα βολέψει και την Ελλάδα.

3) Γαλλία-Μεξικό    Κάτω από 1.5 γκολ-under 1.5 goals  (2.50)

Πολύ δύσκολα δέχεται γκολ η Γαλλία η οποία παρουσιάζει χλωμό αγωνιστικό πρόσωπο και ''διασώζεται'' τις περισσότερες φορές από τις όποιες ατομικές εμπνεύσεις ορισμένων παιχτών της.Ωστόσο ακόμα πιο δύσκολα πετυχαίνει κάποιο γκολ.
Κρίμα γιατί διαθέτει σπουδαίο υλικό κατά τη γνώμη μου που όμως δεν μπορεί να αξιοποιήσει ο Ντομενέκ,ο οποίος δεν μπορεί να με πείσει ότι δεν διαθέτει μέσο πρώτου βαθμού στη Γαλλική ομοσπονδία για να βρίσκεται ακόμα στην τεχνική ηγεσία.

Δύσκολα θα ξεφύγει το Μεξικό και κατα συνέπεια ο αγώνας από το ''παραλήρημα Ντομενέκ'' έτσι θεωρώ πως το ματσάκι θα κυλήσει χωρίς καθόλου γκολ ή πολύ απλά θα κερδίσει η ομάδα που θα καταφέρει να σκοράρει.
Το under 1.5 καλοπληρώνει και θα το τιμήσουμε.

Αυτά προς το παρόν.Θα τα πούμε σύντομα.
Σας χαιρετώ.

*Μπορείτε να διαβάζετε τη στήλη στην αντίστοιχη σελίδα του blog μας.

Η σφήνα της ημέρας-Την βουβουζέλα...ουκ ελάττω παραδώσω..

Δεν έγινε κατορθωτό λένε το αίτημα πολλών χωρών για απαγόρευση της....περιβόητης βουβουζέλας.


Και τι θα κάναμε χωρίς την ιδιαίτερα ευχάριστη μελωδία της μαγικής Βουβουζέλας;




Απολαύστε το τραγούδι-ύμνο εμπνευσμένο από Ολλανδούς φιλάθλους.
Nέο hit; Θα το μάθουμε σύντομα...








Η ενδεκάδα των Πρωταθλητών

Ο Ντελ Μπόσκε έχει καταλήξει στην ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την Εθνική Ισπανίας στον πρώτο αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτή έχει ως εξής:
Κασίγιας στο τέρμα.
Στην άμυνα από αριστερά Καπτεβίλια, Πικιέ, Πουγιόλ, Ράμος
Στη μεσαία γραμμή: Μπουσκέτς αμυντικό χαφ και μπροστά του οι Μάτα, Τσάβι, Αλόνσο και Σίλβα
Στην επίθεση θα βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρσελόνα Νταβίντ Βίλια

Ονδούρα 0 - 1 Χιλή

Χιλή όπως λέμε Αργεντινή. Μια Χιλή απο άλλο πλανήτη παρουσιάστηκε στην αναμέτρηση με την Ονδούρα. Ο Βαλδίβια έμοιαζε με Τέβεζ, ο Σάντσεζ με Μέσσι και ο Φερνάντες με Ιγκουαίν. Ο μόνος που δεν έμοιαζε με τον ομόλογω του στην Αργεντινή ήταν ο Μπιέλσα στον πάγκο, ο οποίος δεν έμοιαζε σε τίποτα στο Μαραντόνα. Εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, γερά πνευμόνια, ταχύτατη ανάπτυξη και τρομερό πάθος είναι τα στοιχεία που έδειξε η Χιλή στον πρώτο της αγώνα την διοργάνωση. Νίκησε την Ονδούρα με 1-0 πολύ πιο εύκολα απο ότι δείχνει το τελικό σκορ. Απο την άλλη η Ονδούρα είχε να επιδείξει απλά εναν εξαιρετικό μαχητή στο χώρο του κέντρου, τον Παλάσιος, και τίποτα άλλο. Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο σε όλο το πρώτο ημίχρονο κυρίως λόγο της εξαιρετικής απόδοσης που έπιασε η Χιλή. Το γκολ μετά απο ωραίο συνδιασμό απο τους χιλιανούς με τον Ίσλα να κάνει την παράλληλη μπαλιά απο τα δεξιά και τον Μπεαουσεχούρ να στέλλει την μπάλα στα δίκτυα με κοντινή προβολή.
Στον ίδιο ψηλό ρυθμό ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο με την Ονδούρα να πιέζει πιο ψηλά και την Χιλή να εξακολουθεί να έχει την ίδια εικόνα με το πρώτο μέρος. Στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο το παιχνίδι παρά τον καλό ρυθμό του δεν είχε σπουδαίες φάσεις. Κάπου στο 60 η Χιλή όμως ανέβασε ταχύτητα. Η πρώτη καλή φάση στο 60 με τους Βαλδίβια και Σάντσεθ να τα βάζουν με όλη την άμυνα της Ονδούρας αλλά το σουτ του τελευταίου απο καλή θέση έφυγε λίγο έξω. Συνέχεια δώθηκε στο 63 με νέα καταπληκτική ευκαρία για την Χιλή με τον Βιδάλ απο εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες να πασάρει με κεφαλιά στον Πόνσε ο οποίος απο το 1 μέτρο δεν κατάφερε να νικήσει τον Βιγιαδάρες. Στο 73 η Χιλή έχασε νέα διπλή ευκαιρία αλλά τα σούτ εξουδετερώθηκαν απο τον Βιγιαδάρες ενώ στο 75 έφτασε σε δεύτερο γκολ όμως ορθά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα η Ονδούρα ούτε να πιέσει δεν μπόρεσε καθώς η Χιλή είχε συνέχεια κατοχή μπάλας και πίεζε για δεύτερο τέρμα.
Συμπερασματικά η Χιλή έκανε την καλύτερη εμφάνιση λατινικής ομάδας σε αυτήν την διοργάνωση. Το 1-0 την αδικά και ίσως ένα αποτέλεσμα 3-0 να ήταν πιο ενδεικτικό της διαφοράς ποιότητας των δύο ομάδων. Σημαντικό να αναφέρουμε πως η Χιλή είχε το στίγμα του κατα πολλούς κορυφαίου προπονητή στην Λατινική Αμερική, Μαρσέλο Μπιέλσα. Μια ομάδα πολύ δουλεμένη με πολλούς αυτοματισμούς μέσα στο παιχνίδι. Η Ονδούρα προσπάθησε φιλότιμα αλλά έιχε την ατυχία να πέσει πάνω σε μια πολύ ανώτερη ομάδα.


Αξιοσημείωτα:
  • O Κάρλος Παβόν σε ηλικία 36 χρονών ήταν βασικός για την Ονδούρα. Στην μέχρι τώρα καρίερα του άλλαξε 10 ομάδες,
  • Ο Βαλδίβια ο οποίος εντυπωσίασε ήταν μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακό πριν λίγες εβδομάδες,
  • Ο Κοντρέρας του ΠΑΟΚ πέρασε αλλαγή στο παιχνίδι στο 80,
  • MVP του αγώνα ο Σάντσεζ
  • 48 χρόνια έχουν περάσει απο την τελευταία νίκη της Χιλής σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ονδούρα-Χιλή 14:30..Συνθέσεις

Ονδούρα 
(Ρεινάλδο Ρουέρα): Βαγιαδάρες, Τσάβες, Φιγκερόα, Νούνιες, Παλάσιος, Παβόν, Εσπινόσα, Άλβαρες, Γκεβάρα, Ισαγκίρε, Μεντόσα

 Χιλή
(Μαρσέλο Μπιέλσα): Μπράβο, Πόνσε, Ίσλα, Καρμόνα, Σάντσες, Βιντάλ, Βαλντίβια, Φερνάντες, Μπεαουσεχούρ, Μεντέλ, Μίγιαρ

Και τα Χ-ηνάκια καλά κρατούν ...


Για σας αδέλφια !!!
Τα Χ μας έστειλαν και πάλι ταμείο. Δυο στα τρία χθες και το σύστημα με τα Χ καλά κρατεί.
Γενικά παρακολουθούμε ένα άσχημο σε θέαμα Μουντιάλ με κλειστές άμυνες και πολύ τακτική. Βέβαια το γεγονός αυτό μας βολεύει αφού το πιο πιθανό αποτέλεσμα είναι το Χ. Μέχρι και η Βραζιλία χθες δυσκολεύτηκε αφάνταστα στην κλειστή άμυνα των Κορεατών και ενώ όλοι πόνταραν σε μεγάλα αποτελέσματα ήρθε το στενό 2-1.
Σήμερα έχουμε
14:30 Ονδούρα-Χιλή
17:00 Ισπανία-Ελβετία
21:30 Ν.Αφρική-Ουρουγουάη
Θα ρίξουμε 9 πουλάκια στο Χ για το πρώτο παιχνίδι Ονδούρα-Χιλή και 3 πουλάκια στο δεύτερο Ισπανία-Ελβετία .
Για το τρίτο παιχνίδι Ν.Αφρική-Ουρουγουάη θα ρίξουμε ανάλογα είτε 27 πουλάκια αν δεν έχουμε κέρδη είτε 3 πουλάκια αν έχουμε πάρει έστω και ένα από τα δυο.
Από σήμερα θα εφαρμόσω και εγώ ένα εικονικό ταμείο με 1000 για να έχουμε ξεκάθαρα τα κέρδη και τις ζημίες μας.
Αρχικό υπόλοιπο: 1000
Υπόλοιπο: 1000

Καλή επιτυχία!!!
TO ALAn1

PallioStoiximata

                                                         16/06/2010  Ώρα 11:45

Απολογισμός πέμπτης ημέρας: Πάει και η πέμπτη ημέρα του μουντιάλ. Χωρίς θέαμα και πάλι, με κακό ποδόσφαιρο αλλά και ένα over έκλεισε η χθεσινή μέρα. Η Βραζιλία έκανε το over που ζητούσε ο κόσμος αλλά με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο. Χωρίς να παίξει καμιά μπάλα της προκοπής, χωρίς να δείξει ιδιαίτερες αρετές και φυσικά χωρίς να σκοράρει τρία τέρματα όπως όλοι ανέμεναν. Το over το έσωσε με την λήξη η Βόρειος Κορέα που έχω να πω πως με εξέπληξε με την ανταγωνιστικότητα της. Ήταν ομάδα που δεν πουλούσε έυκολα την μπάλα παρότι δεν έχει ιδιαίτερα προικισμένους παίχτες και αυτό είνα ξεκάθαρα δουλειά του προπονητή. Δέν υπόγραψε ακόμα ο Λίνεν και ο Μπερέτα??? Δεν είμαι σίγουρος αλλά ως το ψάξει ο Κόκκαλης και ο Ζαγοράκις. Και μιας και μιλήσαμε για ταλέντο στην Κορέα, αυτό το εννιάρι τους ο Γιονκ Ταε Σε είναι ωραίο παιχτάκι. Πρώτην φορά τον βλέπω "και το είπα και χθές στην περιγραφή του αγώνα", δεν έχανε μονομαχία ο άτιμος. Γερό κορμί που του επέτρεπε να τα βάζει με κοτζάμ Λούσιο και να βγαίνει νικητής και αξιοπρόσεχτη ακρίβεια στις μεταβιβάσεις του. Για μεγάλη ομάδα της Ευρώπης δεν είνα αλλά για επίπεδο Ελλάδας, Βελγίου και Γαλλίας νομίζω είναι τρομερή ευκαιρία και σε καλή τιμή. 
Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι τώρα οι δύο ομάδες μας έδειξαν ότι περιμέναμε. Η Σλοβακία πολύ καλύτερη αλλά άπειρη σε τέτοιες διοργανώσεις ενώ η Νέα Ζηλανδία αν και αδύναμη το πάλεψε και στο τέλος εκμεταλλεύτηκε την ευγένια με την οποία της φέρθηκε σε όλο το παιχνίδι η Σλοβακία. Πέτυχε το γκολ της, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και για αυτήν πλέον ότι και να γίνει πιο μετά η διοργάνωση είναι επιτυχημένη. Έλπιζα να μας χαρίσουν και κανένα χορό με το που τέλιωσε το παιχνίδι αλλά τίποτα. Δεν πειράζει.
Στο άλλο παιχνίδι τώρα του ομίλου, οι δύο ομάδες που θα μας πρόσφεραν θέαμα αντί για αυτού μας πρόσφεραν ένω ζεστό πιάτο σούπας μέσα στο κατακαλόκαιρο. Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και στα 90 λεπτά αν εξαιρέσεις το σουτ του Ρονάλτο στο δοκάρι. Η Ακτή ήταν η ομάδα που προσπάθησε περισσότερο είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή της αλλά χωρίς να μπορέσει να γίνει απειλητική κυρίως λόγο της απουσίας του Ντρογκμπά. Αν ο Ντρογκμπά ξεκινούσε βασικός έχω την εντύπωση πως η Πορτογαλία δεν έπαιρνε το Χ-ηνάρι. Οι πορτογάλοι ήταν απογοιτευτικοί. Κάθισαν πάνω στο καλύτερο πρόγραμμα που έχουν απο την Ακτή καθώς αντιμετωπίζουν τελευταία και μάλλον αδιάφορη την Βραζιλία και δεν σηκώστηκαν ποτέ. Εμφανής και η απουσία του Νάνι καθώς δεν υπήρχε παίχτης να κάνει τίποτα απο αριστερά έτσι μοιραία μόνη απειλή ήταν ο Ρονάλτο ο οποίος με το που έπιανε την μπάλα άρχιζε να μετράει 1, 2, 3, 4, και στο πέμπτο δευτερόλεπτο ήταν κάτω απο φάουλ αντιπάλου.
Στοιχηματικά ευτυχώς πάμε αντίθετα με το θέαμα. Άλλη μια μέρα με over και τα ταμεία αρχίζουν να ανεβαίνουν. Εδώ να ανεφέρω πως όσοι παίχτες μπορούν να καλύψουν ένα σημείο που έπαιξαν με live betting και πολύ καλή απόδοση είναι καλό να το κάνουν. Πρέπει να χρησιμοποιούμε όλα τα όπλα που έχουμε εναντίων των bookmakers. Για παράδειγμα χθές η Σλοβακία ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 και απο το 75 η απόδοση της ισοπαλίας ήταν στα 11 ευρό. Έγώ είχα προτείνει απο χθές το μεσημέρι το σημείο του άσσου αλλά το κάλυψα απευθείας με 1 euro πάνω στο Χ. Έτσι δεν πείραξε ιδιαίτερα την τσέπη μου η απώλεια του κουπονιού αφου τα 10 ευρό που είχα παίξει την χθεσινή δυάδα τα πήρα πίσω. Φυσικά στο ταμείο που έχω εδώ τα λεφτά αυτά θα τα αφαιρέσω αφου δεν ενημέρωσα την στήλη μου. 
Πάμε τώρα στην σημερινή ημέρα. Ξεκίνημα θα κάνω απο το Ονδούρα - Χιλή. Η Χιλή είναι μια σοβαρή καλοδουλεμένη λατινική ομάδα. Η Ονδούρα είναι μια μικρή αφρικανική ομάδα. Σε αυτό το μουντιάλ μέχρι στιγμής είδαμε όλες ανεξαιρέτος τις λατινικές ομάδες να τα πάνε περίφημα. Αργεντινή και Βραζιλία νίκησαν ενώ οι δύο "ρουγουάη" η ΠΑ και η ΟΥ πήραν ισοπαλίες απο τα φαβορί του ομίλου και μπορούν πλέον να διεκδικήσουν στα ίσα την πρώτη θέση του ομίλου. Έτσι σε αυτό το Λατινό - Μουντιάλ δεν θα κοντράρω την Χιλή. Είναι μια ομάδα που διαθέτει εξαιρετικά εξτρεμ και πιστεύω θα βρεί τον τρόπο να ανοίξει την άμυνα της Ονδούρας. Το διπλό έχει απόδοση στην Bwin 1.65. Σε αυτό το παιχνίδι θα προτείνω και μονό αποδεκτό το halftime/fulltime X/2 το οποίο έχει απόδοση στην Bwin 4.10. 
Επόμενο παιχνίδι το Ισπανία - Ελβετία. Ένα παιχνίδι με ξακάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Οι Ισπανοί είναι η ποιοτικότερη και πιο ισσοροπημένη ομάδα σε αυτ'ην την διοργάνωση ενώ οι Ελβετοί απέκλεισαν την Ελλάδα χωρίς όμως να είναι καλύτερη. Εδώ προτείνω το σημείο over 1,5 goal για την Ισπανία μόνο το οποίο έχει απόδοση στην Bwin 1.48. 
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Ουρυγουάη αντιμετωπίζει τους διοργανωτές σε ένα παιχνίδι τριπλής παραλλαγής. Θα υπερισχύσει η παράδοση που θέλει την οικοδέσποινα να περνάει πάντα απο τους ομίλους ή το ταλέντο και η ποιότητα της Ουρουγουάης. Προσωπικα πιστεύω και θέλω το δεύτερο. No Bet

Περιληπτικά:
Προτεινόμενα σημεία:
1)Νίκη Χιλής και over 1,50 goal η Ισπανία
Απόδοση δυάδας: 2.44
Ποντάρισμα: 10
Πιθανό κέρδος: 24.45 euro
2)Ημίχρονο/Τελικό: Χ/2 Ισοπαλία ημίχρονο και Νίκη Χιλής τελικό
Απόδοση μονού αποδεκτού: 4.10
Ποντάρισμα: 5
Πιθανό κέρδος: 20.50 euro

Αρχικό ποσό: 1000 euro
Τωρινό υπόλοιπο: 1068.30 euro