Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΚΟΥΒΑ και πάλι-Νέες ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Στον ΚΟΥΒΑ μας έστειλε και πάλι η Νότιος Κορέα. Ας ελπίσουμε ότι θα ρεφάρουμε με το αποψινό παιχνίδι ΗΠΑ-Γκάνα. Η πρόβλεψή μας για το αποψινό παιχνίδι:
1. ΗΠΑ-Γκάνα, αποτέλεσμα ημιχρόνου-Χ (bwin: 1,88)
Θα ποντάρουμε 20 ευρώ
2. ΗΠΑ-Γκάνα, πόσα γκολ θα σημειωθούν στο πρώτο ημίχρονο;-κάτω από 0,5 (bwin: 2,40)
Θα ποντάρουμε 20 ευρώ
Αρχικό υπόλοιπο: 1000 ευρώ
Τωρινό υπόλοιπο: 1008 ευρώ

Η Ουρουγουάη στους 8 μετά από σαράντα ολόκληρα χρόνια

Μεγάλες στιγμές ζει η Σελέστε.

Μια Ουρουγουάη που βιώνει ένδοξες στιγμές του παρελθόντος,απέκλεισε την Ν.Κορέα και αναμένει να μάθει τον αντίπαλο της απόψε(ΗΠΑ-Γκάνα).
Ο εκπληκτικός Σουάρες σκόραρε εις διπλούν και έδωσε την πρόκριση στη ''Σελέστε''.

Οι προοπτικές της Ουρουγουάης μάλιστα για διάκριση είναι μεγάλες καθώς βλέποντας κανείς τους πιθανούς αντιπάλους της τουλάχιστον στους προημιτελικούς,δεν προκαλούν και ιδιαίτερο τρόμο.Παρόλο που όλοι οι αγώνες από εδώ και πέρα κρύβουν παγίδες..

Γκολ: (Ουρουγουάη)Σουάρες  8' , 80' - (Ν.Κορέα) Τσουνγκ Λι 68'



* Υπό συνεχή βροχή διεξήχθηκε το δεύτερο ημίχρονο,πράγμα που δυσκόλεψε κάπως τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.


*Άλλος ένας αγώνας με αρκετά άδεια καθίσματα.Ας ελπίσουμε στη συνέχεια η εικόνα να αλλάξει άρδην και να μην ξαναδούμε αγώνα Μουντιάλ με μισοάδειες εξέδρες.


*Γκολ για Όσκαρ το δεύτερο τέρμα του Σουάρες.Εξαιρετική επινοήση και άψογο πλασέ.Έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί γλυκά στα δίκτυα και τους Ουρουγουανούς στους εφτά ουρανούς.

PallioStoiximata

                                                    26/06/2010 Ώρα 14:30

Ανάλυση δέκατης τρίτης μέρας: Πάει και η δέκατη τρίτη μέρα λοιπόν. Χθές αποδόθηκε δικαιοσύνη και οι δύο καλύτερες ομάδες του όγδοου ομίλου προκρίθηκαν. Η Χιλή και η Ισπανία πήραν τα τελευταία δύο εισητήρια ενω το αντιποδόσφαιρο του Χιτζφελτ μπήκε στο αεροπλάνο για επιστροφή. Στον άλλο όμιλο έγινε αυτό που λίγο ως πολύ ξέραμε. Η Βραζιλία και η Πορτογαλία πήραν τα δύο εισιτήρια αλλά έκπληξη μου προκάλεσε ο τρόπος που επέλεξε να αγωνιστεί η Πορτογαλία. Με πολύ αμυντική διάταξη και μόνο προωθημένο τον Ρονάλτο σαν την καλαμιά στον κάμπο δεν ρίσκαρε καθόλου σε ολόκληρο 90λεπτο με αποτέλεσμα τώρα να πρέπει να αντιμετωπίσει την Ισπανία. Με λίγα λόγια στο καλό και να μην μας γράφει. Χθες στα μάτια μου αυτή η ομάδα έπεσε πάρα πολύ χαμηλά.
Στοιχηματικά τώρα είναι απο τις μέρες που θέλουμε να ξεχάσουμε. Με απολογισμό ένα στα τρία πήγαμε κουβά. Η Βραζιλία προσπάθησε και ήταν καλύτερη αλλά όπως προείπα την ζημιά μας την έκανε η Πορτογαλία. Ανέμενα η ζημιά να γίνει όταν ανοιχτούν οι πορτογάλοι κάτι που δεν έγινε ποτέ. Στο άλλο παιχνίδι τώρα οι χιλιανοί βγάλαν τα μάτια μόνοι τους κάνωντας δύο δώρα στην Ισπανία που σαν ΟΜΑΔΑΡΑ που είναι τα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο.
Πάμε τώρα στην φάση των δεκαέξι:
Ουρουγουάη - Νότιος Κορέα: Η Ουρουγουάη είναι σαφέστατα καλύτερη ομάδα. Η Κορέα πέρασε κυρίως λόγο των εγκλημάτων που έκαναν Νιγηρία και Ελλάδα ενώ η Ουρουγουάη πήρε με το σπαθί της, την πρωτιά του ομίλου. Θεωρώ κοιπόν πως η Ουρουγουάη εύκολα ή δύσκολα θα προκριθεί. Θα ποντάρω λοιπόν στην πρόκριση της Ουρουγουάης με απόδοση 1.30 στην Bwin.
ΗΠΑ - Γκάνα: Η ΗΠΑ είναι καλύτερη ομάδα. Απο την άλλη όμως οι αφρικανοί έχουν το προβάδισμα της έδρας. Πραγματικά πολύ δύσκολο για πρόβλεψη παιχνίδι. Κάτι επίσης αξιοσημείωτο είναι η δυσκολία της Γκάνας στο σκοράρισμα και τα δύο αδίκως ακυρωθέν τέρματα της ΗΠΑ μέχρι τώρα στην διοργάνωση. Επειδή όμως η διαιτησία μέχρι στιγμής δεν έδωσε διακαιώματα για να πιστεύουμε πως θα σπρωχθεί η Γκάνα θα ποντάρω στην πρόκριση της ΗΠΑ με απόδοση 1.65
Γερμανία - Αγγλία: Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πρόκειτε για δύο ισοδύναμες ομάδες εκ των οποίων οι γερμανοί στηρίζονται στην επίθεση ενω οι άγγλοι στην άμυνα. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια όμως προβάδισμα έχει η ομάδα με την καλύτερη άμυνα και τον καλύτερο προπονητή. Έτσι και εγώ θα ποντάρω στην πρόκριση της Αγγλίας με απόδοση 1.85 στην Bwin.
Αργεντινή - Μεξικό: Εδώ αναμετρώνται δύο λατινικές ομάδες. Η Αργεντινή θυμίζω πως τερμάτισε τελευταία απο τις χώρες της λατινικής Αμερικής με πολύ κακές εμφανίσεις. Απο την άλλη το Μεξικό είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα αλλά δεν νομίζω να μπορέσει να τα βγάλει πέρα με μια σοβαρή Αργεντινή. Εδώ είναι λοιπόν το θεματάκι μου. Στο πως θα αγωνιστεί η Αργεντινή. Αν παρουσιαστεί σοβαρή απο το πρώτο λεπτό δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, αν όμως μπει νωχελική στο γήπεδο ή ακόμα χειρότερα αν προηγηθεί το Μεξικό τότε τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ γαι την ομάδα του Μαραντόνα. Εγώ θα ποντάρω στην πρόκριση της Αργεντινής με απόδοση 1.20 στην Bwin.
Ολλανδία - Σλοβακία: Οι ολλανδοί παρσουσιάζονται με πολλές απαιτήσεις στην διοργάνωση και με το φοβερό τους όπλο "Ρομπέν" πλέον σε θέση μάχης είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση. Απο την άλλη οι σλοβάκοι έκαναν την υπέρβαση τους και τώρα είναι ώρα να πάνε σπίτι τους. Θα ποντάρω στην νίκη της Ολλανδίας με απόδοση 1.40 στην Bwin.
Βραζιλία - Χιλή: Εδώ αναμετρώνται δύο λατινικές ομάδες με πάρα πολύ ταλέντο. Η ευχάριστη έκπληξη μέχρι τώρα της διοργάνωσης Χιλή με την πάντα δυνατή Βραζιλία. Η Χιλή όπως μας έδειξε στο παιχνίδι με την Ισπανία είναι πολύ επιρρεπής στο λα΄θος ενω έχει και πρόβλημα στο γκολ. Η Βραζιλία απο την άλλη σε τέτοια παιχνίδια είναι σοβαρή και τα καθαρίζει γρήγορα. Θα ποντάρω λοιπόν στην νίκη της Βραζιλίας με απόδοση 1.50 στην Bwin.
Παραγουάη - Ιαπωνία: Η Παραγουάη μέχρι τώρα έδειξε πως είναι μια ιδιαίτερα συμπαγής ομάδα η οποία έχει σπουδαίους επιθετικούς. Απο την άλλη η Ιαπωνία είναι επίσης πολύ καλή αμυντικά και έχει μπροστά μια φερράρι (Χόντα). Μου μυρίζει λοιπόν έκπληξη. Η Ιαπωνία θα παίξει αμυντικά και σίγουρα θα δυσκολέψει πολύ τους καλύτερους παραγουανούς. Εγώ θα ποντάρω στην πρόκριση της Ιαπωνίας με απόδοση 2.35.
Ισπανία - Πορτογαλία: Οι ισπανοί θα δυσκολευτούν λίγο μέχρι να πετύχουν το πρώτο γκολ και απο εκεί και πέρα θα κάνουν παρτυ. Δεν έχω σε καθόλου καλή εκτίμηση τους πορτογάλους οι οποίοι καταφέρνουν να παίζουν άμυνα χωρίς αντεπιθέσεις. Η μάλλον καλύτερα δώστε την μπάλα στον Ρονάλτο να σουτάρει απο τα 30 ή 40 ή 50 μέτρα και ότι βγει. Αν είναι δυνατόν ομάδα με τέτοιο υλικό να παίζει τέτοιο αντιποδόσφαιρο. Θα ποντάρω λοιπόν στην πρόκριση της Ισπανίας με απόδοση 1.45.

Περιληπτικά:
Προτεινόμενα σημεία:
1) Πρόκριση Ουρουγουάης, Αργεντινής και νίκες Ολλανδίας, Βραζιλίας 
Απόδοση τετράδας: 3.276
Ποντάρισμα: 10
Πιθανό κέρδος: 32.76 euro
2) Πρόκριση Αγγλίας και ΗΠΑ
Απόδοση δυάδας:3.053
Ποντάρισμα: 10

Απόδοση δυάδας:3.408
Πιθανό κέρδος: 30.53 euro
3)Πρόκριση Ισπανίας και Ιαπωνίας
Ποντάρισμα: 10
Πιθανό κέρδος: 34.08 euro
 
Αρχικό ποσό: 1000 euro
Τωρινό υπόλοιπο: 1101.11 euro

P.S. Αυτά είναι τα συνολικά μου στοιχήματα για την φάση των δεκαέξι. Τις επόμενες μέρες θα προστεθούν και άλλα στοιχήματα περισσότερο ειδικά με ακριβές σκοράκια. Π.χ. Ένα καλό που μου έρχετε στο μυαλό έιναι το 1-0 για Αγγλία. Τα νέα στοιχήματα θα μπαίνουν στην στήλη PallioStoiximata την οποία μπορείτε να βρείτε στο πάνω μέρος του blog ή σε αυτό το link : http://worldcupspy.blogspot.com/p/blog-page.html. Αναμένω τα σχόλια σας και τις δικές σας προβλέψεις.

Οι Νοτιοκορεάτες είναι πονηροί


Δυστυχώς, οι Δανοί μας έστειλαν στον ΚΟΥΒΑ και εκεί που πάμε να ξεφύγουμε λίγο στο σκορ (στοιχηματικά πάντα), φτου...και ξαναρχίζουμε πάλι από την αρχή. Δεν πειράζει, αυτά έχει το στοίχημα και συνεχίζουμε απτόητοι με τις προβλέψεις μας. Αρχή θα κάνουμε από το παιχνίδι της Νοτίου Κορέας με την Ουρουγουάη, κι επειδή απ' ότι βλέπω όλοι ποντάρουνε στην Ουρουγουάη για να περάσει στην επόμενη φάση, εγώ ένα έχω να σας πω: παίδες, οι Νοτιοκορεάτες είναι πονηροί, γι' αυτό και θα πάρουμε το ρίσκο και θα ποντάρουμε στο να πάρει ισοπαλία ή να νικήσει η Νότιος Κορέα. Όσο για το παιχνίδι ΗΠΑ-Γκάνα θα ποντάρουμε στο να λήξει το πρώτο μέρος του παιχνιδιού ισόπαλο. Συνοπτικά οι προβλέψεις μας για σήμερα:

Ουρουγουάη-Νότιος Κορέα, διπλή ευκαιρία-Χ,2 (bwin: 1,91)


ΗΠΑ-Γκάνα, αποτέλεσμα ημιχρόνου-Χ (bwin: 1,88)

Θα ποντάρουμε 20 ευρώ

Αρχικό υπόλοιπο: 1000 ευρώ

Τωρινό υπόλοιπο: 1028 ευρώ


Για σας αδέρφια!!

Μετά από ολιγοήμερη αποχή επανερχόμαστε...
Αποκλείστηκε και η ελλαδαρα μας !! Ξενέρωσε λιγάκι ο αποκλεισμός. Να πούμε την αλήθεια στο βάθος του μυαλού μας πιστεύαμε στην πρόκριση αλλά τη να κάνουμε αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Πιο πολύ με ξενέρωσαν και οι δηλώσεις Μαραντονα για αντιαθλητικό παιχνίδι. Αν και λάτρεις του Μαραντονα με απογοήτευσε. Δηλαδή τι να που και οι βραζιλιάνοι που τους έσπασα τα ποδιά!!
Παει και Ιταλία!!! Σας το είπα οτι τα μοντελάκια δεν παίζουν ποδόσφαιρο ...
Καλά με τη Γαλλία δεν θα ασχοληθούμε...αφού μαζί τους Γέλα και ο κάθε πικραμένος !!
Οι άλλες οι προκρίσεις και αποκλεισμοί πάνω κάτω αναμενόμενοι.

Τι γίνετε με το στοίχημα?
Αφήσαμε το τρίτο γύρο καθώς με τα δίπλα παιχνίδια δεν ευνόητου το σύστημα μας!
Στη φάση που βρισκόμαστε , πιστεύω ότι θα έχουμε ισοπαλίες και αξίζει το σύστημα με τα Χ.
Όσο για το διαγωνισμό που διεξάγεται στη σελίδα μας οι προβλέψεις μου είναι :


16

Ουρουγουάη-Ν.Κορέα Ουρουγουάη

ΗΠΑ-Γκάνα Γκάνα

Ολλανδία-Σλοβακία Ολλανδία

Αργεντινή-Μεξικό Αργεντινή

Γερμανία-Αγγλία Γερμανία

Παραγουάη-Ιαπωνία Παραγουάη

Βραζιλία-Χιλή Βραζιλία

Ισπανία-Πορτογαλία Ισπανία

8

Ουρουγουάη- Γκάνα Γκάνα

Ολλανδία-Βραζιλία Βραζιλία

Αργεντινή-Γερμανία Αργεντινή

Παραγουάη-Ισπανία Ισπανία


4

Γκάνα - Βραζιλία Βραζιλία

Αργεντινή-Ισπανία Αργεντινή


Μικρός τελικός

Γκάνα -Ισπανία 3η θέση Γκάνα
Μεγάλος Τελικός

Βραζιλία -Αργεντινή

Νικητής Μουντιάλ
Αργεντινή
ALAn1

Special Bet-Και ο θεός ας βάλει το χέρι του


Οι προβλέψεις μας για την επόμενη φάση του μουντιάλ:

16

Ουρουγουάη-Ν.Κορέα, Νότιος Κορέα

ΗΠΑ-Γκάνα, ΗΠΑ

Ολλανδία-Σλοβακία, Ολλανδία

Αργεντινή-Μεξικό, Αργεντινή

Γερμανία-Αγγλία, Αγγλία

Παραγουάη-Ιαπωνία, Παραγουάη

Βραζιλία-Χιλή, Βραζιλία

Ισπανία-Πορτογαλία, Ισπανία

8


Νότιος Κορέα-ΗΠΑ, ΗΠΑ

Ολλανδία-Βραζιλία, Βραζιλία

Αργεντινή-Αγγλία, Αργεντινή (ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ)

Παραγουάη-Ισπανία, Ισπανία

4


ΗΠΑ-Βραζιλία, Βραζιλία

Αργεντινή-Ισπανία, Αργεντινή


Μικρός τελικός

ΗΠΑ-Ισπανία, Ισπανία

Μεγάλος Τελικός

Βραζιλία-Αργεντινή

Νικητής Μουντιάλ

Βραζιλία

Τώρα ξεκινά το Μουντιάλ-Special Bet

Τέλος η φάση των ομίλων!!

Πέρασαν ήδη δεκατέσσερις Μουντιαλικές μέρες.
Κι όμως,ΤΩΡΑ ξεκινά το Μουντιάλ.

Ξεκινούν οι αγώνες ''θάνατος σου η ζωή μου'',οι παρατάσεις και τα πέναλτι όπου χρειαστεί,τα μεγάλα ματς..

Η ομάδα του Worldcupspy Team θα πραγματοποιήσει τον δικό της εσωτερικό διαγωνισμό πέραν αυτού που μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς.

Το έπαθλο για τον νικητή της συντακτικής ομάδας;

Μπύρα και φαγητό φυσικά..
Βαρελάκι μπύρας από τους υπόλοιπους (χαμένους) συντάκτες πάντα μαζί με τα απαραίτητα μεζεδάκια. Ο τρόπος βαθμολόγησης είναι ο ίδιος με τον άλλο διαγωνισμό.

Προχωρούμε στο ψητό.
Οι δικές μου εκτιμήσεις..

16

Ουρουγουάη-Ν.Κορέα            Ουρουγουάη

ΗΠΑ-Γκάνα                              ΗΠΑ

Ολλανδία-Σλοβακία                Ολλανδία

Αργεντινή-Μεξικό                   Αργεντινή

Γερμανία-Αγγλία                     Γερμανία

Παραγουάη-Ιαπωνία                Παραγουάη

Βραζιλία-Χιλή                         Βραζιλία

Ισπανία-Πορτογαλία                Ισπανία

8

Ουρουγουάη-ΗΠΑ               Ουρουγουάη

Ολλανδία-Βραζιλία              Ολλανδία

Αργεντινή-Γερμανία             Αργεντινή

Παραγουάη-Ισπανία             Ισπανία

4

Ουρουγουάη-Ολλανδία          Ολλανδία
Αργεντινή-Ισπανία                 Αργεντινή


Μικρός τελικός

Ουρουγουάη-Ισπανία              3η θέση Ισπανία

Μεγάλος Τελικός

Ολλανδία-Αργεντινή

Νικητής Μουντιάλ

Αργεντινή


Άντε και καλές μπύρες στο νικητή..Αν και υποψιάζομαι ποιος θα είναι..

p.s προς αγαπητούς συνεργάτες: Προτιμώ Carlsberg και Heineken,αλλά δεν με χαλά και η κυπριακή ΚΕΟ..


*Πληροφορίες για τις δικές σας προβλέψεις, εδώ..   http://worldcupspy.blogspot.com/2010/06/blog_25.html

LeBleu "Special Bet"

Ομάδες που θα προκριθούν στους "8":
Ουρουγουάη
Αργεντινή
ΗΠΑ
Γερμανία
Ολλανδία
Ισπανία
Ιαπωνία
Βραζιλία

Ομάδες που θα προκριθούν στους "4":
ΗΠΑ
Ολλανδία
Ισπανία
Αργεντινή

Ομάδες που θα προκριθούν στον τελικό:
Ολλανδία - Αργεντινή

Ομάδα που θα πάρει το τρόπαιο:
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ


ΥΓ.:Μικρός Τελικός ΗΠΑ-Ισπανία, Νικητής ΗΠΑ :)

PallioStoiximata - Special Bet

Στα πλαίσια του ενδομπλοκικού διαγωνισμού και επειδή μου αρέσει βλέποντας τον τελικό να έχω και τις μπυρίτσες μου παρέα θα βγάλω τις δικές μου προβλέψεις για το υπόλοιπο της διοργάνωσης. Ο νικητής μας κερδίζει ένα βαρέλι μπύρα οπόταν το κίνητρο είναι ψηλό.

Οι προβλέψεις μου είναι:

Ουρουγουάη - Ηπα
------------------------  Ηπα - Βραζιλία
Βραζιλια - Ολλανδία
-------------------------------------------- Βραζιλία - Αγγλία ------) Αγγλία
Αργεντινή - Αγγλία
----------------------- Αγγλία - Ισπανία
Ιαπωνία - Ισπανία

Μικρός τελικός: ΗΠΑ - Ισπανία ------) Τρίτη θέση: Ισπανία
P.S. Οι προβλέψεις είναι στα πλαίσια του ενδομπλοκικού διαγωνισμού ανάμεσα στους συνεργάτες. Μπορείτε και εσείς να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό για τους αναγνώστες του blog. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://worldcupspy.blogspot.com/2010/06/blog_25.html. Καλή επιτυχία...

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

"Gaston's Special bet"



Αργεντινή............................................................
Γερμανία.............................................................
Ουρουγουάη....Γερμανία..........................
Ολλανδία........Βραζιλία....Γερμανία..............
Γκάνα............Ουρουγουάη..Βραζιλία...Γερμανία...
Βραζιλία.........Παραγουάη.........................
Ισπανία...............................................................
Παραγουάη..........................................................




Η συνέχεια της διοργάνωσης

Φάση των "16" 
26 Ιουνίου Σάββατο
49. Ουρουγουάη - Ν. Κορέα (17:00 / "Nelson Mandela Bay Stadium", Port Elizabeth)
50. ΗΠΑ - Γκάνα (21:30 / "Royal Bafokeng Stadium", Rustenburg) 

27 Ιουνίου Κυριακή
51. Γερμανία - Αγγλία (17:00 / "Free State Stadium", Bloemfontein)
52. Αργεντινή - Μεξικό (21:30 / "Soccer City", Johannesburg) 

28 Ιουνίου Δευτέρα
53. Ολλανδία - Σλοβακία (17:00 / "Moses Mabhida Stadium", Durban)
54. Βραζιλία - Δεύτερος 8ου ομίλου (21:30 / "Ellis Park Stadium", Johannesburg) 

29 Ιουνίου Τρίτη
55. Παραγουάη - Ιαπωνία (17:00 / "Loftus Versfeld Stadium", Pretoria)
56. Ισπανία - Πορτογαλία (21:30 / "Cape Town Stadium", Cape Town) 

Προημιτελικά

2 Ιουλίου Παρασκευή
57. Νικητής 53 - Νικητής 54 (17:00 / "Nelson Mandela Bay Stadium", Port Elizabeth)
58. Νικητής 49 - Νικητής 50 (21:30 / "Soccer City", Johannesburg)

3 Ιουλίου Σάββατο
59. Νικητής 52 - Νικητή 51 (17:00 / "Cape Town Stadium", Cape Town)
60. Νικητής 55 - Νικητής 56 (21:30 / "Ellis Park Stadium", Johannesburg)

Ημιτελικά

6 Ιουλίου Τρίτη
61. Νικητής 58 - Νικητής 57 (21:30 / "Cape Town Stadium", Cape Town)

7 Ιουλίου Τετάρτη
62. Νικητής 59 - Νικητής 60 (21:30 / "Moses Mabhida Stadium", Durban)

Μικρός Τελικός

10 Ιουλίου Σάββατο
Ηττημένος 61 - Ηττημένος 62 (21:30 / "Nelson Mandela Bay Stadium", Port Elizabeth)

Τελικός

11 Ιουλίου ΚυριακήΝικητής 61 - Νικητής 62 (21:30 / "Soccer City", Johannesburg) 




Ποσοστό σχεδόν 70% για TifoziBET-Στοιχήματα πρόκρισης

Φίλοι και φίλες του στοιχήματος,γεια σας..

Αποτυχία και νέα πτώση είχαμε στις τελευταίες μας προβλέψεις καθώς η στήλη για πρώτη φορά δεν πέτυχε καμία πρόβλεψη σε τριάδα.

Έτσι ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση με 19 επιτυχημένες προβλέψεις από 28 συνολικά και ποσοστό σχεδόν 70% για τη στήλη.

Για την κατάντια της Ιταλίας έχω αναφερθεί σε σχετικό άρθρο, ενώ για τους Ιάπωνες ξέραμε ότι είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα με έντεκα μηχανάκια αλλά δεν περιμέναμε να είναι καταιγιστικοί στην κυριολεξία απέναντι σε μια υπολογίσιμη δύναμη όπως είναι η Δανία.
Η Παραγουάη μας διέψευσε παραχωρώντας σοπαλία με τη Νέα Ζηλανδία ωστόσο παρέμεινε στην πρώτη θέση ενώ η Νέα Ζηλανδία αποχώρησε αήττητη από τη διοργάνωση και με ψηλά το κεφάλι.

Η φάση των ομίλων πέρασε και η στήλη θα δώσει σήμερα μια ειδική πρόβλεψη για το Σαββατοκυρίακο,ανεξάρτητη από το ποσοστό επιτυχίας-αποτυχίας.Δεν θα υπολογιστεί στο συνολικό ταμείο της στήλης.


Ποιες ομάδες θα προκριθούν στους 8


Ουρουγουάη-Ν.Κορέα           Πρόκριση Ουρουγουάης   (1.40)

Δεν μας έκανε ιδιαίτερη αίσθηση η Ν.Κορέα στους ομίλους,αντιθέτως η Ουρουγουάη τα πήγε αρκετά καλά τερματίζοντας εύκολα πρώτη αλλά κυρίως εντυπωσίασε στον ανασταλτικό τομέα καθώς δεν δέχτηκε κανένα γκολ.Είναι καλύτερη η Ουρουγουάη και θα περάσει.


ΗΠΑ-Γκάνα      Πρόκριση ΗΠΑ       (1.80)

Καθόλου άσχημη η πορεία των δύο ομάδων στη διοργάνωση.Η Αμερική τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της ενώ η δε Γκάνα είναι πλέον η μόνη εκπρόσωπος της αφρικανικής ηπείρου που συνεχίζει. Οι Αμερικανοί έχουν περισσότερη ευχέρεια στο σκοράρισμα και θεωρούμε ότι εύκολα-δύσκολα θα προκριθούν
Παραμένει η δυσκολία στο σκοράρισμα για Γκάνα.

Γερμανία-Αγγλία        Πρόκριση Γερμανίας (1.85)

Αρέσκονται σε τέτοιου είδους αγώνες οι Γερμανοί,αφού τις περισσότερες φορές βρίσκουν τον τρόπο να προχωρούν χωρίς απαραίτητα να είναι το φαβορί.Είναι πιθανό να δούμε παράταση,ακόμα και πέναλτι. Και σε τέτοια περίπτωση η ζυγαριά γέρνει και πάλι προς τους Γερμανούς. Κρύο αίμα, ειδικό βάρος και πειθαρχία μπορεί να ακούγονται μικρές λεπτομέρειες που όμως δίνουν προκρίσεις.


Σας χαιρετώ.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη στη σελίδα TifoziBET.
**Τώρα στη στήλη υπάρχει και η δυνατότητα σχολιασμού.Μπορείτε να σχολιάσετε οτιδήποτε σχετικά με TifoziBET ή να καταθέσετε τις απόψεις σας για μουντιαλικά κυρίως θέματα.
Απλά πατήστε εδώ και προχωρήστε στο κάτω μέρος της στήλης.
http://worldcupspy.blogspot.com/p/tifozibet.html

Που θα κάτσει η μπίλια;Το δικό σου στοίχημα..στο δικό μας blog.

Φίλοι και φίλες του Worldcupspy γεια σας..

Έφτασε η ώρα να δώσετε τις δικές σας μουντιαλικές προβλέψεις και να κερδίσετε.


Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προβλέψετε τις ομάδες που θα περάσουν στους 8 ,στους 4,τις 2 ομάδες που θα αγωνιστούν στο μικρό τελικό,την ομάδα που θα νικήσει στο μικρό τελικό,τις 2 ομάδες που θα πάνε στο μεγάλο τελικό και την ομάδα που θα κατακτήσει το Μουντιάλ.
Από την Παρασκευή 25 Ιουνίου και αμέσως μετά τη λήξη των βραδινών αγώνων και το οριστικό ξεκαθάρισμα των ''16'',μπορείτε να αποστέλλετε τα προγνωστικά σας μέχρι και τις 16:55 το απόγευμα του Σαββάτου στο e-mail μας όσοι επιθυμείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας.



Περιμένουμε τις δικές σας εκτιμήσεις στο
worldcupspyinfo@gmail.com

Διευκρινίζουμε ότι δεν πρόκειται να δημοσιεύσουμε το ονοματεπώνυμο σας ή οποιοδήποτε άλλο προσωπικό σας δεδομένο χωρίς την έγκριση σας.Μπορείτε να επιλέξετε ένα ψευδώνυμο (nickname)
μαζί με τις προβλέψεις σας και εμείς θα το χρησιμοποιήσουμε στον πίνακα με τις βαθμολογίες.

Θα δημοσιοποιούμε την πρώτη πεντάδα-εφτάδα-δεκάδα (ανάλογα με τους βαθμούς και πιθανές ισοβαθμίες) με τις βαθμολογίες μετά από κάθε φάση για να έχετε μια σφαιρική εικόνα της κατάταξης σας.
Ο τρόπος βαθμολόγησης είναι ο εξής:

1 βαθμός για κάθε έγκυρη πρόβλεψη προημιτελικών.
2 βαθμοί για κάθε έγκυρη πρόβλεψη ημιτελικών.
3 βαθμοί για κάθε έγκυρη πρόβλεψη ομάδας μικρού τελικού.
3 βαθμοί για έγκυρη πρόβλεψη νικήτριας ομάδας μικρού τελικού.
4 βαθμοί  για κάθε έγκυρη πρόβλεψη ομάδας μεγάλου τελικού.
5 βαθμοί για έγκυρη πρόβλεψη ομάδας που θα κατακτήσει τον τίτλο.


Εννοείται ότι βάση προγράμματος του Μουντιάλ οι διασταυρώσεις είναι ήδη προκαθορισμένες οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μπερδευτείτε.Με την οριστικοποίηση των ομάδων που θα προκριθούν το βράδυ της Παρασκευής θα αναρτήσουμε στο blog τα ζευγάρια και τις διασταυρώσεις ώστε να έχετε ξεκάθαρη εικόνα.Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να μας στείλετε e-mail.


Το βραβείο του πρώτου νικητή θα καθοριστεί ανάλογα με την συμμετοχή σας και θα ανακοινωθεί λίγο μετά την έναρξη του διαγωνισμού.

Από την ομάδα του blog...Καλή επιτυχία.
Worldcupspy Team

PallioStoiximata

                                                                     25/06/2010 Ώρα 11:15



Ανάλυση δέκατης τρίτης μέρας: Πάει και δέκατη τρίτη μέρα και μαζί της φεύγει και η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία. Ηττήθηκε χθες απο μια πολύ καλή Σλοβακία η οποία μπήκε στο παιχνίδι απο το πρώτο λεπτό για να περάσει και τα κατάφερε σχετικά εύκολα. Απέναντι στην γερασμένη και χωρίς πολλές δυνάμεις Ιταλία πέρασε εύκολο απόγευμα και αγχώθηκε μονάχα τα τελευταία 3 λεπτά. Με ηγέτη τον Χάμσικ, σκόπερ τον Βίτεκ και βράχο τον Σκρτελ πήρε μια πανάξια πρόκριση. Απο την άλλη στην Ιταλία όλα πήγαν στραβά. Δεν υπήρχε ο ηγέτης στο γήπεδο που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του στα δύσκολα και να την οδηγήσει εκ του ασφαλούς όπως έκανα πολλές φορές στο παρελθόν οι Μπάτζιο, Τόττι και Ντελ Πιέρο. Επίσης δεν έχει στις τάξεις της επιθετικό παγκόσμιου επιπέδου. Οι Ιακουίντα, Ντι Νατάλε και Τζιλαρντίνο αποδείχτηκαν πολύ λίγοι για να σηκώσουν το βάρος της φανέλας, ενω είναι απορίας άξιο πως ο παίχτης που μπήκε στο τέλος ο Κουαγιαρέλα ο οποίος κατάφερε μέσα σε 25 λεπτά να πετύχει 2 τέρματα (το ένα ακυρώθηκε κακός ως off side), να δημιουργήσει το πρώτο τέρμα και να δώσει πνοή σε όλη την ομάδα, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής σε αυτό το μουντιάλ. Τέλοσπαντων η Ιταλία τώρα χρειάζεται ολική αποδιοργάνωση και φτιάξιμο απο την αρχή με γερές βάσεις που ξεκινούν απο ένα ικανό προπονητή με φιλοδοξίες. Για την Σλοβακία το όνειρο μόλις ξεκίνησε.
Η Παραγουάη στο άλλο παιχνίδι του ομίλου πήρε την πιο εύκολη πρόκριση της ιστορίας της και είναι απορίας άξιο το πως δν σκόραρε στο και στο χθεσινό παιχνίδι. Στον άλλο όμιλο τώρα η Ολλανδία πέτυχε άλλη μια νίκη αλλά το σημαντικότερο νομίζω είναι η επανεμφάνιση του Ρομπέν που αν και ανέτοιμος ακόμα έδειξε τις ικανότητες του και χάρισε στην ομάδα του την νίκη ενω στο άλλο παιχνίδι του ομίλου όπως σας είχα προιδεάση απο χθες η Ιαπωνία πήρε μια μάλλον εύκολη νική χωρίς να κινδινέψει να μείνει εκτός σε κανένα σημείο του αγώνα. Ο Χόντα πάλι έμοιαζε με Φερράρι και οδήγησε την Ιαπωνία στην επόμενη φάση με ένα τέρμα και μια ασίστ ενω ο Τούλιο στην άμυνα ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι ανίκητος.
Στοιχηματικά τώρα δυστηχώς μας την έκανε η Παραγουάη. Αποφύγαμε την παγίδα της Ιταλίας και προβλέψαμε την για άλλους έκπληξη για μας φυσιολογική εξέλιξη πρόκριση της Ιαπωνίας εναντίων των δανών αλλά δυστηχώς μας την έκανε η Παραγουάη. Δεν είναι πως δεν έχασε ευκαιρίες απο οτι είδα στα στιγμιότυπα του αγώνα αλλά μάλλον καβγάδαζαν για το ποιος θα στείλει την μπάλα στα δίκτυα και στο τέλος πήραν το Χ.
Πάμε λοιπόν στην σημερινή μέρα: Ξεκίνημα θα κάνω απο το Βραζιλία - Πορτογαλία. Εδώ λοιπόν έχω ξεκάθαρη άποψη. Οι λατινικές ομάδες είναι τουλάχιστο ένα επίπεδο πάνω απο τις ευρωπαικές πόσο μάλλον η Βραζιλία. Δεν υποτιμώ φυσικά την παρέα του Ρονάλτο αλλά μια σοβαρή Βραζιλία δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Ποντάρω λοιπόν στη νίκη της Βραζιλίας με απόδοση 2.40 στην Betfair.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Η Ακτή Ελεφαντοστού αντιμετωπίζει την Βόρειο Κορέα η οποία ακόμα μαζεύει τα κομμάτια της απο την προηγούμενη αγωνιστική. Οι ελέφαντες αν και είναι καλύτερη ομάδα είναι απογοητευμένοι απο τον πολύ πιθανό αποκλεισμό τους και για αυτό λέω να μην ασχοληθώ καθόλου με αυτό το παιχνίδι. Οι κορεάτες θα είναι έτοιμοι να πεθάνουν στο γήπεδο μετά το κάζο της προηγούμενης αγωνιστικής και δεν αποκλείω να γίνει καμιά έκπληξη. Ακτή Ελεφαντοστού - Βόρειος Κορέα No Bet.
Στον τελευταίο όμιλο τώρα είναι τα ωραία παιχνίδια. Ξεκίνημα θα κάνω απο το κυρίως πιάτο της ημέρας. Οι ισπανοί αντιμετωπίζουν τους χιλιανούς και ο θεός να βάλει το χέρι του. Οι ισπανοί είναι μεν ανώτερη ομάδα αλλά και η Χιλή που είδαμε ή καλύτερα απολαύσαμε τις δύο πρώτες αγωνιστικές είναι για μεγάλα πράγματα. Εδώ θα κάνω λοιπόν την έκπληξη και θα στηρίξω την Χιλή έναντι των πρωταθλητών Ευρώπης. Την άποψη μου γαι τις λατινικές ομάδες την έχω πει πάρα πολλές φορές σε αυτό το blog και επειδή σέβομαι τον εαυτό μου θα στηρίξω την Χιλή. Θα ποντάρω στην διπλή ευκαιρία ημιχρόνου για νίκη της Χιλής ή ισοπαλία η οποία έχει απόδοση 1.67 στην Bwin.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου τώρα η Ελβετία αντιμετωπίζει την Ονδούρα και χρειάζεται νίκη με δύο τέρματα διαφορά για να έχει εξασφαλισμένη την πρόκριση της ενώ βολεύεται και με απλή νίκη αν στο άλλο παιχνίδι η Ισπανία κερδίσει με περισσότερο απο 1-0 την Χιλή. Και εδώ λοιπόν θα κοντράρω το φαβορί. Οι ελβετοί μας έδειξαν πως είναι ικανοί στο να αμύνονται σθεναρά απέναντι σε ομάδες που είναι καλύτερες απο αυτούς. Δεν είναι όμως το ίδιο ικανοί στο να επιτίθονται όταν αυτοί πρέπει να παίξουν μπάλα. Η Ονδούρα με την προσθήκη του Σουάζο είναι επικίνδυνη μπροστά και θεωρώ πως μπορεί να πάρει καλό αποτέλεσμα απέναντι στους Ελβετούς. Κι εδώ λοιπόν θα ποντάρω στην διπλή ευκαιρία για νίκη της Ονδούρας ή ισοπαλία για το πρώτο ημίχρονο το οποίο έχει απόδοση 1.57 στην Bwin.

Περιληπτικά:
Προτεινόμενα σημεία:
1)Νίκη Βραζιλίας,  Χ ή 2 διπλή ευκαιρία ημιχρόνου για Ονδούρα και Χ ή 1 διπλή ευκαιρία ημιχρόνου για Χιλή.
Απόδοση τριάδας: 6.292
Ποντάρισμα: 10
Πιθανό κέρδος: 62.92 euro



Αρχικό ποσό: 1000 euro
Τωρινό υπόλοιπο: 1111.11 euro

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Η αποκαθήλωση της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας-Η φανέλα της Ιταλίας είναι βαριά,πολύ βαριά..


Δεν την σεβάστηκαν καθόλου την φανέλα..Μια φανέλα που κουβαλά πίσω της τεράστια ιστορία,την μεγαλύτερη ίσως ιστορία από τις ομάδες που συμμετέχουν στο Μουντιάλ.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να δικαιολογηθεί αυτό το ηχηρό χαστούκι που δέχθηκε η Ιταλία.

Από που να αρχίσω; Από τον Λίπι και τις (ατυχείς) επιλογές του;

Από την αδυναμία στο σκοράρισμα;

Από τους τραυματισμούς Πίρλο και Μπουφόν;

Από τα δύο κανονικά γκολ που δεν μέτρησαν;

Από το γκολ-καθαρό οφσάιντ της Νέας Ζηλανδίας;

Οι ποδοσφαιριστές της Ιταλίας βλέπετε δεν μπορούν να παίζουν βόλευ εις διπλούν και να σκοράρουν (βλέπε Βραζιλία τις προάλλες). Εκεί βέβαια μιλάει καθαρά το μάρκετινγκ και κάποιο άλλοι παράγοντες που δεν είναι της ώρας να αναλύσουμε.
Αντιθέτως, αδικούνται. Ίσως η τιμωρία της Ιταλίας (και παράλληλα κατάρα) να ήταν το ότι κατέκτησε το προηγούμενο Παγκόσμιο.Και ο νοών νοείτω..

Αυτά όμως υπήρχαν απο πάντοτε.Δεν δικαιολογούν καθόλου την τραγική παρουσία της Ιταλίας.

Η Ιταλία που ήξερα εγώ έβρισκε σχεδόν πάντα τον τρόπο ακόμα και έτσι να ξεπερνά τέτοιες καταστάσεις και να διακρίνεται.

Είναι ρεζίλι μεγάλο να αποκλείεσαι από τους ομίλους και να αποχωρείς ξεφτιλισμένος.


Είναι ρεζίλι μεγάλο να κάνεις μάγκες Σλοβάκους και Νεοζηλανδούς που δεν υπάρχουν στον ποδοσφαιρικό χάρτη.


Η μεγαλύτερη ντροπή όμως είναι να μην μπορείς να υπερασπιστείς αξιοπρεπώς τον τίτλο σου..Και ας μην το πάρεις.Αρκεί να είσαι εκεί μέχρι το τέλος και να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου,ότι τα έδωσες όλα για να το κατακτήσεις.

Νιώθω πολύ πικραμένος που τους παρακολουθούσα να μην μπορούν να σταυρώσουν μια πάσα της προκοπής, να μην μπορούν να βγάλουν μια μπαλιά με αξιώσεις,να παίζουν χωρίς καθόλου πάθος και τσαγανό.
Δεν είναι η Ιταλία που έχω γνωρίσει αυτή.

Καταλήγοντας,η ουσία είναι μία.

Το Μουντιάλ δεν θα είναι ποτέ το ίδιο χωρίς την Ιταλία..
ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΧΤΕΣ Η ΣΕΡΒΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΕΦ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ.
1)ΔΑΝΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ 1 (2.25)
2)ΚΑΜΕΡΟΥΝ -ΟΛΛΑΝΔΙΑ MORE (2.00)

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!

Δεκαεννιά στα εικοσιπέντε και 76% για TifoziBET


Φίλοι και φίλες του στοιχήματος γεια σας και πάλι..

Δύο στα τρία χθες για τη στήλη,πέρασε η νίκη της Γερμανίας επί της Γκάνας και το under στο ΗΠΑ-Αλγερία.Δεν μας δικαίωσε η Σερβία η οποία μπορούσε για το κάτι παραπάνω.

Έτσι φτάσαμε στις 19 επιτυχημένες προβλέψεις σε 25 συνολικά αγώνες. Σε απόλυτους αριθμούς αυτό μεταφράζεται σε 76% επιτυχία,και παρά τις απώλειες που είχαμε τις τελευταίες μέρες, η στήλη διατηρείται σε σχετικά ψηλά επίπεδα ''ευστοχίας''.

Μας απογοήτευσε το αποτέλεσμα της Σερβίας.Μόλις δεύτερη φορά έπεσε έξω η στήλη σε αποτέλεσμα 1-x-2 καθώς οι άλλες 4 αποτυχίες είχαν να κάνουν με γκολ.(under-over).Το άλλο σημείο ήταν η αυτοκτονία της Σλοβακίας στο 94’ με την Νέα Ζηλανδία.

Κρίμα για τους Σέρβους.Πραγματικά μόνο αυτή η ομάδα θα μπορούσε να κερδίσει την Γερμανία και να καταφέρει να μείνει εκτός.Κατά την γνώμη μας η Γκάνα ΔΕΝ ήταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα στον όμιλο.

Πάμε στους σημερινούς αγώνες..

Σλοβακία-Ιταλία  2   (1.50)

Θα ξυπνήσει έστω και αργά η Ιταλία (ως συνήθως) και θα πάρει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση.Απλά διπλό και πρόκριση για Ιταλία.

Παραγουάη-Νέα Ζηλανδία 1  (1.40)

Δεν θα αφήσει την ευκαιρία για πρωτιά στον όμιλο να πάει χαμένη η Παραγουάη,καθώς είναι διαφορετικό να αντιμετωπίζεις μια εκ των Δανία ή Ιαπωνία και διαφορετικό κεφάλαιο να αντιμετωπίζεις τους ιπτάμενους Ολλανδούς στη φάση των 16.
Οι Νεοζηλανδοί έκαναν ήδη τη δική τους υπέρβαση στην διοργάνωση αλλά οι Παραγουανοί είναι σαφώς ανώτεροι.Νίκη για Παραγουάη.

Καμερούν-Ολλανδία   No Bet

Το πλέον αδιάφορο ματς της σημερινής μέρας,δεν πρόκειται να μας απασχολήσει στοιχηματικά. Όσο πιθανό είναι να απολαύσουμε γκολ και θέαμα άλλο τόσο πιθανό είναι να δούμε μια Ολλανδία με συντηρητικό χαρακτήρα και αρκετές αλλαγές στο σχήμα της προκειμένου να προφυλακτούν κάποιοι ποδοσφαιριστές.

Δανία-Ιαπωνία   under 2.5 goals  (1.65)

Η Ιαπωνία προκρίνεται με δύο αποτελέσματα και η Δανία μόνο με νίκη.
Κλειστό ματς αναμένεται να δούμε καθώς οι δύο ομάδες είναι κοντά σε τακτική και επίπεδο με πολύ καλά δουλεμένες αμυντικές λειτουργίες.
Δύσκολο να ξεφύγει ο αγώνας από το under.

Σας χαιρετώ.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη στη σελίδα TifoziBET.
**Τώρα στη στήλη υπάρχει και η δυνατότητα σχολιασμού.Μπορείτε να σχολιάσετε οτιδήποτε σχετικά με TifoziBET ή να καταθέσετε τις απόψεις σας για μουντιαλικά κυρίως θέματα.
Απλά πατήστε εδώ και προχωρήστε στο κάτω μέρος της στήλης.
http://worldcupspy.blogspot.com/p/tifozibet.html

PallioStoiximata

                                                               24/06/2010 Ώρα 11:15



Ανάλυση δωδέκατης μέρας: Πάει και η δωδέκατη μέρα λοιπόν. Έγινε μάλιστα κι αυτό που ήθελε μια ολόκληρη ήπειρος. Πέρασε αφρικανική ομάδα στην επόμενη φάση. Η μπίλια έκατσε στην Γκάνα η οποία δεν πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες απέναντι στους γερμανούς και σε συνδιασμό με την νίκη της Αυστραλίας στο άλλο παιχνιδι πέρασε στην επόμενη φάση σαν δεύτερη του ομίλου. Κι εδώ είναι το ενδιαφέρον. Σαν δεύτερη θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ και ο νικητής αντιμετωπίζει την νικήτρια του αγώνα Κορέα - Ουρουγουάη. Μια πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη καθώς σημαίνει πως μια σχετικά μικρή ομάδα θα είναι σίγουρα στα ημιτελικά. Αν και δεν βάζω την παρέα των Φορλάν, Σουάρες και Λουγκάνο στις μικρές ομάδες. Απο την άλλη μεριά δημιουργήθηκε τετράδα φωτιά. Αργεντινή - Μεξικό συνδιάζονται με το Γερμανία- Αγγλία και τα μυαλά στα κάγκελα. Μια θετική εξέλιξη αυτή για την διοργάνωση εφόσον ξεκινάνε κιόλας τα μεγάλα παιχνίδια. Εκει θα δείξουν οι μεγάλες ομάδες απο τί μέταλλο είναι φτιαγμένες. Οι γερμανοί δυσκολέυτηκαν πολύ χθες λόγο άγχους κυρίως να κάμψουν την αντίσταση των γκανέζων και κινδίνεψαν σε πολλές φάσεις. Σίγουρα όμως μέσα απο ένα τέτοιο παιχνίδι ωρίμασαν τα πιτσιρίκια της και απόκτησαν ανεκτίμητης αξίας εμπειρίες για την συνέχεια της διοργάνωσης. Απο την άλλη η Αγγλία έκανε επιτέλους μια καλή εφάνιση αλλά πάλι της έλλειψε το γκολ με τον Ρούνει να μην δείχνει και σστην καλύτερη κατάσταση. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου οι ΗΠΑ σε ένα παιχνίδι που θύμιζε ρώσσικη ρουλέττα πήραν το παιχνίδι στο 90 (δίκαια βάση απόδοσης) και με τις διασταυρώσεις που ανάφερα προηγουμένος έχουν ανοιχτό το δρόμο μπροστά τους για διάκριση. Στο τελευταίο παιχνίδι της χθεσινής μέρας οι σέρβοι δεν τα κατάφεραν απέναντι στους die hard αυστραλούς. Το παιχνίδι δεν το παρακολούθησα αλλά απο οτι είδα μετά στις κυριότερες φάσεις του αγώνα οι σέρβοι μάλλον διακιούνταν κάτι παραπάνω.
Στοιχηματικά τώρα η χθεσινή ήταν η καλύτερη μέρα της στήλης μέχρι σήμερα. Με την βοήθεια και λίγο της τύχης (δεν το παραβλέπω αυτό) πήραμε μια δυνατή τριάδα η οποία μας ανεβάζει πολύ. Επίσης έπιασα και το στοίχημα που είχα παίξει στις 17/10 με τις πρώτες των ομίλων Ουρουγουάη, Αργεντινή και Γερμανία.  Επιτέλους δικαίωση λοιπόν και συνεχίζουμε με θετικό πρόσημο αλλά ταπεινά και χωρίς έπαρση στα σημερινά στοιχήματα.
Πάμε λοιπόν στην σημερινή μέρα: Ξεκίνημα θα κάνω απο το Σλοβακία - Ιταλία. Οι ιταλοί είναι καλύτεροι απο τους σλοβάκους και περνάνε σίγουρα μόνο με νίκη. Σε περίπτωση ισοπαλίας περνάνε μόνο αν νικήσει η Παραγουάη της Νέα Ζηλανδία. Έτσι αναμένω να γίνει ενα πολύ δυνατό παιχνίδι απο το ξεκίνημα του, με τους ιταλούς να θέλουν απο νωρίς να βάλουν το πρώτο γκολ που θα τους απελευθερώσει απο το άγχος. Μάλιστα οι ιταλοί σύμφωνα με τα τελέυταία νέα θα ξεκινήσουν με τον τρελλό-Πατζίνι στην κορυφή αντί του αρνητικού μέχρι σήμερα Τζιλαρντίνο. Απο την άλλη οι σλοβάκοι θα παίξουν χωρίς άγχος για το καλύτερο και ότι κάτσει. Η τετράδα μπροστά Χάμσικ, Σέστακ, Βάις και Βίτεκ δεν είναι καθόλου αμελητέα ποσότητα και μάλιστα είναι τετράδα που μπορεί να χτυπήσει σε ταχύτατες αντεπιθέσεις. Έτσι εγώ δεν θα ποντάρω σε αυτό το παιχνίδι όπως προείπα απο την προηγούμενη αγωνιστική καθώς η Ιταλία προσφέρεται για στοιχηματισμό μόνο μετά τους ομίλους αν περάσει. Ιταλία - Σλοβακία No Bet
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Παραγουάη αντιμετωπίζει την έκπληξη του ομίλου. Οι "ψαράδες" απο την Ζηλανδία ήρθαν για να κάνουν πάρτυ και να διασκεδάσουν αλλά αυτοί δεν λένε να σταματήσουν! Αντίπαλοι τους όμως σήμερα είναι μια πολύ ανώτερη ομάδα. Η Παραγουάη έδειξε στα μέχρι τώρα παιχνίδια της πως δεν αστειεύεται. Θέλει σήμερα να μην χάσει για να προκριθεί ίσως με ισοπαλία να πάρει ακι την πρώτη θέση μάλιστα αλλά οι λατίνοι δεν κάνουν τέτοια. Θα παίξουν για την νίκη και την πρωτιά με στόχο κυρίως να αποφύγουν την Ολλανδία στην επόμενη φάση. Εδώ λοιπόν θα ποντάρω στην νίκη της Παραγουάης η οποία έχει απόδοση 1.48 στην Betfair.
Στα παιχνίδια του πέμπτου ομίλου τώρα και ξεκίνημα θα κάνω με το Ολλανδία - Καμερούν. Οι καμερουνέζοι στο κύκνειο άσμα τους σε αυτό το μουντιάλ θα θέλουν να δείξουν πως αξίζαν κάτι παραπάνω ενω οι ολλανδοί με τον Ρόμπεν επιτέλους ετοιμοπόλεμο (μάλλον θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο τέλος) θέλουν άλλη μια καλή εμφάνιση για να τελιώσουν αυτό που άρχισαν. Σε αυτό λοιπόν το παιχνίδι βλέπω υψηλό ρυθμό, εναλλαγές επιθέσεων απο τις δύο ομάδες και πολλά τέρματα. Καμιάαπο τις δύο αμάδες δεν έχει αξιόπιστη άμυνα αλλά διαθέτουν δολοφονική επίθεση. Πόσο μάλλον που σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση στην ενδεκάδα των ολλανδών θα ξεκινήσει ο πυραυλοκίνητος νεαρός Ελίας στην θέση του Φαν Ντερ Βααρτ. Εδώ λοιπόν θα ποντάτω στο over με απόδοση 2.12 στην Betfair
Στο άλλο παιχνίδι του πέμπτου ομίλου η Δανία αντιμετωπίζει την Ιαπωνία σε ένα ματς ζωής η θανάτου. Οι ιάπωνες βολεύονται και με Χ ενω οι δανοί θέλουν μόνο νίκη για να περάουν στην επόμενη φάση. Σημαντικό στοιχείο για αυτό το παιχνίδι είναι η αμφίβολη συμμετοχή του Μπέτνερ. Ο άσσος της Άρσεναλ ταλαιπωρείται απο ένα τραυματισμό στην βουβωνική χώρα και η συμμετοχή του μέχρι και τώρα που σας γρ'αφω δεν έχει ακόμα αποφασιστεί. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα η παρουσία του ή όχι στην βασική ενδεκάδα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή μια εξέλιξη η οποία με απογοήτευσε πολύ. Με τον Μπέτνερ στην ομάδα ετοιμοπόλεμο θα έπαιζα την νίκη της Δανίας αλλά χωρίς το Μπέτνερ ή με τον Μπέτνερ ανέτοιμο θα ψηφίσω Ιαπωνία. Ο Τόμασον μέχρι στιγμής δεν έδειξε κάτι σπουδαίο σε αυτήν την διοργάνωση ενω απο την άλλη οι ιάπωνες είναι καλοδουλεμένη ομάδα που δύσκολα δέχεται γκολ και έχει τον πολύ επικίνδυνο Χόντα μπροστά στην επίθεση. Θα ποντάρω λοιπόν στην διπλή ευκαιρία νίκη Ιαπωνίας ή ισοπαλία η οποία έχει απόδοση 1.60
Θα παίξω και ένα στοίχημα με ημίχρονα τελικά την Παραγουάη και την Ιταλία ισοπαλία στο ημίχρονο και να κερδίσουν στο δεύτερο.

Περιληπτικά:
Προτεινόμενα σημεία:
1)Νίκη Παραγουάης, over 2,5 goal Ολλανδία - Καμερούν και Χ ή 2 διπλή ευκαιρία για Ιαπωνία
 Απόδοση τριάδας: 5.020
Ποντάρισμα: 10
Πιθανό κέρδος: 50.20 euro
2) Παραγουάη - Νέα Ζηλανδία Χ ημίχρονο/Άσσο τελικό και Σλοβακία - Ιταλία Χ ημίχρονο/Διπλό τελικό
Απόδοση δυάδας: 14.82 (στην Bwin)
Ποντάρισμα: 5 euro
Πιθανό κέρδος: 74.10

Αρχικό ποσό: 1000 euro
Τωρινό υπόλοιπο: 1126.11 euro

Περάστε ταμείο παρακαλώ

Ακόμα μία επιτυχής δυάδα από τη στήλη μας και..."περάστε ταμείο παρακαλώ" όπως λέει και ο μεγάλος Σπύρος Παπαδόπουλος στο γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι "Τοις μετρητοίς". Έτσι μετά τις χθεσινές απώλειες επανήλθαμε αισίως στις επιτυχίες.

Οι σημερινές μας προβλέψεις:
1. Παραγουάη-Νέα Ζηλανδία, πόσα γκολ θα σημειωθούν;-κάτω από 3,5 (bwin: 1,25)

Δανία-Ιαπωνία, αποτέλεσμα ημιχρόνου-Χ (bwin: 2,00)

Θα ποντάρουμε 15 ευρώ

2. Δανία-Ιαπωνία, τελικό αποτέλεσμα-Χ (bwin: 3,30)
Σλοβακία-Ιταλία, πόσα γκολ θα μπουν στο πρώτο ημίχρονο-κάτω από 1,5 (bwin:1,33)

Θα ποντάρουμε 10 ευρώ

Αρχικό υπόλοιπο: 1000 ευρώ

Τωρινό υπόλοιπο: 1053



Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Το  πνεύμα αντιλογίας εγκαινίασε στις 27/05 τη στήλη του.
Ο ''μικρός δαίμων'' δεν εκπροσωπεί καμία ομάδα και δεν συμπαθεί οτιδήποτε έχει να κάνει με το Μουντιάλ,είναι εδώ απλά για να την σπάει σε όλους μας.


*Η στήλη είναι καθαρά χιουμοριστική.   (by Italiano TiFozi)






Φάμπιο Καπέλο  (προπονητής Αγγλίας)
''Δεν είμαι τρελός.Μπορούμε να κατακτήσουμε το Μουντιάλ''.




πνεύμα αντιλογίας 

Δεν υποστηρίζει κανείς πως είσαι τρελός άνθρωπε μου,απλά ζεις στο δικό σου κόσμο λογικής.Στο συγκεκριμένο κόσμο λογικής,θεωρείται λογικό να πάρει η Αγγλία το Μουντιάλ.Εμάς να μην τρελάνεις με τις δηλώσεις σου...




Ντιέγκο Μαραντόνα (προπονητής Αργεντινής)
 ''Οι Έλληνες τον έπαιξαν σκληρά(τον Μέσι),αλλά δεν τιμωρήθηκαν''.

πνεύμα αντιλογίας
 Και από πότε πρέπει να τιμωρούνται οι Ελλήνες όταν…..τον παίζουν σκληρά; (Τον Μέσι) Μαραντόνα δεν μας τα λες καλά τελευταία.Τις προάλλες ο συνεργάτης σου στον πάγκο Μπιλάρδο δήλωσε ότι θα στηθεί να τον ….σουν. Δεν χάνεις ευκαιρία για θερμούς εναγκαλισμούς με τους ποδοσφαιριστές σου.Δέχθηκες ερώτηση προχθές για τις…προτιμήσεις σου.
Τι να πιστέψω,ακόμα και εγώ μπερδεύτηκα μα τα χίλια πνεύματα αντιλογίας…



*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ στην αντίστοιχη σελίδα του blog.
**Στη στήλη υπάρχει και η δυνατότητα σχολιασμού.

Απλά πατήστε εδώ και προχωρήστε στο κάτω μέρος της σελίδας.



Ούτε για μακαρόνια δεν θέλουμε να ακούσουμε ξανά τη λέξη ΤΡΙΚΟΛΟΡ


Απελπιστικά άσχημοι οι Γάλλοι, δεν κατάφεραν να διασώσουν ούτε αυτή την ίδια την αξιοπρέπειά τους και μας έστειλαν μετά από αρκετό καιρό στον ΚΟΥΒΑ. Δεν πειράζει, αυτά έχει το στοίχημα και η ζωή συνεχίζεται.

Τα προγνωστικά μας για σήμερα:

Γκάνα-Γερμανία, θα σκοράρουν στο ματς και οι δύο ομάδες; Όχι (bwin:1,70)

Αυστραλία-Σερβία, πόσα γκολ θα μπουν στο πρώτο ημίχρονο; Κάτω από 1,5 (bwin: 1,33)


Θα ποντάρουμε 20 ευρώ


Αρχικό υπόλοιπο: 1000 ευρώ

Τωρινό υπόλοιπο: 1028 ευρώ

Που θα κάτσει η μπίλια;Το δικό σου στοίχημα..στο δικό μας blog

Πρόβλεψε την εξέλιξη του Μουντιάλ και κέρδισε....Σύντομα κοντά σας!!
Μόνο στο Worldcupspy..

PallioStoiximata: Ρεχάγκελ Ευχαριστούμε!!!

                 23/06/2010 Ώρα 12:55

Ανάλυση ενδέκατης μέρας: Πάει λοιπόν και η ενδέκατη μέρα και μαζί της φεύγει απο το μουντιάλ και η εθνική μας ομάδα. Σήμερα να με συγχωρέσετε αλλά θα αναλύσω μόνο το παίχνίδι της Ελλάδας. Θέλω να εκφράσω τον θαυμασμό μου για αυτή την ομάδα και δεν χωράει τίποτα άλλο. Μετά θα συνεχίσω με στοίχημα.
Η Ελλάδα της καρδιάς μας έπαιξε πάλι σαν πρωταθλήτρια. Μας θύμισε την Ελλάδα του Euro. Δεν  μπορεί όλοι θα το αισθανθήκατε στα πρώτα 70 λεπτά. Αυτή η αυταπάρνηση, το ομαδικό πνεύμα, η αμυντική συγκέντρωση και ας κάναμε ρεκόρ για μουντιάλ που παραταχθήκαμε με 4 στόπερ και 2 κλασσικά μπακ. Αυτή είναι η Ελλάδα που αγαπάμε. Η Αργεντινή είναι ομάδα απο άλλο πλανήτη. Κατέβηκε λίγο στο δικό μας να μας χαρίσει λίγη μαγεία και μετά θα ξαναφύγει. Πιθανόν να μην κατακτήσει καν το παγκόσμιο επειδή δεν έχει άμυνα. Αλλά για εμας τους λάτρεις του επιθετικού ποδοσφαίρου που γουστάρουμε την λατινική μαγκιά, η Αργεντινή είναι πρωταθλήτρια. Τόσο ταλέντο απο το κέντρο και μπροστά δεν θυμάμαι ομάδα να έχει ποτέ σε παγκόσμιο. Πέμπτο επιθετικό τον καλύτερο επιθετικό των ευρωπαικών γηπέδων την περσινή χρονιά, ποιά άλλη είχε? Με αυτό το μεγαθήριο λοιπόν κοντραρίστηκε η εθνική μας και τα πήγε περίφημα.
Ηρωικές παρουσίες όλοι τους:
Τζόρβας: Απίστευτες επεμβάσεις απο τον νεαρό. Μας κράτησε στο παιχνίδι μέχρι το 72 όπου και εκτελέστηκε απο τα 2 μέτρα. Άξιος αντικαταστάτης του Νικοπολίδη.
Παπασταθόπουλος: Συγκλονηστικός. Περιόρισε τον Μέσσι όσο γινόταν κα έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να συγκαταλέγεται στους κορυφαίους αμυντικούς της Ευρώπης.
Κυργιάκος: Έσβησε τον καλύτερο επιθετικό της Ευρώπης (Μιλίτο) και αυτό λέει πολλά για το παλλικάρι του Μερσεισάιντ.
Μόρας: Η αρχοντική παρουσία του έδειξε πόσο πολύ στοίχησε στην Ελλάδα η απουσία του στα προηγούμενα παιχνίδια.
Παπαδόπουλος: Παλλικάρι με τα όλα του. Περιόρισε στο μέτρο του δυνατού τον γαμπρό του Μαραντόνα. Έχει μέλλον μπροστά του.
Βύντρα: Ο δικός μου MVP. Τόσο αμυντικά όσο επιθετικά ήταν ταύρος. Χαρακτηριστικό πως οι αργεντινοί δεν επιτίθονταν απο την πλευρά του.
Τοροσίδης: Ανασταλτικά τα πήγε πολύ καλά αλλά ο τομέας που μάγεψε ήταν μπροστά απο το κέντρο. Ότι πιο κοντινό σε βραζιλιάνο έχουμε!!! Μπακ με καταπληκτικό χειρισμό της μπάλας.
Καραγκούνης: Ηγέτης στον χώρο του κέντρου για όσο αγωνίστηκε εμψυψώνοντας και όλους τοπυς άλλους. Πιθανόν η τελευταία του παράσταση.
Κατσουράνης: Επιβλητική παρουσία. Ο επόμενος αρχηγός της εθνικής είναι εδώ. Αν δεν τραυματιζόταν δεν χάναμε το παιχνίδι.
Τζιόλης: Το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος. Απέκτησε ταχύτητα στα πόδια και γρήγορη σκέψη. Δυνατό σουτ είχε. Με αυτές του τις εμφανίσεις θα πάρει επιτέλους την μεταγραφή που θέλει.
Σαμάρας: Τα έβαλε με ολόκληρη την άμυνα της Αργεντινής και κέρδισε. Σύγχρονος επιθετικός που έχει να δείξει πολλά.
Ρεχάγκελ: Ηγέτη και αναμορφωτή του ελληνικού ποδοσφαίρου ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!! Μας έμαθες να πιστεύουμε στις δυνατότητες μας. Μας σήκωσες την τρίχα ουκ ολίγες φορές. Πλέον σε αποχαιρετάμε. Πάλι επιτυχημένος φεύγεις όπως σε όλη σου την ζωή. Η Ελλάδα είναι το δεύτερο σου σπίτι, η δεύτερη σου πατρίδα και αυτό θα το καταλάβεις αν περπατήσεις ανάμεσα μας. Όποιος σε δει θα σου πει το ευχαριστώ. Ελπίζω να γίνει μια λαμπερή φιέστα για το αντίο σου αν και δεν νομίζω να το δεχτείς!!!
Στοιχηματικά τώρα δεν τα πήγαμε πολύ καλά. Σιγουρέψαμε κάπως το κουπόνι με τις πρωτιές στους ομίλους αλλά οι νιγηριανοί και οι γάλλοι δεν μας έκαναν το χάρη. Οι νιγηριανοί έχασαν τα άχαστα και οι γάλλοι έβγαλαν τα μάτια τους σε άλλο ένα αγώνα. (με την συμπαράσταση του διαιτητή).
Πάμε τώρα στην σημερινή μέρα: Ξεκίνημα θα κάνω απο το Σλοβενία - Αγγλία. Επιτέλους θα μείνει στον πάγκο ο Χέσκι και θα ξεκινήσει ο Ντεφόε δίπλα στον Ρούνει. Εδώ δεν θα πω πολλά. Η Αγγλία πρέπει να κερδίσει για να συνεχίσει. Είναι καλύτερη ομάδα απο την Σλοβενία και ελπίζω να το βγάλει στο γήπεδο. Εδώ θα ποντάρω στην νίκη της Αγγλίας είτε ημίχρονο/τελικό 2/2 με απόδοση 2.20, είτε Χ/2 με απόδοση 3.80
Συνεχίζω με το ΗΠΑ - Αλγερία. Οι αμερικανοί είναι ανώτερη ομάδα βάση όσον έδειξαν μέχρι στιγμής και θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα περάσουν. Αντιμετωπίζουν μια ομάδα ικανή για την έκπληξη αλλά οι αμερικανοί που είδα με του σλοβένους δεν αστειεύονται. Θα ποντάρω λοιπόν στην νίκη των ΗΠΑ με απόδοση 1.90 στην Bwin.
Στον τέταρτο όμιλο τώρα ξεκίνημα θα κάνω απο το Γερμανία - Γκάνα. Οι γερμανοί είνα καλύτεροι και θα περασούν. Τίποτα άλλο. Πρέπει να προσπαθήσουν πολύ οι διαιτητές να ανατρέψουν τέτοιο παιχνίδι και να περάσει αφρικανική ομάδα. Ποντάρω νίκη της γερμανίας με απόδοση 1.40 στην Bwin.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Αυστραλία και Σερβία αναμετρώνται για το δεύτερο εισητήριο. Οι σέρβοι είναι ανώτεροι αλλά δεν μπορώ να υποτιμήσω μια ομάδα που για δύο συνεχόμενα παιχνίδια αγωνίζεται με δέκα παίχτες απο το 30 και είναι ακόμα εδώ. Προσωπικά θα ήθελα οι σέρβοι να προχωρήσουν για να δούμε μέχρι που μπορούν να φτάσουν (έχουν μπόλικο ταλέντο), αλλά δεν το ακουμπώ το παιχνιδάκι στοιχηματικά. Σερβία - Αυστραλία Νο Bet

Περιληπτικά:
Προτεινόμενα σημεία:
1)Νίκη ΗΠΑ, νίκη Γερμανίας και νίκη αγγλίας με ημίχρονο/τελικό 2/2 
Απόδοση τριάδας: 5.852
Ποντάρισμα: 20
Πιθανό κέρδος: 117.04 euro
2)Νίκη ΗΠΑ, νίκη Γερμανίας και νίκη αγγλίας με ημίχρονο/τελικό Χ/2 Απόδοση τριάδας: 10.108
Ποντάρισμα: 10
Πιθανό κέρδος: 101.08 euro



Αρχικό ποσό: 1000 euro
Τωρινό υπόλοιπο: 984.30 euro