Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Που θα κάτσει η μπίλια;Το δικό σου στοίχημα..στο δικό μας blog.

Φίλοι και φίλες του Worldcupspy γεια σας..

Έφτασε η ώρα να δώσετε τις δικές σας μουντιαλικές προβλέψεις και να κερδίσετε.


Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προβλέψετε τις ομάδες που θα περάσουν στους 8 ,στους 4,τις 2 ομάδες που θα αγωνιστούν στο μικρό τελικό,την ομάδα που θα νικήσει στο μικρό τελικό,τις 2 ομάδες που θα πάνε στο μεγάλο τελικό και την ομάδα που θα κατακτήσει το Μουντιάλ.
Από την Παρασκευή 25 Ιουνίου και αμέσως μετά τη λήξη των βραδινών αγώνων και το οριστικό ξεκαθάρισμα των ''16'',μπορείτε να αποστέλλετε τα προγνωστικά σας μέχρι και τις 16:55 το απόγευμα του Σαββάτου στο e-mail μας όσοι επιθυμείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας.



Περιμένουμε τις δικές σας εκτιμήσεις στο
worldcupspyinfo@gmail.com

Διευκρινίζουμε ότι δεν πρόκειται να δημοσιεύσουμε το ονοματεπώνυμο σας ή οποιοδήποτε άλλο προσωπικό σας δεδομένο χωρίς την έγκριση σας.Μπορείτε να επιλέξετε ένα ψευδώνυμο (nickname)
μαζί με τις προβλέψεις σας και εμείς θα το χρησιμοποιήσουμε στον πίνακα με τις βαθμολογίες.

Θα δημοσιοποιούμε την πρώτη πεντάδα-εφτάδα-δεκάδα (ανάλογα με τους βαθμούς και πιθανές ισοβαθμίες) με τις βαθμολογίες μετά από κάθε φάση για να έχετε μια σφαιρική εικόνα της κατάταξης σας.
Ο τρόπος βαθμολόγησης είναι ο εξής:

1 βαθμός για κάθε έγκυρη πρόβλεψη προημιτελικών.
2 βαθμοί για κάθε έγκυρη πρόβλεψη ημιτελικών.
3 βαθμοί για κάθε έγκυρη πρόβλεψη ομάδας μικρού τελικού.
3 βαθμοί για έγκυρη πρόβλεψη νικήτριας ομάδας μικρού τελικού.
4 βαθμοί  για κάθε έγκυρη πρόβλεψη ομάδας μεγάλου τελικού.
5 βαθμοί για έγκυρη πρόβλεψη ομάδας που θα κατακτήσει τον τίτλο.


Εννοείται ότι βάση προγράμματος του Μουντιάλ οι διασταυρώσεις είναι ήδη προκαθορισμένες οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μπερδευτείτε.Με την οριστικοποίηση των ομάδων που θα προκριθούν το βράδυ της Παρασκευής θα αναρτήσουμε στο blog τα ζευγάρια και τις διασταυρώσεις ώστε να έχετε ξεκάθαρη εικόνα.Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να μας στείλετε e-mail.


Το βραβείο του πρώτου νικητή θα καθοριστεί ανάλογα με την συμμετοχή σας και θα ανακοινωθεί λίγο μετά την έναρξη του διαγωνισμού.

Από την ομάδα του blog...Καλή επιτυχία.
Worldcupspy Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου