Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Τραυματίστηκε και ο Ρομπέν

Τελιωμό δεν δείχνουν να έχουν οι τραυματισμοί παιχτών σε αυτό το μουντιάλ. Την σκυτάλη πήρε σήμερα ο Αριέν Ρομπέν ο οποίος τραυματίστηκε στον φιλικό αγώνα της Ολλανδίας με την Ουγγαρία. Συγκεκριμένα λίγα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ο Ρομπέν τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο το αριστερού ποδιού του και αύριο αναμένεται να εκτιμηθεί η κατάσταση. Ο Ρόμπεν δεν θα ταξιδέψει με τους Οράνιε στην Αφρική αλλά θα μείνει στην Ολλανδία για να αποθεραπευθεί.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η Ολλανδία συνέτριψε την Ουγγαρία με 6-1 και έδειξε να βρίσκετε σε εκπληκτική κατάσταση ενόψη του μουντιάλ. Τα τέρματα για τους ολλανδούς πέτυχαν οι Φαν Πέρσι στο 21, Σνάιντερ στο 56,  Ρομπέν 64 και 79, Φαν Μπόμελ 71 και Έλριο Ελία στο 74.
Σύνθεση:
Στεκέλενμπουργκ, Φαν ντερ Βίελ, Χέιτινγκα (61' Όοϊερ), Ματάισεν, Φαν Μπρόνκχορστ (78' Ντε Ζέουβ), Φαν Μπόμελ, Ντε Γιονγκ, Σνάιντερ (73' Έλια), Φαν ντερ Φάαρτ (78' Άφελαϊ), Κάιτ (46' Ρόμπεν), Φαν Πέρσι (68' Χούντελααρ).

Αποτελέσματα Φιλικών

Ολλανδία - Ουγγαρία:  6-1
Ν.Αφρική - Δανία:  1-0
ΗΠΑ - Αυστραλία:  3-1
Γκάνα - Λετονία:  1-0
Σλοβακία - Κόστα Ρίκα:  3-0
Αλγερία - Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα:  1-0
Ρουμανία - Ονδούρες: 3-0
Σερβία - Καμερούν:  4-3
Ελβετία - Ιταλία: 1-1
Η στήλη ''Αντίλογος'' έχει ενημερωθεί.
Το πνεύμα αντιλογίας επιστρέφει δριμύτερο και καυστικότερο.


*Μπορείτε να διαβάζετε τη στήλη στη σχετική σελίδα του blog μας.


Ακολουθεί μικρό δείγμα...





Λούλα Ντα Σίλβα (πρόεδρος Βραζιλίας)
''Δεν υπάρχει καμία Αργεντινή.Το κύπελλο θα το πάρουμε εμείς.Δεν έχει καμία τύχη η Αργεντινή.Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι η Βραζιλία πηγαίνει για να κατακτήσει το Κύπελλο''.

πνεύμα αντιλογίας
ΔΕΝ εκπλάγηκα καθόλου που το διάβασα.ΔΕΝ περίμενα τίποτε λιγότερο από τους πάντα αλαζόνες Βραζιλιάνους. Θέλω να είσαι το ίδιο λαλίστατος και μετά τον αποκλεισμό της υπεργαλαξιακής σου ομάδας.
Αυτά προς τον......κατά τα άλλα συμπαθή μου πρόεδρο.Αλήθεια πως τον είπαμε; Λούλα;
(Μου θυμίζει το γνωστό κυπριακό παραδοσιακό τραγούδι ''Εψές η νύκτα σιόνιζεν,ΛΟΥΛΛΑ μου,Μαρούλλα μου'') .ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αφιερωμένο ΛΟΥΛΛΑ μου.



Ποιά Αργεντινή??

Ο Λούλα Ντα Σίλβα πρόεδρος της Βραζιλίας αποφάσισε να ταράξει τα νερά και να πορώσει τους ποδοσφαιριστές της χώρας του. Σε συνέντευξη τύπου ο Λούλα δήλωσε «Δεν υπάρχει καμία Αργεντινή. Το Κύπελλο θα το πάρουμε εμείς!», και συνέχισε λέγοντας που δεν έχει καμιά τύχη η Αργεντινή. Βεβαίως η αντιπαλότητα των 2 χωρών είναι γνωστή για αυτό και ενα παιχνίδι Αργεντινής - Βραζιλίας πάντα συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα. Το σίγουρο σε αυτή την περίπτωση είναι πως θα υπάρξη απάντηση απο πλευράς Αργεντινής και εμείς θα είμαστε εδώ για να την απολαύσουμε.

P.S. Ωραίο όνομα!!!

Η σφήνα της ημέρας

Καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδας που αναχωρεί σήμερα για Νότιο Αφρική.

Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος ( 1ο Μέρος )

Κατηγορία ποδοσφαιριστές:

Καλός: Λίονελ Μέσσι (Αργεντινή) και τα λόγια είναι περιττά. Ο αργεντίνος μάγος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης με αρκετή διαφορά απο τον δεύτερο.






Κακός: Ντέιβιντ Μάλιγκαν (Νέα Ζηλανδία). Είναι 28 χρονών και δεν έχει ομάδα. Αναμένεται να είναι η τέταρτη επιλογή στο χώρο κέντρου και την χρονιά που μας πέρασε είχε 2 συμμετοχές όλες κι όλες  σαν αλλαγή σε κάποια Ουέλλιγκτον Φοίνιξ(???)




Άσχημος: Κάρλος Τέβεζ (Αργεντινή). Για την ποδοσφαιρική του αξία ούτε λόγος να γίνετε. Σύγχρονος επιθετικός με τρομερά πνευμόνια και άριστη τεχνική. Για την ομορφιά του όμως να το συζητήσουμε λίγο. Είναι απο αυτούς που λες πως δεν κάνουν για τα καλλιστεία. Το χαμόγελο στην φώτο όμως σκοτώνει (κυριολεκτικά!!!).
Η στήλη ''Γνωρίζετε ότι'' έχει ενημερωθεί.
Μπορείτε να διαβάζετε τη στήλη στη σχετική σελίδα του blog μας.

Eviva ESPANA!!

''Μετά την κατάκτηση του EURO μας άνοιξε η όρεξη.Απαιτούμε τελικό και κούπα.
Ερχόμαστε και είμαστε χιλιάδες''


''Espana ole και τα μυαλά πουρέ''!!

Τελικό ρόστερ της Αργεντινής

Τερματοφύλακες:
Sergio Romero, Mariano Andujar και Ντιέγκο Pozo

Αμυντικοί:
Nicolas Otamendi, Demichelis Martin, Samuel Walter, Gabriel Heinze, Ariel Garcé, Nicolas Burdisso, Clemente Rodriguez
Μέσοι:
Jonas Gutierrez, Javier Mascherano, Juan Sebastian Veron, Angel Di Maria, Javier Pastore, Bolatti Mario, Maximiliano Rodriguez
Επιθετικοί:
Lionel Messi, Higuain Gonzalo, Κάρλος Τέβεζ, Μάρτιν Παλέρμο, Ντιέγκο Milito, Sergio Aguero

Κόπηκαν οι Fabricio Κολοτσίνι, Juan Manuel Insaurralde, Dátolo, Jose Sosa, Mercier Juan, Sebastian Blanco, και Ezequiel Lavezzi.

Αστέρια που αναμένεται να ξεχωρίσουν (1ο μέρος)

Φρανκ Ριμπερί  -Γαλλία
Έφτασε ο καιρός που θα πρέπει να αναλάβει ηγετικό ρόλο στους ''τρικολόρ''.Ο 27 χρονος μέσος απέδειξε ότι μπορεί να κάνει απίστευτα πράγματα όταν θέλει.
Το 2006 άγγιξε την κούπα.Φέτος θα αναλάβει τον ρόλο του αντι-Ζιντάν με την ελπίδα να φτάσει στην κατάκτηση της.


Ντιέγο Φορλάν-Ουρουγουάη
Χαρισματικός σκόρερ,προέρχεται από γεμάτη χρονιά με την ομάδα του Αθλέτικο Μαδρίτης όπου κατέκτησε το Europa. Βαρόμετρο της Εθνικής, η οποία χρειάζεται τα γκολ του ώστε να αναβιώσει ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.


Βίγια: "Πάμε για το τρόπαιο"


Αισιόδοξος για την κατάκτηση του τροπαίου παρουσιάζεται ο Βίγια σε δηλώσεις του. Κάνει λόγο για ευνοική κλήρωση και τα φαντάσματα που έδιωξε η κατάκτηση του Euro 2008. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Θα μπορούσαμε να είχαμε κληρωθεί απέναντι σε θεωρητικά δυνατότερους αντιπάλους, όμως και πάλι θα μας κάνουν δύσκολη τη ζωή. Δεν ξέρουμε πολλά για την Ονδούρα, είναι όμως μία συμπαγή ομάδα και άξιζε να βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Ελβετία είναι μία νεαρή, δυναμική ομάδα με ευρωπαϊκό στιλ παιχνιδιού. Κατά τη γνώμη μου, ο πιο επικίνδυνος αντίπαλός μας στους ομίλους είναι η Χιλή, αν αναλογιστεί κανείς τις σπουδαίες εμφανίσεις που έκαναν στον προκριματικό όμιλο της Λατινικής Αμερικής. Είναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα και επίσης πολύ επικίνδυνη μπροστά»,

Για το προηγούμενο Μουντιάλ είπε:

«Ξεκινήσαμε με ένα 4-0 επί της Ουκρανίας και γενικά τα πήγαμε καλά στην πρώτη φάση. Ύστερα όμως ήρθε το ματς με τη Γαλλία (στη φάση των "16") όπου δεν παίξαμε πολύ καλά και πακετάραμε τα πράγματά μας. Πέτυχα τρία γκολ αλλά παρόλα αυτά έφυγα με πικρή γεύση στο στόμα. Αντίθετα το Euro 2008 ήταν ένας σταθμός για όλους μας. Έπρεπε να αλλάξει η δυναμική στην εθνική ομάδα και όχι τόσο η ποδοσφαιρική ικανότητα. Απόψεις όπως π.χ "η Ισπανία παίζει όμορφο ποδόσφαιρο αλλά γυρίζει νωρίς σπίτι της", "νομίζουν ότι είναι πρωταθλητές πριν καν ξεκινήσει η διοργάνωση", και "η Ισπανία είναι άτυχη στα πέναλτι" ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Και νομίζω ότι αυτό θα ισχύσει για πολλά χρόνια ακόμα».

Έφεμπερκ - Μπάλακ και τώρα Σβάινστάιγεκρ


Πρέπει
  • Να έχει δυνατή σωματοδομή, να είναι σκληρός και τσαμπουκάς,
  • Να εμπνέει σιγουριά, να έχει αυτοπεποίθηση και να μην τα παρατάει ποτέ,
  • Να ξέρει καντάρια μπάλα και να είναι αυτός που θα αναλάβει "να κατεβάζει" την μπάλα όταν αυτή καίει,
  • Να ...... ,να .....
θέλει τελικά πολλά για να είσαι ηγέτης της εθνική Γερμανίας. Σε αυτά ίσως να έπρεπε να προσθέσω το να είσαι παίχτης της Μπάγερν Μονάχου αλλά δεν θέλω να κακοκαρδίσω όσους υποστηρίζουν άλλες ομάδες της Γερμανίας.
Είμαι σίγουρος πως αν κάποιος είδε έστω και μια φορά αγωνιζόμενους τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές τότε του δημιούργησαν έντονα συναισθήματα. Είτε τους μισάς είτε τους λατρεύεις. Δεν υπάρχουν μεσαίες καταστάσεις. Παίχτες με δυνατή προσωπικότητα οι οποίοι δένονται τόσο πολύ με τις ομάδες τους σε σημείο που για τους οπαδούς των άλλων ομάδων να είναι το κόκκινο πανί. Όλα αυτά όμως ξεχνιούντε όταν φοράνε την φανέλα με το εθνόσημο διότι κατα βάθος όλοι τους σέβονται και χαίρονται που είναι Γερμανοί.
Οι δύο πρώτοι αποδείχτηκαν άξιοι των προσδοκιών. Για να δούμε τώρα τον καινούριο!!!

Η κατάρα της Τσέλσι


Ο Τζον Όμπι Μίκελ είναι ο τρίτος παίχτης της Τσέλσι ο οποίος χάνει το μουντιάλ λόγω τραυματισμού. Πιο συγκεκριμένα ο Νιγηριανός παίχτης έχει πρόβλημα με το γόνατο του και θέλει να το προφυλάξει. Οι άλλοι δύο παίχτες της Τσέλσι οι οποίοι χάνουν την διοργάνωση είναι ο Μίκαελ Μπάλακ και ο Μίκαελ Εσσιέν ενω να θυμίσουμε πως χθές παραλίγο να τεθεί εκτός μουντιάλ και ο Ντρογκμπά ο οποίος φαίντεται πως θα την γλιτώσει με ενα δεκαήμερο εκτός δράσης.

P.S. Η εθνική Ελλάδος τώρα έχει ενα πονοκέφαλο λιγότερο καθώς η Αετοί χάνουν μεγάλο μέρος της δύναμης τους χωρίς τον Μίκελ στο χώρο του κέντρου.

Captain Gerrard

O Τζέραρντ θα πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού μετά την αποχώρηση του Ριο Φέρντινάντ στην Εθνική Αγγλίας. Ο παίχτης της Λίβερπούλ ήταν ο δεύτερος ιεραρχικά αρχηγός πίσω απο τον Φέρντινάντ και σε αυτόν πέφτει τώρα το βάρος να οδηγήσει την ομάδα στα δύσκολα. Ο Στίβεν φυσικά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με αυτό και είναι ένα βάρος που απέδεδειγμένα, μπορεί να το σηκώσει αφού είναι για 8 χρόνια τώρα αρχηγός της ιστορικότερης (βάση τίτλων) ομάδας του νησιού.

Τελικά δεν χάνει το μουντιάλ ο Ντρογκμπά.

Ευχάριστα είναι τα μυνήματα που έρχονται απο τον τραυματισμό του Ντιτιέ Ντρογκμπά καθώς δεν θα αποκλειστεί τελικά απο την αποστολή. Στον παίχτη θα γίνει μια μικρή χειρουργική επέμβαση η οποία θα τον βοηθήσει να είναι ετοιμοπόλεμος σε κανένα δεκαήμερο περίπου. Έτσι αυτοί που πόνταραν τα χρήματα τους στο αστέρι της Ακτής Ελεφαντοστού για να βγεί πρώτος σκόρερ ( είναι πολλοί ) μπορούν να πάρουν ένα depon και να αισιοδοξούν και πάλι.

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Allez les blues

''Το 2006 φτάσαμε στην πηγή και δεν ξεδιψάσαμε..Φέτος ερχόμαστε με άγριες διαθέσεις και θα το πάρουμε.
Γαλλία κάνε το θαύμα σου!! ''

Η σφήνα της ημέρας

Τι συμβαίνει με τους τραυματισμούς; Υπερκόπωση των ποδοσφαιριστών; Υπέρμετρο πάθος-δίψα στα φιλικά και τις προπονήσεις; Απλή ατυχία,μεμονωμένα περιστατικά; Συνδυασμός των πιο πάνω; Ποιος ξέρει..Εμείς ευχόμαστε οι σημερινοί τραυματισμοί να είναι και οι τελευταίοι.

Ολλανδία σε αγαπώ!!!

''Στα Αφρικανικά γήπεδα θα ζήσουμε στιγμές μοναδικές.
Αυτό το Μουντιάλ είναι δικό μας.Η  Πορτοκαλί Επανάσταση ξεκινά..''

Ντόμινο τραυματισμών-Και ο Πίρλο;

Η σημερινή μέρα δεν ήταν και η καλύτερη για τις ομάδες που συμμετέχουν στο Μουντιάλ.

Μετά τους τραυματισμούς των Ντρογκμπά και Φέρτιναντ, έρχεται να προστεθεί ο τραυματισμός του Αντρέα Πίρλο.
Ο Ιταλός άσος υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού στην αριστερή γάμπα.Βρίσκεται ήδη στο Μιλάνο όπου θα ακολουθήσει θεραπεία,με την ελπίδα ότι θα προλάβει να αγωνιστεί σε ορισμένους αγώνες της ''Σκουάντρα Αντζούρα''. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποθεραπείας καθορίστηκε γύρω στις 15-20 μέρες.

Τραυματισμός Φέρτιναντ

Άσχημα τα νέα για την Αγγλία,όπου στη σημερινή προπόνηση έχασε τον Φέρτιναντ.
Ο αμυντικός ποδοσφαιριστής έπαθε σοβαρή ζημιά στο γόνατο μετά από ''τάκλιν ρουτίνας'' , και τέθηκε εκτός αποστολής της ομάδας.Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου χάνει τη διοργάνωση ενώ εκφράζεται ανησυχία για το μέγεθος του προβλήματος.
Όπως είναι φυσικό προκλήθηκε αναστάτωση στις τάξεις της Εθνικής ομάδας,όπου ο Φάμπιο Καπέλο κάλεσε ήδη τον Μάικλ Ντόουσον ώστε να ενσωματωθεί με την αποστολή των ''λιονταριών''.

Χάνει το Μουντιάλ ο Ντρογκμπά;

Άτυχη στάθηκε σήμερα η Ακτή Ελεφαντοστού,καθώς ο Ντιντιέ Ντρογκμπά τραυματίστηκε σοβαρά στο σημερινό νικητήριο φιλικό της Ακτής ενάντια στην Ιαπωνία (2-0).
Συγκεκριμένα,συγκρούστηκε με τον Ιάπωνα αμυντικό Τανάκα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον δεξιό ώμο.
Ο τεχνικός Σβεν Γκόραν Έρρικσον προχώρησε αμέσως στην αντικατάσταση του,ωστόσο ήταν ήδη αργά.
Ο γκολτζής ποδοσφαιριστής χάνει κατά πάσα πιθανότητα το Παγκόσμιο Κύπελλο και η Ακτή Ελεφαντοστού το δυνατότερο της επιθετικό όπλο.

Γεμάτο πρόγραμμα-Τα φιλικά προετοιμασίας

Άλλο ένα γεμάτο διήμερο φιλικών προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων διανύουμε από σήμερα..


Σήμερα:
21.45 Σλοβενία-Νέα Ζηλανδία

Αύριο (5/6)
Ολλανδία-Ουγγαρία
Ν.Αφρική-Δανία
ΗΠΑ-Αυστραλία
Γκάνα-Λετονία
Σλοβακία-Κόστα Ρίκα
Αλγερία-Ηνωμένα Αραβ.Εμιράτα
Ρουμανία-Ονδούρα
Σερβία-Καμερούν
Ελβετία-Ιταλία




*Σε σημερινούς φιλικούς αγώνες που έγιναν νωρίτερα, η Ακτή Ελεφαντοστού επικράτησε της Ιαπωνίας με 2-0 και η Κίνα κέρδισε τη Γαλλία με 1-0

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Τα αποτελέσματα των σημερινών φιλικών

Ισπανία-Ν.Κορέα       1-0

Ιταλία-Μεξικό          1-2


Γερμανία-Βοσνία       3-1

Λογαριάζετε χωρίς τον ΞΕΝΟΔΟΧΟ..!!!


''Νομίζω λογαριάζετε χωρίς τους οικοδεσπότες.
Στη Ν.Αφρική κουμάντο κάνουμε ΜΟΝΟ εμείς.
Κάτι Ευρωπαίους υπερόπτες τους....τρώμε για πρόγευμα.''

Η bwin.com στο Μουντιάλ-Δελτίο Τύπου


On air, η νέα εντυπωσιακή καμπάνια της bwin “Μουντιάλ 2010”.
Η bwin, η No1 on line gaming εταιρεία, μόλις λίγες μέρες πριν την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, παρουσιάζει τη νέα της επικοινωνιακή καμπάνια, με τίτλο «Μουντιάλ 2010», δηλώνοντας για ακόμη μία φορά το παρόν στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς.
Η νέα καμπάνια της bwin, διακρίνεται για τον αμιγώς ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα, ενώ κύρια πηγή έμπνευσής της αποτελεί ο χώρος της on line επικοινωνίας καθώς και ο ψηφιακός κόσμος στον οποίο ζούμε, αποτυπώνοντας την τάση αυτή με ένα πολύ δημιουργικό τρόπο.

Οι αριθμοί στις φανέλες της Αγγλίας

Ανακοινώθηκε η λίστα με τους αριθμούς, η οποία ουσιαστικά δείχνει τις προθέσεις του Καπέλο για τη βασική 11άδα της Αγγλίας.
Απλοί αριθμοί ή επιβεβαίωση του πιο πάνω;


Θα το μάθουμε λίαν συντόμως..

1.Ντέιβιντ Τζέιμς
2.Γκλεν Τζόνσον
3.Άσλει Κόουλ
4.Στίβεν Τζέραρντ
5.Ρίο Φέρντιναρντ
6.Τζον Τέρι
7.Άρον Λένον

ΕΛΛΑΔΑΡΑ πάνω απ' όλα!!

''Πάμε Αφρική και ότι βγει.Ελλαδάρα τρέλανε μας πάλι..
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕ.....''

Η τελική 23άδα της Ελλάδας

Η Ελληνική αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μιχάλης Σηφάκης (Άρης), Αλέξης Τζόρβας (Παναθηναϊκός), Κώστας Χαλκιάς (ΠΑΟΚ)

Αμυντικοί: Γιούρκας Σεϊταρίδης, Λουκάς Βύντρα, Νίκος Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός), Βαγγέλης Μόρας (Μπολόνια), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Τζένοα), Σωτήρης Κυργιάκος (Λίβερπουλ), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Στέλιος Μαλεζάς (ΠΑΟΚ)

Μέσοι: Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός), Αλέξανδρος Τζιόλης (Σιένα), Άγγελος Χαριστέας (Νυρεμβέργη), Χρήστος Πατσατζόγλου (Ομόνοια), Σάκης Πρίττας (Άρης).

Επιθετικοί: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Παναθηναϊκός), Παντελής Καπετάνος (Στεάουα Βουκουρεστίου), Φάνης Γκέκας (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ).

*Κόπηκαν οι: Γρηγόρης Μάκος και Γιώργος Τζαβέλλας

Τα πάντσερ είναι εδώ!!

''Δεν βλέπω την ώρα να μεταβώ στην Αφρική να παρακολουθήσω την Γερμανία.
Έφτασε ο καιρός να το σηκώσουμε ξανά..''



                                             


 *Η στήλη ''Γνωρίζετε ότι..'' έχει ενημερωθεί.
Μπορείτε να διαβάζετε τη στήλη στη σχετική σελίδα του blog μας.

Η σφήνα της ημέρας

Λίπι,


Έκοψες Τότι,Τόνι,Γκρόσο,Κασάνο και χθες τον Ρόσι..
Ναι,κάποιοι έπρεπε να μείνουν έξω και εσύ γνωρίζεις καλύτερα από όλους μας τι κινήσεις πρέπει να κάνεις.Εύχομαι να σου βγουν οι επιλογές και να οδηγήσεις ξανά την Ιταλία στο θρόνο της.
Κάντο όπως μόνο εσύ ξέρεις..


Forza Italia..

Τα σημερινά φιλικά

19:00    Ισπανία-Ν.Κορέα

20:15    Ιταλία-Μεξικό

21:30    Γερμανία-Βοσνία

Τα αποτελέσματα των χθεσινών φιλικών

Ελλάδα-Παραγουάη         0-2   (9' Βερά, 25' Μπάριος)

Αζερμπαιτζάν-Ονδούρα    0-0


Σερβία-Πολωνία             0-0


Ζιμπάμπουε-Βραζιλία       0-3

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Η τελική 23άδα της Γερμανίας

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες
Μάνουελ Νόιερ (Σάλκε), Τιμ Βίζε (Βέρντερ), Χανς-Γεργκ Μπουτ (Μπάγερν) 

Αμυντικοί
Άρνε Φρίντριχ (Χέρτα), Ντένις Αόγκο, Ζερόμ Μπόατενγκ (Αμβούργο), Χόλγκερ Μπάντστουμπερ, Φίλιπ Λαμ (Μπάγερν), Περ Μέρτεσακερ (Βέρντερ), Σέρνταρ Τάσκι (Στουτγκάρδη), Μάρσελ Γιάνσεν (Αμβούργο) 

Μέσοι
Πιετρ Τροχόβσκι (Αμβούργο), Σάμι Κεντίρα (Στουτγκάρδη), Τόνι Κρόος (Λεβερκούζεν), Μάρκο Μαρίν & Μεσούτ Εζίλ (Βέρντερ), Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ & Τόμας Μίλερ (Μπάγερν) 

Επιθετικοί
Λούκας Ποντόλσκι (Κολωνία), Μάριο Γκόμεζ & Μίροσλαβ Κλόζε (Μπάγερν), Στέφαν Κίσλινγκ (Λεβερκούζεν), Κακάου (Στουτγκάρδη)

Υμνοι Μεσσι για Αγγλία.

Εγκωμιαστικά σχόλια έκανε ο Λιονελ Μέσσι για την Εθνική Αγγλίας ενω ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους Ρουνει, Λαμπαρντ και Τζεραρντ. Δήλωσε πως θα ήθελε να αντιμετωπίση την Αγγλία στον τελικό της διοργάνωσης και να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ρουνει. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Πιστεύω πως η Αγγλία διαθέτει μία πολύ ισορροπημένη ομάδα, ιδιαίτερα επικίνδυνη όταν αγωνίζονται μπροστά οι Ρούνεϊ και Κράουτς. Μου αρέσουν πολύ και οι Τζέραρντ και Λάμπαρντ, όμως ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά είναι ο Ρούνεϊ. Θα ήταν υπέροχο να βρω τον Ρούνεϊ στον μεγάλο τελικό, αν και θεωρώ πως δεν θα τον δω και πολύ καθώς θα αγωνιζόμαστε στις δύο αντίθετες πλευρές του γηπέδου».

P.S. Μακάρι να απολαύσουμε ενα τέτοιο τελικό ο οποίος θα μας οδηγήσει και ταμείο!!!

Τα χθεσινά αποτελέσματα των φιλικών

Αυστραλία-Δανία           1-0

Ελβετία-Κόστα Ρίκα        0-1

Ολλανδία-Γκάνα            4-1

Πορτογαλία-Καμερούν    3-1

Οι 23 εκλεκτοί Πορτογάλοι


Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Εντουάρντο (Μπράγκα), Ντάνιελ Φερνάντες (Ηρακλής), Μπέτο (Πόρτο)

Αμυντικοί: Μιγκέλ (Βαλένθια), Πάουλο Φερέιρα (Τσέλσι), Ρικάρντο Καρβάλιο (Τσέλσι), Μπρούνο Άλβες (Πόρτο), Πέπε (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρολάντο (Πόρτο), Ρικάρντο Κόστα (Λιλ), Φάμπιο Κοεντράο (Μπενφίκα)

Μέσοι: Πέδρο Μέντες (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Ντούντα (Μάλαγα), Τιάγκο Μέντες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντέκο (Τσέλσι), Ραούλ Μεϊρέλες (Πόρτο), Μιγκέλ Βελόσο (Σπόρτινγκ Λισαβόνας)

Επιθετικοί: Σιμάο Σαμπρόσα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντάνι Μιγκέλ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Λίεντσον (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Ούγκο Αλμέιδα (Βέρντερ Βρέμης), Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης), Νάνι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

*Κόπηκε ο αμυντικός της Λα Κορούνια, Ζε Κάστρο.

Φυσιολογικές δηλώσεις απο τον Μαραντόνα


Σαν αθλητικό blogspot που είμαστε σας υποσχεθήκαμε τις μεγαλύτερες ειδήσεις έτσι και εμείς με την σειρά μας σας ανταμοίβουμε με την είδηση της διοργάνωσης.  Για "πρώτη φορά" απο τότε που ανάλαβε την Αργεντινή ο Μαραντόνα έκανε σοβαρές προσγειωμένες δηλώσεις. Στην συνέντευξη τύπου που παράθεσε παρουσιάστηκε αισιόδοξος χωρίς υπερβολές δείχνοντας πως έχει περίπου το κλίμα στα αποδυτήρια. Για πάθος, αυταπάρνηση και αγριόγατες στον αγωνιστικό χώρο έκανε λόγο ενω ο Μασεράνο μίλησε για μεγάλη πίεση και αυτοσυγκέντρωση. Επίσης αποφασίστηκε πως δεν θα γίνει άλλο φιλικό πριν το τουρνουά.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ντιέγκο Μαραντόνα: 
"Δεν έχω ανησυχία γιατί ο τρόπος που δουλεύουμε αποσκοπεί στο να φέρει την ομάδα σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο όχι μόνο για ένα ματς. Δεν θα ρισκάρουμε τραυματισμούς. Η ενδεκάδα θα αποφασιστεί λίγες ημέρες πριν το ματς με τη Νιγηρία. Έχω 23 αγριόγατες αποφασισμένες να αφήσουν το τομάρι τους στο γήπεδο.
Με κάθε προπόνηση που γίνεται, ολοένα και δυσκολεύει το έργο μου να επιλέξω τους 11. Οι φίλαθλοι της Αργεντινής θα πρέπει να είναι ήσυχοι γιατί για να νικήσουν αυτή την ομάδα οι αντίπαλοί μας θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς. Είμαι ευτυχισμένος που μοιράζομαι αυτές τις στιγμές με τα παιδιά. Τους βλέπω να προπονούνται ήρεμοι, συγκεντρωμένοι και υγιείς. Μου δείχνουν ότι έχουν το σωστό πνεύμα. Είναι σημαντικό να σφυρηλατηθεί το πνεύμα ενότητας και όλοι μου έχουν δείξει ότι έχουν πάρει το μήνυμα. Είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνουμε ένα φανταστικό Μουντιάλ, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις. Βάζω το χέρι στη φωτιά και για τους 23 παίκτες μου".

Χαβιέρ Μαστσεράνο:"Οι μεγάλες προσδοκίες γύρω από την ομάδα μας είναι κάτι που κόβει την ανάσα, και σε συμφωνία με τον Ντιέγκο αποφασίσαμε να απομονωθούμε για να συγκεντρωθούμε καλά.
Θέλουμε το χρόνο και το χώρο μας, για να ξεφύγουμε από την υστερία που υπάρχει για το Μουντιάλ. Αυτό που χρειάζεται είναι να προετοιμαστούμε σωστά".

Προσγειωμένος ο Ρόσι

Ο Ντανιέλε Ρόσι τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι η Ιταλία δεν είναι φαβορί για το τρόπαιο,ενώ εξήρε την παρουσία του Μαρσέλο Λίπι στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας.

Συγκεκριμένα ανέφερε:
''Η καρδιά της ομάδας είναι ίδια όπως και πριν τέσσερα χρόνια στο Μουντιάλ της Γερμανίας.
Κάποιες προσθήκες έχουν γίνει,αλλά η νοοτροπία της ομάδας παρέμεινε η ίδια.
Όσο για τον όμιλο μας,εκ πρώτης όψεως φαίνεται εύκολος αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτε για εμάς''.

Για Μαρσέλο Λίπι: ''Είναι ο καλύτερος προπονητής που θα μπορούσε να είχε αυτή τη στιγμή η Ιταλία.Συνέβαλε τα μέγιστα στο να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο και είναι εξαιρετικός τόσο ως προπονητής όσο και ως χαρακτήρας''.

Τα σημερινά φιλικά

19:30    Ελλάδα-Παραγουάη

19:30    Αζερμπαιτζάν-Ονδούρα

21:30    Σερβία-Πολωνία

Η αποστολή της Χιλής

Τερματοφύλακες
Κλαούντιο Μπράβο (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Μιγκέλ Πίντο (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε), Λουίς Μαρίν (Ουνιόν Εσπανιόλα)

Αμυντικοί
Ρομπέρτο Κερεκέδα (Κόλο-Κόλο), Πάμπλο Κοντρέρας (ΠΑΟΚ), Ισμαέλ Φουέντες & Βάλντο Πόνσε (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα), Μαουρίσιο Ίσλα (Ουντινέζε), Γκάρι Μεντέλ (Μπόκα), Γκονσάλο Χάρα (Γουέστ Μπρόμ)

Μέσοι
Ροντρίγκο Μίγιαρ (Κόλο-Κόλο), Κάρλος Καρμόνα (Ρετζίνα), Μάρκο Εστράδα (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε), Ματίας Φερνάντες (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Γκονσάλο Φιέρο (Φλαμένγκο), Ροντρίγκο Τέγιο (Μπεσικτάς), Χόρχε Βαλντίβια (Αλ-Αϊν), Αρτούρο Βιντάλ (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Μαρκ Γκονσάλες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

Επιθετικοί
Χεάν Μπεουσεχούρ (Αμέρικα), Φαμπιάν Ορεγιάνα (Χέρεθ), Εστέμπαν Παρέδες (Κόλο-Κόλο), Αλέξις Σάντσες (Ουντινέζε), Ουμπέρτο Σουάσο (Σαραγόσα) 

Η αποστολή της Ονδούρας

Τερματοφύλακες
Ρικάρντο Κανάλες (Μοτάγκουα), Ντόνις Εσκόμπερ & Νοέλ Βαγιαδάρες (Ολίμπια)

Αμυντικοί
Μέινορ Φιγκερόα (Γουίγκαν), Βίκτορ Μπερνάρντες (Άντερλεχτ), Όσμαν Τσάβες (Πλατένσε), Μαουρίσιο Σαμπιγιόν (Χανγκζού Νάμπελ Γκρίνταουν), Όσκαρ Μπόνιεκ Γκαρσία & Τζόνι Παλάσιος (Ολίμπια), Εμίλιο Ισαγκίρε & Σέρχιο Μεντόσα (Μοτάγκουα)

Μέσοι
Αμάδο Γκεβάρα (Μοτάγκουα), Ντανίλο Τούρσιος & Ραμόν Νούνιες (Ολίμπια), Ουίλσον Παλάσιος (Τότεναμ), Χέντρι Τόμας (Γουίγκαν), Έντγκαρ Άλβαρες (Μπάρι), Χούλιο Σέσαρ ντε Λεόν (Τορίνο), Ρότζερ Εσπινόσα (Κάνσας Σίτι Ουίζαρντς)

Επιθετικοί
Κάρλος Παβόν (Ρεάλ Εσπάνια), Τζόρτζι Ουέλκαμ (Μοτάγκουα), Νταβίντ Σουάσο (Τζένοα), Βάλτερ Μαρτίνες (Μαρατόν) 

Η αποστολή της Βορείου Κορέας

Τερματοφύλακες
Ρι Μιόνγκ-Γκουκ (Πιόνγκιανγκ Σίτι), Κιμ Μιόνγκ-Γκιλ (Άμροκγκανγκ)
Αμυντικοί
Τσα Γιονγκ-Χιόκ, Πακ Τσολ-Γιν & Πακ Ναμ-Τσολ (Άμροκγκανγκ), Ρι Γιουν-Ιλ, Πακ Σουνγκ-Χιόκ (Σομπεάκσου), Ρι Κουάνγκ-Τσον, Ναμ Σονγκ-Τσολ & Γι Γιουν-Ναμ (Έιπριλ 25), Ρι Κουάνγκ-Χιόκ (Κιονγκόνγκοπ)
Μέσοι
Μουν Ιν-Γκουκ & Πακ Ναμ-Τσολ (Έιπριλ 25), Κιμ Γιονγκ-Γιουν & Ρι Τσολ-Μιόνγκ (Πιόνγκιανγκ Σίτι), Κιμ Κιόνγκ-Ιλ (Ριμιόνγκσου), Αν Γιονγκ-Χακ (Ομίγια Αρντίγια)
Επιθετικοί
Χονγκ Γιονγκ-Γιο (Ροστόβ), Αν Τσολ-Χιόκ, Τσόε Κουμ-Τσολ (Ριμιόνγκσου), Γιονγκ Τάε-Σε (Καβασάκι Φροντάλε), Κιμ Κουμ-Ιλ (Έιπριλ 25), Κιμ Μιόνγκ-Ουόν (Άμροκγκανγκ) 

Η αποστολή της Νέας Ζηλανδίας

Τερματοφύλακες
Μαρκ Πάστον (Γουέλινγκτον Φίνιξ), Γκλεν Μος (Μέλμπουρν Βίκτορι), Τζέιμς Μπάναταϊν (Τιμ Γουέλινγκτον)

Αμυντικοί
Ιβάν Βίτσελιχ (Όκλαντ Σίτι), Ράιαν Νέλσεν (Μπλάκμπερν), Τόνι Λόκχεντ & Μπεν Σίγκμουντ (Γουέλινγκτον Φίνιξ), Άντριου Μπόιενς (Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς), Τόμι Σμιθ (Ίπσουϊτς), Γουΐνστον Ρέιντ (Μίντιλαντ)

Μέσοι
Σάιμον Έλιοτ (ελεύθερος), Λέο Μπέρτος & Τιμ Μπράουν (Γουέλινγκτον Φίνιξ), Ντέιβιντ Μάλινγκαν (ελεύθερος), Τζέρεμι Κρίστι (Τάμπα Μπέι), Τζέρεμι Μπρόκι (Νιούκαστλ Τζετς), Άντι Μπάρον (Τιμ Γουέλινγκτον), Μάικλ ΜακΚλίνχεϊ (Μάδεργουελ), Άαρον Κλάφαμ (Κάντεμπουρι Γιουνάιτεντ)

Επιθετικοί
Κρις Κίλεν (Μίντλεσμπρο), Σέιν Σμελτζ (Γκολντ Κόουστ Γιουνάιτεντ), Κρις Γουντ (Γουέστ Μπρομ), Ρόρι Φάλον (Πλίμουθ) 

Η αποστολή της Ιαπωνίας

Τερματοφύλακες
Σέιγκο Ναραζάκι (Ναγκόγια Γκράμπους), Εϊγι Καβασίμα (Καβασάκι Φρονταλ), Γιοσικάτσου Καβαγκούτσι (Γιούμπιλο Ιβάτα)

Αμυντικοί
Γιούτζι Νακαζάβα (Γιοκοχάμα Μαρίνος), Τούλιο (Ναγκόγια Γκράμπους), Γιασουγιούκι Κόνο, Γιούτο Ναγκατόμο (Τόκιο), Ντάικι Ιβαμάσα, Ατσούντο Ουτσίντα (Κασίμα Αντλερς), Γιουϊτσι Κομάνο (Γιούμπιλο Ιβάτα)

Μέσοι
Σουνσούκε Νακαμούρα (Γιοκοχάμα Μαρίνος), Γιασουχίτο Εντο (Γκάμπα Οσάκα), Κένγκο Νακαμούρα, Γιουνίτσι Ιναμότο (Καβασάκι Φρονταλ), Γιούκι Αμπε (Ουράβα Ρεντς), Μακότο Χασέμπε (Βόλφσμπουργκ), Κεϊσούκε Χόντα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νταϊσούκε Ματσούι (Γκρενόμπλ)

Επιθετικοί
Σίνγι Οκαζάκι (Σιμίζου), Κεϊγι Ταμάντα (Ναγκόγια Γκράμπους), Γιοσίτο Οκούμπο (Βίσελ Κόμπε), Τακαγιούκι Μοριμότο (Κατάνια), Κίσο Γιάνο (Αλμπιρέξ Νιϊγκάτα) 

Η αποστολή της Αυστραλίας

Τερματοφύλακες
Άνταμ Φεντερίτσι (Ρέντινγκ), Μπραντ Τζόουνς (Μίντλεσμπρο), Μαρκ Σβάρτσερ (Φούλαμ)

Αμυντικοί
Μάικλ Μποσάμπ (Μέλμπουρν Χαρτ), Ντέιβιντ Κάρνεϊ (Τβέντε), Σκοτ Τσίπερφιλντ (Βασιλεία), Σέιν Λόουρι (Άστον Βίλα), Μαρκ Μίλιγκαν (JEF Γιουνάιτεντ), Κρεγκ Μουρ (ελεύθερος), Λούκας Νιλ (Γαλατάσαράι), Λουκ Γουίλκσιρ (Ντινάμο Μόσχας), Ρις Ουίλιαμς (Μίντλεσμπρο)

Μέσοι
Μαρκ Μπρεσιάνο (Παλέρμο), Τιμ Κέιχιλ (Έβερτον), Τζέισον Κούλινα (Γκολντ Κοστ Γιουνάιτεντ), Μπρετ Έμερτον (Μπλάκμπερν), Ρίτσαρντ Γκαρσία (Χαλ Σίτι), Βιντσέντζο Γκρέλα (Μπλάκμπερν), ΤζέιμςΧόλαντ & Μπρετ Χόλμαν (Άλκμααρ), Μάιλ Τζέντινακ (Αντάλιασπορ), Τόμι Όαρ (Ουτρέχτη), Καρλ Βαλέρι (Σασουόλο), Ντάριο Βίντοσιτς (Νυρεμβέργη)

Επιθετικοί
Τζος Κένεντι (Ναγκόγια Γκράμπους), Χάρι Κιούελ (Γαλατάσαράι), Νικίτα Ρουκαβίτσια (Τβέντε) 

Η αποστολή της Αλγερίας

Τερματοφύλακες
Λουνές Γκαουαουΐ (Σλεφ), Φαουζί Καουσί (Σετίφ), Ραΐ Μ'Μπολί (Σλάβια Σόφιας)

Αμυντικοί
Μαντίντ Μπουγκέρα (Ρέιντζερς), Ναντίρ Μπελχάντζι (Πόρστμουθ), Αντάρ Γιαχιά (Μπόχουμ), Ραφίκ Χαλίς (Νασιονάλ Μαδέιρα), Καρλ Μεντανί (Αζαξιό), Χαμπίμπ Μπελαΐντ (Φρανκφούρτη), Αμπντελκαντέρ Λαϊφαουΐ (Σετίφ), Ντζαμέλ Μεσμπά (Λέτσε)

Μέσοι
Γιαζίντ Μανσουρί (Λοριάν), Καρίμ Ζιανί (Βόλφσμπουργκ) Χασάν Γεμπντά (Πόρτσμουθ), Μαχντί Λασέν (Σανταντέρ), Ντζαμέλ Αμπντούν (Ναντ), Ριάντ Μπουντεμπούζ (Σοσό), Αντλέν Γκεντιουρά (Γουλβς), Φουέντ Καντίρ (Βαλενσιέν)

Επιθετικοί
Αντμπελκαντέρ Γκεζάλ (Σιένα), Ραφίκ Ντζεμπούρ (AEK), Ραφίκ Σαϊφί (Ιστρ), Καρίμ Ματμούρ (Γκλάντμπαχ) 

Η αποστολή της Ν.Κορέας

Τερματοφύλακες
Λι Ουόον-Γιάε (Σούουον Μπλούγουϊντς), Γιουνγκ Σουνγκ-Ριόνγκ (Σέονγκναμ Ιλούα), Κιμ Γιουνγκ-Κουάνγκ (Ουλσάν Χοράνγκ-ι)

Αμυντικοί
Οχ Μπέομ-Σέοκ & Κιμ Ντονγκ-Γιν (Ούλσαν Χοράνγκ-ι), Κιμ Χιούνγκ-Ιλ (Πόχαντ Στρέλερς), Τσο Γιονγκ-Χιούνγκ (Γέγιου Γιουνάιτεντ), Λι Γιoυνγκ-Πιό (Αλ Χιλάλ), Λι Γιουνγκ-Σου (Κασίμα Άντλερς), Τσα Ντου-Ρι (Φράιμπουργκ), Kανγκ Μιν-Σου (Σούουον Μπλούγουϊντς)

Μέσοι
Κιμ Ναμ-Ιλ (Τομ Τομσκ), Κιμ Χάε-Σουνγκ (Πόχανγκ Στρέλερς), Παρκ Γι-Σουνγκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κιμ Γιουνγκ-Ουού (Γκουάντζιου Φίνιξ), Κι Σουνγκ-Γιονγκ (Σέλτικ), Λι Τσουνγκ-Γιονγκ (Μπόλτον), Κιμ Μπο-Κιούνγκ (Οΐτα Τρίνιτα)

Επιθετικοί
Αν Γιουνγκ-Χουάν (Ντάλιαν Σίντε), Λι Σέουνγκ-Ιέουλ (FC Σεούλ), Λι Ντονγκ-Γκουκ (Χέονμπουκ Μότορς), Παρκ Τσου-Γιουνγκ (Μονακό), Γέομ Κι-Χουν (Σούουον Μπλούγουϊντς)