Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Η bwin.com στο Μουντιάλ-Δελτίο Τύπου


On air, η νέα εντυπωσιακή καμπάνια της bwin “Μουντιάλ 2010”.
Η bwin, η No1 on line gaming εταιρεία, μόλις λίγες μέρες πριν την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, παρουσιάζει τη νέα της επικοινωνιακή καμπάνια, με τίτλο «Μουντιάλ 2010», δηλώνοντας για ακόμη μία φορά το παρόν στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς.
Η νέα καμπάνια της bwin, διακρίνεται για τον αμιγώς ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα, ενώ κύρια πηγή έμπνευσής της αποτελεί ο χώρος της on line επικοινωνίας καθώς και ο ψηφιακός κόσμος στον οποίο ζούμε, αποτυπώνοντας την τάση αυτή με ένα πολύ δημιουργικό τρόπο.
Κεντρικοί Ήρωες της καμπάνιας είναι οι πραγματικοί φίλαθλοι του ποδοσφαίρου, οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι, στους οποίους και είναι αφιερωμένη η νέα bwin καμπάνια. Η καμπάνια, χαρακτηρίζεται για το αληθινό και άμεσο ύφος της και απευθύνεται στον τελικό χρήστη σε «πραγματικό χρόνο», προκαλώντας τον να ζήσει την απόλυτη συγκίνηση του ποδοσφαίρου!
Απαραίτητη προϋπόθεση: ταχύτητα και … «γερά νεύρα»!
Η bwin, προσφέρει στους χρήστες της μια ολοκληρωμένη και πλούσια γκάμα αθλητικών στοιχημάτων: 300στοιχήματα πριν την έναρξη του Κυπέλλου, 200 live στοιχήματα για κάθε αγώνα, live σκορ …και η πρόκληση δεν σταματάει εδώ!
Μη χάνετε χρόνο…κάθε δευτερόλεπτο είναι πολύτιμο στη bwin.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου