Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Βίγια: "Πάμε για το τρόπαιο"


Αισιόδοξος για την κατάκτηση του τροπαίου παρουσιάζεται ο Βίγια σε δηλώσεις του. Κάνει λόγο για ευνοική κλήρωση και τα φαντάσματα που έδιωξε η κατάκτηση του Euro 2008. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Θα μπορούσαμε να είχαμε κληρωθεί απέναντι σε θεωρητικά δυνατότερους αντιπάλους, όμως και πάλι θα μας κάνουν δύσκολη τη ζωή. Δεν ξέρουμε πολλά για την Ονδούρα, είναι όμως μία συμπαγή ομάδα και άξιζε να βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Ελβετία είναι μία νεαρή, δυναμική ομάδα με ευρωπαϊκό στιλ παιχνιδιού. Κατά τη γνώμη μου, ο πιο επικίνδυνος αντίπαλός μας στους ομίλους είναι η Χιλή, αν αναλογιστεί κανείς τις σπουδαίες εμφανίσεις που έκαναν στον προκριματικό όμιλο της Λατινικής Αμερικής. Είναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα και επίσης πολύ επικίνδυνη μπροστά»,

Για το προηγούμενο Μουντιάλ είπε:

«Ξεκινήσαμε με ένα 4-0 επί της Ουκρανίας και γενικά τα πήγαμε καλά στην πρώτη φάση. Ύστερα όμως ήρθε το ματς με τη Γαλλία (στη φάση των "16") όπου δεν παίξαμε πολύ καλά και πακετάραμε τα πράγματά μας. Πέτυχα τρία γκολ αλλά παρόλα αυτά έφυγα με πικρή γεύση στο στόμα. Αντίθετα το Euro 2008 ήταν ένας σταθμός για όλους μας. Έπρεπε να αλλάξει η δυναμική στην εθνική ομάδα και όχι τόσο η ποδοσφαιρική ικανότητα. Απόψεις όπως π.χ "η Ισπανία παίζει όμορφο ποδόσφαιρο αλλά γυρίζει νωρίς σπίτι της", "νομίζουν ότι είναι πρωταθλητές πριν καν ξεκινήσει η διοργάνωση", και "η Ισπανία είναι άτυχη στα πέναλτι" ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Και νομίζω ότι αυτό θα ισχύσει για πολλά χρόνια ακόμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου