Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

PallioStoiximata

                                                                     25/06/2010 Ώρα 11:15



Ανάλυση δέκατης τρίτης μέρας: Πάει και δέκατη τρίτη μέρα και μαζί της φεύγει και η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία. Ηττήθηκε χθες απο μια πολύ καλή Σλοβακία η οποία μπήκε στο παιχνίδι απο το πρώτο λεπτό για να περάσει και τα κατάφερε σχετικά εύκολα. Απέναντι στην γερασμένη και χωρίς πολλές δυνάμεις Ιταλία πέρασε εύκολο απόγευμα και αγχώθηκε μονάχα τα τελευταία 3 λεπτά. Με ηγέτη τον Χάμσικ, σκόπερ τον Βίτεκ και βράχο τον Σκρτελ πήρε μια πανάξια πρόκριση. Απο την άλλη στην Ιταλία όλα πήγαν στραβά. Δεν υπήρχε ο ηγέτης στο γήπεδο που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του στα δύσκολα και να την οδηγήσει εκ του ασφαλούς όπως έκανα πολλές φορές στο παρελθόν οι Μπάτζιο, Τόττι και Ντελ Πιέρο. Επίσης δεν έχει στις τάξεις της επιθετικό παγκόσμιου επιπέδου. Οι Ιακουίντα, Ντι Νατάλε και Τζιλαρντίνο αποδείχτηκαν πολύ λίγοι για να σηκώσουν το βάρος της φανέλας, ενω είναι απορίας άξιο πως ο παίχτης που μπήκε στο τέλος ο Κουαγιαρέλα ο οποίος κατάφερε μέσα σε 25 λεπτά να πετύχει 2 τέρματα (το ένα ακυρώθηκε κακός ως off side), να δημιουργήσει το πρώτο τέρμα και να δώσει πνοή σε όλη την ομάδα, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής σε αυτό το μουντιάλ. Τέλοσπαντων η Ιταλία τώρα χρειάζεται ολική αποδιοργάνωση και φτιάξιμο απο την αρχή με γερές βάσεις που ξεκινούν απο ένα ικανό προπονητή με φιλοδοξίες. Για την Σλοβακία το όνειρο μόλις ξεκίνησε.
Η Παραγουάη στο άλλο παιχνίδι του ομίλου πήρε την πιο εύκολη πρόκριση της ιστορίας της και είναι απορίας άξιο το πως δν σκόραρε στο και στο χθεσινό παιχνίδι. Στον άλλο όμιλο τώρα η Ολλανδία πέτυχε άλλη μια νίκη αλλά το σημαντικότερο νομίζω είναι η επανεμφάνιση του Ρομπέν που αν και ανέτοιμος ακόμα έδειξε τις ικανότητες του και χάρισε στην ομάδα του την νίκη ενω στο άλλο παιχνίδι του ομίλου όπως σας είχα προιδεάση απο χθες η Ιαπωνία πήρε μια μάλλον εύκολη νική χωρίς να κινδινέψει να μείνει εκτός σε κανένα σημείο του αγώνα. Ο Χόντα πάλι έμοιαζε με Φερράρι και οδήγησε την Ιαπωνία στην επόμενη φάση με ένα τέρμα και μια ασίστ ενω ο Τούλιο στην άμυνα ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι ανίκητος.
Στοιχηματικά τώρα δυστηχώς μας την έκανε η Παραγουάη. Αποφύγαμε την παγίδα της Ιταλίας και προβλέψαμε την για άλλους έκπληξη για μας φυσιολογική εξέλιξη πρόκριση της Ιαπωνίας εναντίων των δανών αλλά δυστηχώς μας την έκανε η Παραγουάη. Δεν είναι πως δεν έχασε ευκαιρίες απο οτι είδα στα στιγμιότυπα του αγώνα αλλά μάλλον καβγάδαζαν για το ποιος θα στείλει την μπάλα στα δίκτυα και στο τέλος πήραν το Χ.
Πάμε λοιπόν στην σημερινή μέρα: Ξεκίνημα θα κάνω απο το Βραζιλία - Πορτογαλία. Εδώ λοιπόν έχω ξεκάθαρη άποψη. Οι λατινικές ομάδες είναι τουλάχιστο ένα επίπεδο πάνω απο τις ευρωπαικές πόσο μάλλον η Βραζιλία. Δεν υποτιμώ φυσικά την παρέα του Ρονάλτο αλλά μια σοβαρή Βραζιλία δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Ποντάρω λοιπόν στη νίκη της Βραζιλίας με απόδοση 2.40 στην Betfair.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Η Ακτή Ελεφαντοστού αντιμετωπίζει την Βόρειο Κορέα η οποία ακόμα μαζεύει τα κομμάτια της απο την προηγούμενη αγωνιστική. Οι ελέφαντες αν και είναι καλύτερη ομάδα είναι απογοητευμένοι απο τον πολύ πιθανό αποκλεισμό τους και για αυτό λέω να μην ασχοληθώ καθόλου με αυτό το παιχνίδι. Οι κορεάτες θα είναι έτοιμοι να πεθάνουν στο γήπεδο μετά το κάζο της προηγούμενης αγωνιστικής και δεν αποκλείω να γίνει καμιά έκπληξη. Ακτή Ελεφαντοστού - Βόρειος Κορέα No Bet.
Στον τελευταίο όμιλο τώρα είναι τα ωραία παιχνίδια. Ξεκίνημα θα κάνω απο το κυρίως πιάτο της ημέρας. Οι ισπανοί αντιμετωπίζουν τους χιλιανούς και ο θεός να βάλει το χέρι του. Οι ισπανοί είναι μεν ανώτερη ομάδα αλλά και η Χιλή που είδαμε ή καλύτερα απολαύσαμε τις δύο πρώτες αγωνιστικές είναι για μεγάλα πράγματα. Εδώ θα κάνω λοιπόν την έκπληξη και θα στηρίξω την Χιλή έναντι των πρωταθλητών Ευρώπης. Την άποψη μου γαι τις λατινικές ομάδες την έχω πει πάρα πολλές φορές σε αυτό το blog και επειδή σέβομαι τον εαυτό μου θα στηρίξω την Χιλή. Θα ποντάρω στην διπλή ευκαιρία ημιχρόνου για νίκη της Χιλής ή ισοπαλία η οποία έχει απόδοση 1.67 στην Bwin.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου τώρα η Ελβετία αντιμετωπίζει την Ονδούρα και χρειάζεται νίκη με δύο τέρματα διαφορά για να έχει εξασφαλισμένη την πρόκριση της ενώ βολεύεται και με απλή νίκη αν στο άλλο παιχνίδι η Ισπανία κερδίσει με περισσότερο απο 1-0 την Χιλή. Και εδώ λοιπόν θα κοντράρω το φαβορί. Οι ελβετοί μας έδειξαν πως είναι ικανοί στο να αμύνονται σθεναρά απέναντι σε ομάδες που είναι καλύτερες απο αυτούς. Δεν είναι όμως το ίδιο ικανοί στο να επιτίθονται όταν αυτοί πρέπει να παίξουν μπάλα. Η Ονδούρα με την προσθήκη του Σουάζο είναι επικίνδυνη μπροστά και θεωρώ πως μπορεί να πάρει καλό αποτέλεσμα απέναντι στους Ελβετούς. Κι εδώ λοιπόν θα ποντάρω στην διπλή ευκαιρία για νίκη της Ονδούρας ή ισοπαλία για το πρώτο ημίχρονο το οποίο έχει απόδοση 1.57 στην Bwin.

Περιληπτικά:
Προτεινόμενα σημεία:
1)Νίκη Βραζιλίας,  Χ ή 2 διπλή ευκαιρία ημιχρόνου για Ονδούρα και Χ ή 1 διπλή ευκαιρία ημιχρόνου για Χιλή.
Απόδοση τριάδας: 6.292
Ποντάρισμα: 10
Πιθανό κέρδος: 62.92 euro



Αρχικό ποσό: 1000 euro
Τωρινό υπόλοιπο: 1111.11 euro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου