Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Ποσοστό σχεδόν 70% για TifoziBET-Στοιχήματα πρόκρισης

Φίλοι και φίλες του στοιχήματος,γεια σας..

Αποτυχία και νέα πτώση είχαμε στις τελευταίες μας προβλέψεις καθώς η στήλη για πρώτη φορά δεν πέτυχε καμία πρόβλεψη σε τριάδα.

Έτσι ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση με 19 επιτυχημένες προβλέψεις από 28 συνολικά και ποσοστό σχεδόν 70% για τη στήλη.

Για την κατάντια της Ιταλίας έχω αναφερθεί σε σχετικό άρθρο, ενώ για τους Ιάπωνες ξέραμε ότι είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα με έντεκα μηχανάκια αλλά δεν περιμέναμε να είναι καταιγιστικοί στην κυριολεξία απέναντι σε μια υπολογίσιμη δύναμη όπως είναι η Δανία.
Η Παραγουάη μας διέψευσε παραχωρώντας σοπαλία με τη Νέα Ζηλανδία ωστόσο παρέμεινε στην πρώτη θέση ενώ η Νέα Ζηλανδία αποχώρησε αήττητη από τη διοργάνωση και με ψηλά το κεφάλι.

Η φάση των ομίλων πέρασε και η στήλη θα δώσει σήμερα μια ειδική πρόβλεψη για το Σαββατοκυρίακο,ανεξάρτητη από το ποσοστό επιτυχίας-αποτυχίας.Δεν θα υπολογιστεί στο συνολικό ταμείο της στήλης.


Ποιες ομάδες θα προκριθούν στους 8


Ουρουγουάη-Ν.Κορέα           Πρόκριση Ουρουγουάης   (1.40)

Δεν μας έκανε ιδιαίτερη αίσθηση η Ν.Κορέα στους ομίλους,αντιθέτως η Ουρουγουάη τα πήγε αρκετά καλά τερματίζοντας εύκολα πρώτη αλλά κυρίως εντυπωσίασε στον ανασταλτικό τομέα καθώς δεν δέχτηκε κανένα γκολ.Είναι καλύτερη η Ουρουγουάη και θα περάσει.


ΗΠΑ-Γκάνα      Πρόκριση ΗΠΑ       (1.80)

Καθόλου άσχημη η πορεία των δύο ομάδων στη διοργάνωση.Η Αμερική τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της ενώ η δε Γκάνα είναι πλέον η μόνη εκπρόσωπος της αφρικανικής ηπείρου που συνεχίζει. Οι Αμερικανοί έχουν περισσότερη ευχέρεια στο σκοράρισμα και θεωρούμε ότι εύκολα-δύσκολα θα προκριθούν
Παραμένει η δυσκολία στο σκοράρισμα για Γκάνα.

Γερμανία-Αγγλία        Πρόκριση Γερμανίας (1.85)

Αρέσκονται σε τέτοιου είδους αγώνες οι Γερμανοί,αφού τις περισσότερες φορές βρίσκουν τον τρόπο να προχωρούν χωρίς απαραίτητα να είναι το φαβορί.Είναι πιθανό να δούμε παράταση,ακόμα και πέναλτι. Και σε τέτοια περίπτωση η ζυγαριά γέρνει και πάλι προς τους Γερμανούς. Κρύο αίμα, ειδικό βάρος και πειθαρχία μπορεί να ακούγονται μικρές λεπτομέρειες που όμως δίνουν προκρίσεις.


Σας χαιρετώ.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη στη σελίδα TifoziBET.
**Τώρα στη στήλη υπάρχει και η δυνατότητα σχολιασμού.Μπορείτε να σχολιάσετε οτιδήποτε σχετικά με TifoziBET ή να καταθέσετε τις απόψεις σας για μουντιαλικά κυρίως θέματα.
Απλά πατήστε εδώ και προχωρήστε στο κάτω μέρος της στήλης.
http://worldcupspy.blogspot.com/p/tifozibet.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου