Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

PallioStoiximata

                                                    26/06/2010 Ώρα 14:30

Ανάλυση δέκατης τρίτης μέρας: Πάει και η δέκατη τρίτη μέρα λοιπόν. Χθές αποδόθηκε δικαιοσύνη και οι δύο καλύτερες ομάδες του όγδοου ομίλου προκρίθηκαν. Η Χιλή και η Ισπανία πήραν τα τελευταία δύο εισητήρια ενω το αντιποδόσφαιρο του Χιτζφελτ μπήκε στο αεροπλάνο για επιστροφή. Στον άλλο όμιλο έγινε αυτό που λίγο ως πολύ ξέραμε. Η Βραζιλία και η Πορτογαλία πήραν τα δύο εισιτήρια αλλά έκπληξη μου προκάλεσε ο τρόπος που επέλεξε να αγωνιστεί η Πορτογαλία. Με πολύ αμυντική διάταξη και μόνο προωθημένο τον Ρονάλτο σαν την καλαμιά στον κάμπο δεν ρίσκαρε καθόλου σε ολόκληρο 90λεπτο με αποτέλεσμα τώρα να πρέπει να αντιμετωπίσει την Ισπανία. Με λίγα λόγια στο καλό και να μην μας γράφει. Χθες στα μάτια μου αυτή η ομάδα έπεσε πάρα πολύ χαμηλά.
Στοιχηματικά τώρα είναι απο τις μέρες που θέλουμε να ξεχάσουμε. Με απολογισμό ένα στα τρία πήγαμε κουβά. Η Βραζιλία προσπάθησε και ήταν καλύτερη αλλά όπως προείπα την ζημιά μας την έκανε η Πορτογαλία. Ανέμενα η ζημιά να γίνει όταν ανοιχτούν οι πορτογάλοι κάτι που δεν έγινε ποτέ. Στο άλλο παιχνίδι τώρα οι χιλιανοί βγάλαν τα μάτια μόνοι τους κάνωντας δύο δώρα στην Ισπανία που σαν ΟΜΑΔΑΡΑ που είναι τα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο.
Πάμε τώρα στην φάση των δεκαέξι:
Ουρουγουάη - Νότιος Κορέα: Η Ουρουγουάη είναι σαφέστατα καλύτερη ομάδα. Η Κορέα πέρασε κυρίως λόγο των εγκλημάτων που έκαναν Νιγηρία και Ελλάδα ενώ η Ουρουγουάη πήρε με το σπαθί της, την πρωτιά του ομίλου. Θεωρώ κοιπόν πως η Ουρουγουάη εύκολα ή δύσκολα θα προκριθεί. Θα ποντάρω λοιπόν στην πρόκριση της Ουρουγουάης με απόδοση 1.30 στην Bwin.
ΗΠΑ - Γκάνα: Η ΗΠΑ είναι καλύτερη ομάδα. Απο την άλλη όμως οι αφρικανοί έχουν το προβάδισμα της έδρας. Πραγματικά πολύ δύσκολο για πρόβλεψη παιχνίδι. Κάτι επίσης αξιοσημείωτο είναι η δυσκολία της Γκάνας στο σκοράρισμα και τα δύο αδίκως ακυρωθέν τέρματα της ΗΠΑ μέχρι τώρα στην διοργάνωση. Επειδή όμως η διαιτησία μέχρι στιγμής δεν έδωσε διακαιώματα για να πιστεύουμε πως θα σπρωχθεί η Γκάνα θα ποντάρω στην πρόκριση της ΗΠΑ με απόδοση 1.65
Γερμανία - Αγγλία: Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πρόκειτε για δύο ισοδύναμες ομάδες εκ των οποίων οι γερμανοί στηρίζονται στην επίθεση ενω οι άγγλοι στην άμυνα. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια όμως προβάδισμα έχει η ομάδα με την καλύτερη άμυνα και τον καλύτερο προπονητή. Έτσι και εγώ θα ποντάρω στην πρόκριση της Αγγλίας με απόδοση 1.85 στην Bwin.
Αργεντινή - Μεξικό: Εδώ αναμετρώνται δύο λατινικές ομάδες. Η Αργεντινή θυμίζω πως τερμάτισε τελευταία απο τις χώρες της λατινικής Αμερικής με πολύ κακές εμφανίσεις. Απο την άλλη το Μεξικό είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα αλλά δεν νομίζω να μπορέσει να τα βγάλει πέρα με μια σοβαρή Αργεντινή. Εδώ είναι λοιπόν το θεματάκι μου. Στο πως θα αγωνιστεί η Αργεντινή. Αν παρουσιαστεί σοβαρή απο το πρώτο λεπτό δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, αν όμως μπει νωχελική στο γήπεδο ή ακόμα χειρότερα αν προηγηθεί το Μεξικό τότε τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ γαι την ομάδα του Μαραντόνα. Εγώ θα ποντάρω στην πρόκριση της Αργεντινής με απόδοση 1.20 στην Bwin.
Ολλανδία - Σλοβακία: Οι ολλανδοί παρσουσιάζονται με πολλές απαιτήσεις στην διοργάνωση και με το φοβερό τους όπλο "Ρομπέν" πλέον σε θέση μάχης είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση. Απο την άλλη οι σλοβάκοι έκαναν την υπέρβαση τους και τώρα είναι ώρα να πάνε σπίτι τους. Θα ποντάρω στην νίκη της Ολλανδίας με απόδοση 1.40 στην Bwin.
Βραζιλία - Χιλή: Εδώ αναμετρώνται δύο λατινικές ομάδες με πάρα πολύ ταλέντο. Η ευχάριστη έκπληξη μέχρι τώρα της διοργάνωσης Χιλή με την πάντα δυνατή Βραζιλία. Η Χιλή όπως μας έδειξε στο παιχνίδι με την Ισπανία είναι πολύ επιρρεπής στο λα΄θος ενω έχει και πρόβλημα στο γκολ. Η Βραζιλία απο την άλλη σε τέτοια παιχνίδια είναι σοβαρή και τα καθαρίζει γρήγορα. Θα ποντάρω λοιπόν στην νίκη της Βραζιλίας με απόδοση 1.50 στην Bwin.
Παραγουάη - Ιαπωνία: Η Παραγουάη μέχρι τώρα έδειξε πως είναι μια ιδιαίτερα συμπαγής ομάδα η οποία έχει σπουδαίους επιθετικούς. Απο την άλλη η Ιαπωνία είναι επίσης πολύ καλή αμυντικά και έχει μπροστά μια φερράρι (Χόντα). Μου μυρίζει λοιπόν έκπληξη. Η Ιαπωνία θα παίξει αμυντικά και σίγουρα θα δυσκολέψει πολύ τους καλύτερους παραγουανούς. Εγώ θα ποντάρω στην πρόκριση της Ιαπωνίας με απόδοση 2.35.
Ισπανία - Πορτογαλία: Οι ισπανοί θα δυσκολευτούν λίγο μέχρι να πετύχουν το πρώτο γκολ και απο εκεί και πέρα θα κάνουν παρτυ. Δεν έχω σε καθόλου καλή εκτίμηση τους πορτογάλους οι οποίοι καταφέρνουν να παίζουν άμυνα χωρίς αντεπιθέσεις. Η μάλλον καλύτερα δώστε την μπάλα στον Ρονάλτο να σουτάρει απο τα 30 ή 40 ή 50 μέτρα και ότι βγει. Αν είναι δυνατόν ομάδα με τέτοιο υλικό να παίζει τέτοιο αντιποδόσφαιρο. Θα ποντάρω λοιπόν στην πρόκριση της Ισπανίας με απόδοση 1.45.

Περιληπτικά:
Προτεινόμενα σημεία:
1) Πρόκριση Ουρουγουάης, Αργεντινής και νίκες Ολλανδίας, Βραζιλίας 
Απόδοση τετράδας: 3.276
Ποντάρισμα: 10
Πιθανό κέρδος: 32.76 euro
2) Πρόκριση Αγγλίας και ΗΠΑ
Απόδοση δυάδας:3.053
Ποντάρισμα: 10

Απόδοση δυάδας:3.408
Πιθανό κέρδος: 30.53 euro
3)Πρόκριση Ισπανίας και Ιαπωνίας
Ποντάρισμα: 10
Πιθανό κέρδος: 34.08 euro
 
Αρχικό ποσό: 1000 euro
Τωρινό υπόλοιπο: 1101.11 euro

P.S. Αυτά είναι τα συνολικά μου στοιχήματα για την φάση των δεκαέξι. Τις επόμενες μέρες θα προστεθούν και άλλα στοιχήματα περισσότερο ειδικά με ακριβές σκοράκια. Π.χ. Ένα καλό που μου έρχετε στο μυαλό έιναι το 1-0 για Αγγλία. Τα νέα στοιχήματα θα μπαίνουν στην στήλη PallioStoiximata την οποία μπορείτε να βρείτε στο πάνω μέρος του blog ή σε αυτό το link : http://worldcupspy.blogspot.com/p/blog-page.html. Αναμένω τα σχόλια σας και τις δικές σας προβλέψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου