Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

PallioStoiximata: Ρεχάγκελ Ευχαριστούμε!!!

                 23/06/2010 Ώρα 12:55

Ανάλυση ενδέκατης μέρας: Πάει λοιπόν και η ενδέκατη μέρα και μαζί της φεύγει απο το μουντιάλ και η εθνική μας ομάδα. Σήμερα να με συγχωρέσετε αλλά θα αναλύσω μόνο το παίχνίδι της Ελλάδας. Θέλω να εκφράσω τον θαυμασμό μου για αυτή την ομάδα και δεν χωράει τίποτα άλλο. Μετά θα συνεχίσω με στοίχημα.
Η Ελλάδα της καρδιάς μας έπαιξε πάλι σαν πρωταθλήτρια. Μας θύμισε την Ελλάδα του Euro. Δεν  μπορεί όλοι θα το αισθανθήκατε στα πρώτα 70 λεπτά. Αυτή η αυταπάρνηση, το ομαδικό πνεύμα, η αμυντική συγκέντρωση και ας κάναμε ρεκόρ για μουντιάλ που παραταχθήκαμε με 4 στόπερ και 2 κλασσικά μπακ. Αυτή είναι η Ελλάδα που αγαπάμε. Η Αργεντινή είναι ομάδα απο άλλο πλανήτη. Κατέβηκε λίγο στο δικό μας να μας χαρίσει λίγη μαγεία και μετά θα ξαναφύγει. Πιθανόν να μην κατακτήσει καν το παγκόσμιο επειδή δεν έχει άμυνα. Αλλά για εμας τους λάτρεις του επιθετικού ποδοσφαίρου που γουστάρουμε την λατινική μαγκιά, η Αργεντινή είναι πρωταθλήτρια. Τόσο ταλέντο απο το κέντρο και μπροστά δεν θυμάμαι ομάδα να έχει ποτέ σε παγκόσμιο. Πέμπτο επιθετικό τον καλύτερο επιθετικό των ευρωπαικών γηπέδων την περσινή χρονιά, ποιά άλλη είχε? Με αυτό το μεγαθήριο λοιπόν κοντραρίστηκε η εθνική μας και τα πήγε περίφημα.
Ηρωικές παρουσίες όλοι τους:
Τζόρβας: Απίστευτες επεμβάσεις απο τον νεαρό. Μας κράτησε στο παιχνίδι μέχρι το 72 όπου και εκτελέστηκε απο τα 2 μέτρα. Άξιος αντικαταστάτης του Νικοπολίδη.
Παπασταθόπουλος: Συγκλονηστικός. Περιόρισε τον Μέσσι όσο γινόταν κα έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να συγκαταλέγεται στους κορυφαίους αμυντικούς της Ευρώπης.
Κυργιάκος: Έσβησε τον καλύτερο επιθετικό της Ευρώπης (Μιλίτο) και αυτό λέει πολλά για το παλλικάρι του Μερσεισάιντ.
Μόρας: Η αρχοντική παρουσία του έδειξε πόσο πολύ στοίχησε στην Ελλάδα η απουσία του στα προηγούμενα παιχνίδια.
Παπαδόπουλος: Παλλικάρι με τα όλα του. Περιόρισε στο μέτρο του δυνατού τον γαμπρό του Μαραντόνα. Έχει μέλλον μπροστά του.
Βύντρα: Ο δικός μου MVP. Τόσο αμυντικά όσο επιθετικά ήταν ταύρος. Χαρακτηριστικό πως οι αργεντινοί δεν επιτίθονταν απο την πλευρά του.
Τοροσίδης: Ανασταλτικά τα πήγε πολύ καλά αλλά ο τομέας που μάγεψε ήταν μπροστά απο το κέντρο. Ότι πιο κοντινό σε βραζιλιάνο έχουμε!!! Μπακ με καταπληκτικό χειρισμό της μπάλας.
Καραγκούνης: Ηγέτης στον χώρο του κέντρου για όσο αγωνίστηκε εμψυψώνοντας και όλους τοπυς άλλους. Πιθανόν η τελευταία του παράσταση.
Κατσουράνης: Επιβλητική παρουσία. Ο επόμενος αρχηγός της εθνικής είναι εδώ. Αν δεν τραυματιζόταν δεν χάναμε το παιχνίδι.
Τζιόλης: Το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος. Απέκτησε ταχύτητα στα πόδια και γρήγορη σκέψη. Δυνατό σουτ είχε. Με αυτές του τις εμφανίσεις θα πάρει επιτέλους την μεταγραφή που θέλει.
Σαμάρας: Τα έβαλε με ολόκληρη την άμυνα της Αργεντινής και κέρδισε. Σύγχρονος επιθετικός που έχει να δείξει πολλά.
Ρεχάγκελ: Ηγέτη και αναμορφωτή του ελληνικού ποδοσφαίρου ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!! Μας έμαθες να πιστεύουμε στις δυνατότητες μας. Μας σήκωσες την τρίχα ουκ ολίγες φορές. Πλέον σε αποχαιρετάμε. Πάλι επιτυχημένος φεύγεις όπως σε όλη σου την ζωή. Η Ελλάδα είναι το δεύτερο σου σπίτι, η δεύτερη σου πατρίδα και αυτό θα το καταλάβεις αν περπατήσεις ανάμεσα μας. Όποιος σε δει θα σου πει το ευχαριστώ. Ελπίζω να γίνει μια λαμπερή φιέστα για το αντίο σου αν και δεν νομίζω να το δεχτείς!!!
Στοιχηματικά τώρα δεν τα πήγαμε πολύ καλά. Σιγουρέψαμε κάπως το κουπόνι με τις πρωτιές στους ομίλους αλλά οι νιγηριανοί και οι γάλλοι δεν μας έκαναν το χάρη. Οι νιγηριανοί έχασαν τα άχαστα και οι γάλλοι έβγαλαν τα μάτια τους σε άλλο ένα αγώνα. (με την συμπαράσταση του διαιτητή).
Πάμε τώρα στην σημερινή μέρα: Ξεκίνημα θα κάνω απο το Σλοβενία - Αγγλία. Επιτέλους θα μείνει στον πάγκο ο Χέσκι και θα ξεκινήσει ο Ντεφόε δίπλα στον Ρούνει. Εδώ δεν θα πω πολλά. Η Αγγλία πρέπει να κερδίσει για να συνεχίσει. Είναι καλύτερη ομάδα απο την Σλοβενία και ελπίζω να το βγάλει στο γήπεδο. Εδώ θα ποντάρω στην νίκη της Αγγλίας είτε ημίχρονο/τελικό 2/2 με απόδοση 2.20, είτε Χ/2 με απόδοση 3.80
Συνεχίζω με το ΗΠΑ - Αλγερία. Οι αμερικανοί είναι ανώτερη ομάδα βάση όσον έδειξαν μέχρι στιγμής και θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα περάσουν. Αντιμετωπίζουν μια ομάδα ικανή για την έκπληξη αλλά οι αμερικανοί που είδα με του σλοβένους δεν αστειεύονται. Θα ποντάρω λοιπόν στην νίκη των ΗΠΑ με απόδοση 1.90 στην Bwin.
Στον τέταρτο όμιλο τώρα ξεκίνημα θα κάνω απο το Γερμανία - Γκάνα. Οι γερμανοί είνα καλύτεροι και θα περασούν. Τίποτα άλλο. Πρέπει να προσπαθήσουν πολύ οι διαιτητές να ανατρέψουν τέτοιο παιχνίδι και να περάσει αφρικανική ομάδα. Ποντάρω νίκη της γερμανίας με απόδοση 1.40 στην Bwin.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Αυστραλία και Σερβία αναμετρώνται για το δεύτερο εισητήριο. Οι σέρβοι είναι ανώτεροι αλλά δεν μπορώ να υποτιμήσω μια ομάδα που για δύο συνεχόμενα παιχνίδια αγωνίζεται με δέκα παίχτες απο το 30 και είναι ακόμα εδώ. Προσωπικά θα ήθελα οι σέρβοι να προχωρήσουν για να δούμε μέχρι που μπορούν να φτάσουν (έχουν μπόλικο ταλέντο), αλλά δεν το ακουμπώ το παιχνιδάκι στοιχηματικά. Σερβία - Αυστραλία Νο Bet

Περιληπτικά:
Προτεινόμενα σημεία:
1)Νίκη ΗΠΑ, νίκη Γερμανίας και νίκη αγγλίας με ημίχρονο/τελικό 2/2 
Απόδοση τριάδας: 5.852
Ποντάρισμα: 20
Πιθανό κέρδος: 117.04 euro
2)Νίκη ΗΠΑ, νίκη Γερμανίας και νίκη αγγλίας με ημίχρονο/τελικό Χ/2 Απόδοση τριάδας: 10.108
Ποντάρισμα: 10
Πιθανό κέρδος: 101.08 euro



Αρχικό ποσό: 1000 euro
Τωρινό υπόλοιπο: 984.30 euro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου