Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Δεκαεννιά στα εικοσιπέντε και 76% για TifoziBET


Φίλοι και φίλες του στοιχήματος γεια σας και πάλι..

Δύο στα τρία χθες για τη στήλη,πέρασε η νίκη της Γερμανίας επί της Γκάνας και το under στο ΗΠΑ-Αλγερία.Δεν μας δικαίωσε η Σερβία η οποία μπορούσε για το κάτι παραπάνω.

Έτσι φτάσαμε στις 19 επιτυχημένες προβλέψεις σε 25 συνολικά αγώνες. Σε απόλυτους αριθμούς αυτό μεταφράζεται σε 76% επιτυχία,και παρά τις απώλειες που είχαμε τις τελευταίες μέρες, η στήλη διατηρείται σε σχετικά ψηλά επίπεδα ''ευστοχίας''.

Μας απογοήτευσε το αποτέλεσμα της Σερβίας.Μόλις δεύτερη φορά έπεσε έξω η στήλη σε αποτέλεσμα 1-x-2 καθώς οι άλλες 4 αποτυχίες είχαν να κάνουν με γκολ.(under-over).Το άλλο σημείο ήταν η αυτοκτονία της Σλοβακίας στο 94’ με την Νέα Ζηλανδία.

Κρίμα για τους Σέρβους.Πραγματικά μόνο αυτή η ομάδα θα μπορούσε να κερδίσει την Γερμανία και να καταφέρει να μείνει εκτός.Κατά την γνώμη μας η Γκάνα ΔΕΝ ήταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα στον όμιλο.

Πάμε στους σημερινούς αγώνες..

Σλοβακία-Ιταλία  2   (1.50)

Θα ξυπνήσει έστω και αργά η Ιταλία (ως συνήθως) και θα πάρει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση.Απλά διπλό και πρόκριση για Ιταλία.

Παραγουάη-Νέα Ζηλανδία 1  (1.40)

Δεν θα αφήσει την ευκαιρία για πρωτιά στον όμιλο να πάει χαμένη η Παραγουάη,καθώς είναι διαφορετικό να αντιμετωπίζεις μια εκ των Δανία ή Ιαπωνία και διαφορετικό κεφάλαιο να αντιμετωπίζεις τους ιπτάμενους Ολλανδούς στη φάση των 16.
Οι Νεοζηλανδοί έκαναν ήδη τη δική τους υπέρβαση στην διοργάνωση αλλά οι Παραγουανοί είναι σαφώς ανώτεροι.Νίκη για Παραγουάη.

Καμερούν-Ολλανδία   No Bet

Το πλέον αδιάφορο ματς της σημερινής μέρας,δεν πρόκειται να μας απασχολήσει στοιχηματικά. Όσο πιθανό είναι να απολαύσουμε γκολ και θέαμα άλλο τόσο πιθανό είναι να δούμε μια Ολλανδία με συντηρητικό χαρακτήρα και αρκετές αλλαγές στο σχήμα της προκειμένου να προφυλακτούν κάποιοι ποδοσφαιριστές.

Δανία-Ιαπωνία   under 2.5 goals  (1.65)

Η Ιαπωνία προκρίνεται με δύο αποτελέσματα και η Δανία μόνο με νίκη.
Κλειστό ματς αναμένεται να δούμε καθώς οι δύο ομάδες είναι κοντά σε τακτική και επίπεδο με πολύ καλά δουλεμένες αμυντικές λειτουργίες.
Δύσκολο να ξεφύγει ο αγώνας από το under.

Σας χαιρετώ.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη στη σελίδα TifoziBET.
**Τώρα στη στήλη υπάρχει και η δυνατότητα σχολιασμού.Μπορείτε να σχολιάσετε οτιδήποτε σχετικά με TifoziBET ή να καταθέσετε τις απόψεις σας για μουντιαλικά κυρίως θέματα.
Απλά πατήστε εδώ και προχωρήστε στο κάτω μέρος της στήλης.
http://worldcupspy.blogspot.com/p/tifozibet.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου