Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

TifoziBET-Συνεχίζουμε απτόητοι


16/06

Φίλοι και φίλες του στοιχήματος γεια σας.

Δύο στις τρεις επιτυχίες είχαμε αυτή τη φορά αφού η Νέα Ζηλανδία ισοφάρισε στο 93’ την Σλοβακία και κόντρα στη ροή του αγώνα μας στέρησε το απόλυτο στο σύνολο των  προβλέψεων της στήλης και το τρίτο συνεχόμενο κερδισμένο κουπόνι.
Πέρασε όμως η ισοπαλία στο Ακτή Ελεφαντοστού-Πορτογαλία και το διπλό της Χιλής.Έτσι έχουμε συνολικά 10 στις 11 επιτυχείς προβλέψεις.

Συνεχίζουμε απτόητοι με νέα τριάδα.

1) Νότιος Αφρική-Ουρουγουάη  Κάτω από 2.5 γκολ-under 2.5 goals (1.45-1.50)   

Δεν βλέπω πολλά γκολάκια στο ματς,ο χαμένος σε αυτό τον αγώνα ουσιαστικά τίθεται εκτός διοργάνωσης ή στην καλύτερη θα πρέπει να γίνουν πολλά για να περάσει,οπότε οι ομάδες θα προσέξουν πρώτα την άμυνα τους και στη συνέχεια θα επιζητήσουν το νικητήριο γκολ.Οπότε χτυπούμε under.

2) Αργεντινή-Ν.Κορέα    1   (1.40)

Νέα νίκη για την Αργεντινή απέναντι στους ακούραστους Νοτιοκορεάτες,αποτέλεσμα που ελπίζουμε ότι θα βολέψει και την Ελλάδα.

3) Γαλλία-Μεξικό    Κάτω από 1.5 γκολ-under 1.5 goals  (2.50)

Πολύ δύσκολα δέχεται γκολ η Γαλλία η οποία παρουσιάζει χλωμό αγωνιστικό πρόσωπο και ''διασώζεται'' τις περισσότερες φορές από τις όποιες ατομικές εμπνεύσεις ορισμένων παιχτών της.Ωστόσο ακόμα πιο δύσκολα πετυχαίνει κάποιο γκολ.
Κρίμα γιατί διαθέτει σπουδαίο υλικό κατά τη γνώμη μου που όμως δεν μπορεί να αξιοποιήσει ο Ντομενέκ,ο οποίος δεν μπορεί να με πείσει ότι δεν διαθέτει μέσο πρώτου βαθμού στη Γαλλική ομοσπονδία για να βρίσκεται ακόμα στην τεχνική ηγεσία.

Δύσκολα θα ξεφύγει το Μεξικό και κατα συνέπεια ο αγώνας από το ''παραλήρημα Ντομενέκ'' έτσι θεωρώ πως το ματσάκι θα κυλήσει χωρίς καθόλου γκολ ή πολύ απλά θα κερδίσει η ομάδα που θα καταφέρει να σκοράρει.
Το under 1.5 καλοπληρώνει και θα το τιμήσουμε.

Αυτά προς το παρόν.Θα τα πούμε σύντομα.
Σας χαιρετώ.

*Μπορείτε να διαβάζετε τη στήλη στην αντίστοιχη σελίδα του blog μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου