Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Έκπληξη μεγατόνων: Ελβετία 1 - 0 Ισπανία

Η μεγάλη έκπληξη έγινε σήμερα το απόγευμα. Η Ελβετία έριξε στο καναβάτσο τους πρωταθλητές Ευρώπης Iσπανούς σε μια έκπληξη πρώτου βαθμού. Οι Eλβετοί με καλή τακτική, αφοσίωση στην άμυνα, τύχη αλλά και φαρμακερές αντεπιθέσεις κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο πήραν μια νίκη η οποία έιναι πολύ χρήσιμη για την δύσκολη συνέχεια. Οι Iσπανοί παρουσιάστηκαν πολύ κατώτεροι του αναμενώμενου χωρίς φαντασία στο παιχνίδι τους. Γυρόφερναν σε όλο το παιχνίδι έξω απο την περιοχή του Μπενάλιο χωρίς όμως να μπορούν να διασπάσουν την άμυνα των ελβετών. Ακόμα και όταν το κατάφερναν ο Μπενάλιο ήταν εκεί για να καθαρίσει την φάση. Ο ελβετός τερματοφύλακας έδειξε γιατί γίνεται τόσος θόρυβος γύρω απο το όνομα του καθώς αποτελεί μεταγραφικό στοχο μεγάλων ομάδων. Το γκολ για την Ελβετία πέτυχε ο Φερνάντες σε μια φάση με πολλές κόντρες και σύγχυση μέσα στην περιοχή. Απο μια επέλαση του Ντερτιγιόνγκ η μπάλα κόντραρε σε Πικέ και Κασίγιας με τον Γκέλσον Φερνάντες να λέει ευχαριστώ και να σπρώχνει απλά την μπάλα στα δίκτυα.
Ο όμιλος τώρα παίρνει φωτιά. Η Ισπανία βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση αν κρίνουμε και απο την εμφάνιση της Χιλής στο άλλο παιχνίδι του ομίλου. Πρέπει να κάνει 2 νίκες και ακόμα δεν θα είναι εξασφαλισμένη καθώς υπάρχει κι η περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας. Ας μην προτρέχουμε όμως και ας περιμένουμε την επόμενη αγωνιστική αυτού του ομίλου για να βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα.
P.S. Το σχήμα του Αραγονιές με 2 επιθετικούς μου φαντάζει πιο λογικό για την Ισπανία καθώς ο Βίγια μόνος του μοιάζει εύκολη λεία για τις αντίπαλες άμυνες καθώς ο Τόρρες είναι αυτός που πάντα κάνει την βρώμικη δουλειά και τρώει όλο το ξύλο για να ανοίγονται χώροι στον Βίγια. Ο Ντελ Μπόσκε είναι σπουδαίος τεχνικός με πολλές εμπειρίες. Είμαι σίγουρος πως θα κάνει τις κατάλληλες αλλαγές για να βελτιώσει την ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου