Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Palliostoiximata

                                                      17/0/2010 Ώρα 12:32

Απολογισμός πέμπτης ημέρας: Πάει και η έκτη μέρα του μουντιάλ. Η μέρα με τις περισσότερες συγκινήσεις μέχρι σήμερα. Αρχικά είχαμε ρεσιτάλ ποδοσφαίρου απο την Χιλή. Μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο με γρήγορο transition game ( μεταφορά της μπάλας απο την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο) και επιτέλους ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν κρύβω πως η Χιλή είναι για εμένα η ομάδα που έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής στην διοργάνωση. Ακόμα και απο την Γερμανία. Το 1-0 ήταν πολύ μικρό και δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά ποιότητας των 2 ομάδων. Ένα σκορ 3-0 θα ήταν πιο λογικό και να δείτε πως αυτό θα το πληρώσει στο τέλος η Χιλή μετά την νίκη της Ελβετίας επειδή πλέον πιο πιθανή φαντάζει η τριπλή ισοβαθμία στον όμιλο άρα θα παίξουν ρόλο τα τέρματα.
Στο άλλο παιχνίδι τώρα του ομίλου τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Ισπανία προσπάθησε φιλότιμα αλλά δεν είχε το απαιτούμενο καθαρό μυαλό στην τελική της προσπάθεια. Μου θύμισε λίγο την κομπλεξική ομάδα που είχε πριν την κατάκτηση του euro. Ικανότατη ομάδα χωρίς ψυχή που μόλις τα βρήκε σκούρα, βλέπε γκολ Ελβετίας, έχασε την ψυχραιμία της. Το κυριότερο συμπέρασμα που βγήκε όμως χθες είναι πως ο ΤΟΡΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ. Μόνο τότε μπορεί να γίνει επικίνδυνος ο Βίγια.
Στο τελευταίο τώρα χρονικά παιχνίδι όπως έγραψα και στο ρεπορτάζ του αγώνα οι νοτιοαφρικανοί αποδείχτηκαν οι καλύτεροι οικοδεσπότες των τελευταίων 30 και βάλε χρόνων. Φέρθηκαν με το γάντι στους Ουρουγουανούς και με δεδομένη την διαφορά ποιότητας που έχουν οι δύο ομάδες οι "σελέστε" πήραν άνετα το τρίποντο με 3 τέρματα διαφορά μάλιστα κάτι που τους κάνει αυτομάτος φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου.
Στοιχηματικά τώρα μετά απο τρείς συνεχόμενες επιτυχημένες μέρες πήγαμε στον κουβά. Δεν πειράζει είναι και ο κουβάς στο σπορ. Όσο δεν χρειάζεται να τρέξουμε για έναντι απο το αφεντικό, όπως λέει και ο Εμιρλής, μια χαρά είμαστε.
Πάμε τώρα στην σημερινή μέρα: Πρώτο χρονικά παιχνίδι το Αργεντινή - Κορέα. Εδώ οι αργεντινοί έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι των ταχύτατων αλλά άτεχνων κορεατών. Η μόνη φοβία που έχω για αυτό το παιχνίδι εναπόκειτε στον τρόπο που θα αντιδράσουν οι αργεντινοί όταν και αν προηγηθούν. Ανάλογη συμπεριφορά όπως στο τελευταίο παιχνίδι με την Νιγηρία δεν νομίζω να μείνει ατιμώρητη απο τοθς κορεάτες. Πόσο μάλλον τώρα που λείπει ο Βερόν απο το κέντρο και η Αργεντινή χάρις τις εμμονές του Μαραντόνα δεν έχει δεύτερο αμυντικό χαφ στην αποστολή. Αχ!!!! Την θέση μάλλον θα κληθεί να την καλύψει ο πάντα παθιασμένος και φιλότιμος Μάξι Ροντρίγκεζ ο οποίος απο τα 13 χρόνια καριέρας του τα 12 παίζει καθαρά δεξί εξτρέμ. Που είναι ο Καμπιάσο και ο Ζανέτι οεο? Τέλοσπάντων δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτό το παιχνίδι γιατί μου ανεβάζει την πίεση και έχουμε και 41 βαθμούς Κελσίου σήμερα στην Λεμεσό. Μην πάθουμε και τίποτα και τρέχουμε! Ο άσσος της Αργεντινής στην Bet365 έχει απόδοση 1,50.
Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου τώρα η Ελλάδα της καρδιάς μας αντιμετωπίζει την Νιγηρία Σύμφωνα με τό τελευταίο ρεπορτάζ της ομάδας πάλι βασικός στο κέντρο θα είναι ο Τζιόλης ενω την θέση του Σειταρίδη θα πάρει ο Βύντρα. Θα αγωνιστούμε δηλαδή full αμυντικά όπως κάναμε στο Euro αλλά δεν έχουμε κέντρο. Ένα Μπασινά ή ενα Ζαγοράκι να είχαμε στο κέντρο θα σκεφτόμουνα πολύ τι να παίξω. Αλλά η παρουσία του Τζιόλη μου λύνει τα χέρια και μου δείχνει ξεκάθαρα την νίκη της Νιγηρίας. Πόσο μάλλον που ο Νίνης πάλι στον πάγκο θα είναι. Η νίκη της Νιγηρίας στην Bwin έχει απόδοση 2.00.
Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας τώρα, που θα έπρεπε να είναι πρώτο χρονικά αλλά το έβαλαν τελευταίο στην δροσιά μπας και πειράξει τα παλλικάρια του Πλατινί ο ήλιος βλέπω μια ζεστή σούπα μέσα στο κατακαλόκαιρο. Η Γαλλία δεν σκοράρει ούτε με αίτηση ενώ το Μεξικό δεν είναι αμελητέα ποσότητα και θα προσπαθήσει με αμυντική τακτική και αντεπιθέσεις να πάρει ότι μπορεί απο το παιχνίδι. Σε περίπτωση ισοπαλίας το Μεξικό συνεχίζιε να ελπίζει σε πρόκριση. Το σημείο που προτείνω είναι το under 1,5 goal με απόδοση 2.35 στην Bwin.
Επίσης θα παίξω νικητές ομίλου:
1) Ουρουγουάη με απόδοση 1.72 στην Bwin,
2) Αργεντινή με απόδοση 1.2 στην Bwin,
3) Γερμανία με απόδοση 1.20 στην Bwin.  

Περιληπτικά:



Προτεινόμενα σημεία:


1)Νίκη Αργεντινής, Νίκη Νιγηρίας και under 1,5 goal το Γαλλία - Μεξικό
Απόδοση τριάδας: 7.05 
Ποντάρισμα: 10
Πιθανό κέρδος: 70.50 euro


2)Νικητές ομίλου: Ουρουγουάη, Αργεντινή, Γερμανία
Απόδοση τριάδας: 2.4768
Ποντάρισμα: 10
Πιθανό κέρδος: 24.77 euro


Αρχικό ποσό: 1000 euro
Τωρινό υπόλοιπο: 1053.30 euro

P.S. Ένα σχόλιο κάντε ρε παιδιά στην στήλη. Απο τα μηχανάκια βλέπω πως την παρακολουθεί πολύς κόσμος αλλά ούτε ένα σχόλιο δεν βλέπω. Πόσα ταμεία πρέπει να πάμε δηλαδή για να πάρουμε ένα σχόλιο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου