Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

PallioStoiximata

                                                               18/06/2010 Ώρα 12:10

Στατιστικό: Υπάρχει μια παράδοση απο το 1970 σύμφωνα με την οποία απο το 1970 και μετά υπάρχει εναλλαγή στις κατακτήσεις του παγκόσμιου απο Ευρώπη και Λατινική Αμερική. Και εξηγούμαι. 1970 - Βραζιλία/Αμερική, 1974 - Δυτ. Γερμανία/Ευρώπη, 1978 - Αργεντινή/Αμερική, 1982 - Ιταλία/Ευρώπη, 1986 - Αργεντινή/Αμερική, 1990 - Δυτ. Γερμανία/Ευρώπη, 1994 - Βραζιλία/Αμερική, 1998 - Γαλλία/Ευρώπη, 2002 -Βραζιλία/Αμερική, 2006 - Ιταλία/Ευρώπη, 2010-...../Αμερική! Με λίγα λόγια σύμφωνα με αυτό το μίνι στατιστικό η επόμενη πρωταθλήτρια ευρώπης θα είναι απο Λατινική Αμερική. Μετά απο την χθεσινή πολύ άνετη επικράτηση του Μεξικού απέναντι στην Γαλλία φαίνεται πως οι λατινοαμερικάνοι έπιασαν το μήνυμα. Όλες οι λατινοαμερικανικές ομάδες τα πάνε περίφημα (όλες ανεξαιρέτος) ενω απο Ευρώπη μεριά μόνο η Γερμανία έδειξε σημεία ζωής μέχρι στιγμής. Ενδιαφέρον.
Απολογισμός έκτης μέρας: Πάει και η έκτη μέρα λοιπόν. Θα ξεκινήσω την ανάλυση μου απο την Ελλαδάρα μας. Επιτέλους είδαμε μπάλα της προκοπής απο την Ελλάδα αλλά όχι απλά μπάλα. Είδαμε έχω την εντύπωση το πιο ωραίο παιχνίδι αυτής της διοργάνωσης με σασπένς, αποβολές, ευκαιρίες και απο την μιά και απο την άλλη ομάδα, πάθος και μάχη μέχρι τελικής πτώσης. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι υπήρχε περίπτωση η Ελλάδα να μην είναι η νικήτρια? Όχι βέβαια. Ευνοημένη απο την βλακώδες αποβολή παίχτη της Νιγηρίας πήρε τα ηνία του αγώνα και τα ελευθέρωσε λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα. Σφυροκόπησε τους αετούς κάνοντας μας να τρίβουμε τα μάτια μας απο το πόσο καλή μπάλα μπορεί να παίξει αυτή η ομάδα. Τώρα θα κατάλαβαν και οι διεθνείς μας πόσο αδίκησαν τους εαυτούς τους στον πρώτο αγώνα. Κρίμα αλλά το καλύτερο έχω την εντύπωση μας το φυλάει για το τέλος. Σαν τιμωρός όσων την ατίμασαν την προηγούμενη φορά που παρουσιάστηκε σε τελική φάση μουντιάλ η Ελλάδα περιμένει τώρα την Αργεντινή για να συμπληρώσει το puzzle. Για να σοβαρευτούμε και λίγο τώρα ελπίζω η Αργεντινή να έχει το μυαλό της στην επόμενη φάση διαφορετικά : σκούρα μπλέ "τα πράγματα" όπως είπε κάποτε και η Θεοπούλα.
Στον πρώτο αγώνα τώρα χρονικά η Αργεντινή έδειξε μέρος των δυνατοτήτων της όπως είπε και ο Μαραντόνα. Με το σχήμα πλέον να μετατρέπεται σε καθαρό 4-4-1-1 "η μπιανκοσελέστε" απόδωσε πολύ καλύτερα με τον Ντι Μαρία να απεγκλωβίζεται απο τον άχαρο ρόλο του μπακ και να παίρνει επιτέλους ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας. Το σίγουρο είναι πως ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι η Αργεντινή έδειξε και πάλι χτυπητές αδυναμίες στον χώρο της άμυνας ενω ο Μασεράνο αναγκάζεται να τρέχει για δύο, ελλείψη του Καμπιάσο και ελπίζω να μην κλατάρει σε κάποια φάση. Ελπίζω με την Ελλάδα να ξεκουραστεί για το καλό και των δύο ομάδων :)
Στο βραδυνό παιχνίδι μάλλον θα τα χώσω για άλλη μια φορά στον αγαπημένο μου Ντομενέκ. Ο άνθρωπος έδωσε ακόμα ένα ρεσιτάλ απο τον πάγκο, στην πρότελευταία του εμφάνιση. Ξεκίνησε με το ίδιο σύστημα που δεν δουλεύει τρία χρόνια τώρα άλλά αυτήν την φορά κέρδισε τις εντυπώσεις με την έκφραση του στα κοντινά που του έκανα συνέχεια οι κάμεραμεν. Μου θύμισε λίγο ετοιμοθάνατους που πήγαιναν στην ηλεκτρική καρέκλα κα έχουν αποδεχτεί την μοίρα τους. Ούτε αλλαγή δεν είχε διάθεση να κάνει και είχε το πουλέν μας τον Σισσέ να προθερμαίνεται ασκόπος για 45 λέπτά. Α ρε Πατέρα και αν είσουν πρόεδρος ακόμα θα τον είχες κάνει μια μπουκιά. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο για αυτόν τον αγώνα. Τώρα που έβγαλα τα πάντα μέσα για αυτόν τον προπονητή απλά θα καταλήξω με το: Ομάδα μοντέλο την έκανες μπουρδ..... Viva Mexico
Στοιχηματικά τώρα το ένα κουπόνι νομίζω το εξασφαλίσαμε με την επικράτηση του Μεξικού καθώς πλέον η Ουρουγουάη θέλει μόνο να μην χάσει στον τελευταίο αγώνα για να πάρει την πρωτιά και νομίζω θα το κάνει για να αποφύγει την Αργεντινή. Στο άλλο κουπόνι τώρα η Ελλάδα μας έστειλε στον κουβά αλλά τουλάχιστο το ευχαριστηθήκαμε.
Πάμε τώρα στην σημερινή μέρα: Αρχή θα κάνω το παιχνίδι Γερμανία - Σερβία. Οι Σέρβοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί εναντίων των ανώτερων γερμανών σε ένα παιχνίδι που πιστεύω θα μπουν πολλά τέρματα. Οι σέρβοι είναι υποχρεωμένοι να επιτεθούν για να κερδίσουν καθώς οποιοδήποτεάλλο αποτέλεσμα μάλλον τους αφήνει εκτός συνέχειας. Απο την άλλη οι γερμανοί που έδειξαν πως διαθέτουν πλέον και ταχύτητα στο παιχνίδι τους στην μετα-Ballack εποχή θα χτυπήσουν στην κόντρα τους σέρβους. Ο άσσος της Γερμανίας στην Eurobet έχει απόδοση 1.67 και το over 2,5 goal στο παιχνίδι στην Bwin έχει απόδοση 1.90. 
Στο δεύτερο χρονικάπαιχνίδι τώρα η Σλοβενία αντιμετωπίζει την USA. Ένα παιχνίδι αμφίροπο με τα αμερικανάκια να είναι μεν καλύτερη ομάδα αλλά πρέπει να δούμε πως θα κατεβεί κα η Σλοβενία στον αγωνιστικό χώρο καθώς μετά την απρόσμενη νίκη στην πρεμιέρα (θυμάστε πως μπήκε το γκολ) έχει πλέον αυτοπεποίθηση και πίστη πως μπορεί να προκριθεί. Έτσι αν και η λογική λέει ΗΠΑ εγώ 8α επιλέξω να μην ασχοληθώ με αυτό το παιχνίδι. Σλοβενία - ΗΠΑ No Bet.
Στο τελευταίο τώρα παιχνίδι της ημέρας οι άγγλοι καλούνται να κερδίσουν τους αδύναμους όπως έδειξαν στο πρώτο παιχνίδι αλγερινούς και μάλιστα με καλή διαφορά τερμάτων για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση του ομίλου και να αποφύγουν την Γερμανία στην επόμενη φάση. Η νίκη της Αγγλίας με χάντικαπ 1 γκολ στην Αλγερία έχει απόδοση 1.80 στην Bwin.

Περιληπτικά:
Προτεινόμενα σημεία:
1)Over 2,5 goal το Γερμανία - Σερβία και νίκη Αγγλίας με χάντικαπ 1 γκολ στην Αλγερία
Απόδοση δυάδας: 3.42
Ποντάρισμα: 10
Πιθανό κέρδος: 34.20 euro

2)Νίκη Γερμανίας
Απόδοση μονού αποδεκτού:1.67
Ποντάρισμα: 30
Πιθανό κέρδος: 50.10 euro

Αρχικό ποσό: 1000 euro
Τωρινό υπόλοιπο: 1043.30 euro

P.S. Ακόμα ούτε ένα σχόλιο!!! 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έλα! βρήκα επιτέλους τα σχόλια. είσαι πολύ καλός και με τεκμηριωμένα κείμενα. σε βρήκα και σε παρακολουθώ από την αρχή του μουντιάλ. καλή συνέχεια στα στοιχήματα. προσωπικά έπαιξα νίνη της γερμανίας από ημίχρονο ΗΤ:1-1 στο 2,30 και αγγλία 2-3 γκολ στο 1,80 όλα μονά στον οπαπ.

Pallios είπε...

Υποθέτω είσαι ο Γιάννης που έγραψε και στο chat. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Δυστηχώς ο Ποντόλσκι δεν μας έκανε την χάρη σήμερα. Απο την εικόνα του αγώνα νομίζω διακαιωθήκαμε για τις επιλογές μας αφου αμα χάνεις ενα over και έχουν σημειωθεί 3 δοκάρια,ένα χαμένο πέναλτι και 2 τετ α τετ τότε τι να πεις άλλο. Επίσης η Γερμανία έπαιξε σαν την γάτα με το ποντίκι την Σερβία με 10 παίχτες. Δεν πειράζει. Καλή επιτυχία στο αποψινό σου παιχνίδι που νομίζω έχεις καλές πιθανότητες.
P.S. Πάρε μια paysafe card και παίξε στο internet παρά να δέχεσαι την κοροιδία του ΟΠΑΠ.

Δημοσίευση σχολίου