Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

TifoziBET-Δεκατρία στα δεκαέξι και πάνω από 80% ποσοστό επιτυχίας

Φίλοι και φίλες του στοιχήματος γεια σας..

Πέρασε επιτυχώς η χθεσινή δυάδα οπότε έχουμε μέχρι στιγμής 13 στις 16 επιτυχημένες προβλέψεις,με συνολικό θετικό απολογισμό της στήλης πάνω από 80%.

Μας θάμπωσε η Αγγλία με τα μαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου που παρέδωσε,ενώ προσωπικά τα μόνα λιοντάρια που είδα μέσα στο γήπεδο ήταν Αλγερινής προέλευσης.Δεν περίμενα τίποτε περισσότερο από τους υπερόπτες Άγγλους που θα κυνηγήσουν πλέον την πρόκριση στον τελευταίο αγώνα με την Σλοβενία.
Εύκολα πέρασε το under λοιπόν στο άγονο 0-0 του αγώνα Αγγλία-Αλγερία,ενώ η Σλοβενία έστω κι αν καρδιοχτύπησε πήρε την ισοπαλία με Αμερική και η στήλη το 1x-διπλή ευκαιρία.

Προχωρούμε σε νέα δυάδα…

Το σημερινό πρόγραμμα είναι ίσως το πιο δύσκολο στοιχηματικά.

Δύσκολο γιατί στο Καμερούν-Δανία ο χαμένος αποχαιρετά τη διοργάνωση.Τριπλή παραλλαγή και δεν θα το αγγίξουμε.
Δύσκολο γιατί η Γκάνα δεν μας εμπνέει κι ας κέρδισε τη Σερβία με σερβική αυτοκτονία.
Δύσκολο γιατί η Ιαπωνία δεν είναι από τις ομάδες που μπορείς να υποτιμήσεις.Ειδικά σε θέματα τακτικής και φυσικής κατάστασης έχουν δουλέψει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και αργά αλλά σταθερά διεκδικούν θέση στο Παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Οπότε έχουμε…

Γκάνα-Αυστραλία   x2 dc-Διπλή ευκαιρία (1.75-1.80)

Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω την εντύπωση ότι η Γκάνα δεν θα χειριστεί σωστά την χρυσή ευκαιρία που της παρουσιάζεται,να τεθεί δηλαδή επικεφαλής του ομίλου της και κατά συνέπεια να αγκαλιάσει την πρόκριση.
Δύσκολα θα νικήσει την Αυστραλία,η οποία μπορεί να μην θυμίζει την προ τετραετίας Αυστραλία του Χίντιγκ,αλλά παραμένει ένα αξιόμαχο σύνολο που διαθέτει αρκετούς παίχτες που μπορούν να κάνουν ζημιά.
Οι Αυστραλοί θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις της τεσσάρας από τους Γερμανούς με καλή εμφάνιση αλλά και να αποδείξουν ότι δεν ήρθαν για πλάκα στη διοργάνωση.
Δεν βλέπω νίκη για Γκάνα. Συνεπώς,x2 για Αυστραλία.

Ολλανδία-Ιαπωνία   Πλεονέκτημα υπέρ της Ιαπωνίας με +2,Japan+2 goals(1.60)

Δέχομαι ότι η Ολλανδία είναι το φαβορί απέναντι στους φιλόδοξους Ιάπωνες.Δεν θεωρώ όμως ότι θα κερδίσει εύκολα,εάν κερδίσει φυσικά.
Οπότε ποντάρουμε σε θεωρητικό προβάδισμα των Ιαπώνων με 2-0 και αναμένουμε να δούμε αν μας δικαιώσουν.
Η Ολλανδία δηλαδή θα πρέπει να νικήσει με πάνω από ένα τέρμα διαφορά για να χαθεί το στοίχημα.

Σας χαιρετώ..

*Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη στήλη στην αντίστοιχη σελίδα του blog μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου