Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

PallioStoiximata

                                                          19/06/2010  Ώρα 13:15

Απολογισμός έβδομης μέρας: Πάει και η έβδομη μέρα λοιπόν. Άλλη μια δύσκολη μέρα στοιχηματικά. Με δύο πολύ μεγάλες εκπλήξεις που έστειλαν πολύ κόσμο στον κουβά και τους μπουκ στα ουράνια.
Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η Γερμανία δικαίωσε μεν όσους την είχαν επιλέξει στο να κερδίσει και να πάει over με την απόδοση της στο γήπεδο αλλά δυστηχώς καμιά φορά οι αστάθμητοι παράγοντες που λέγονται τύχη και διαιτησία (για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν είναι αστάθμητος) αλλοίωσαν το αποτέλεσμα. Δεν πειράζει αν δεν έσπασες κανένα λάπτοπ ή την τηλεόραση κατα την διάρκεια του αγώνα μετά νιώθεις την ικανοποίηση πως έπιαξες σωστά.
Ότι όμως ισχύει για το Γερμανία - Σερβία δεν ισχύει με τίποτα στο Αγγλία - Αλγερία. Είχε πολύ καιρό να κάνω πρόβλεψη και να πέσω τόσο έξω. Οι άγγλοι παρουσιάστηκαν με τον γνωστό υπεροπτισμό τους νομίζοντας πως το παιχνίδι θα το κερδίσει το βάρος της φανέλα που δεν έχουν. Πολύ αργοί προβλέψιμοι και το κυριότερο χωρίς πάθος για την νίκη. Εδώ θα δανειστώ μια φράση του συνάδελφου Italiano Tifozi που είπε  "τα μόνα λιοντάρια που είδα στον αγωνιστικό χώρο ήταν αλγερινής προέλευσης".
Το δεύτερο τώρα χρονικά παιχνίδι ήταν όπως το ανάμενα. Αμφίρροπο απο το πρώτο εως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι ΗΠΑ φυσικά άξιζαν την νίκη με την γενικότερη παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο αλλά και πάλι οι αστάθμητοι παράγοντες που ανάφερα πριν λίγο αλλίωσαν το αποτέλεσμα.
Στοιχηματικά δεν τα πήγαμε καλά και μάλιστα η ζημιά της χθεσινή μέρας ίσως είναι ακόμα μεγαλύτερη επειδή πλέον αμφισβητείται και η πρωτιά της Γερμανίας στον όμιλο (έχω ανοιχτό στοίχημα) αν και δεν τους φοβάμαι πολύ τους γερμανούς. Αμα χθές έπαιζαν σαν την γάτα με το ποντίκι τους Σέρβους με παίχτη λιγότερο σκεφτείτε τί μπορούν να κάνουν στους γκανέζους.
Πάμε τώρα στην σημερινή μέρα: Ξεκίνημα θα κάνω με το Γκάνα - Αυστραλία. Οι μεν Γκανέζοι θέλουν να νικήσουν για να εξασφαλίσουν σε μεγάλο ποσοστό την πρόκριση τους στην επόμενη φάση ενώ οι Αυστραλοί για να αποδείξουν πως δεν είναι τόσο κακή ομάδα όσο έδειξαν στην πρεμιέρα και να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για πρόκριση. Το σίγουρο όμως είναι ένα. Καμιά ομάδα δεν θα επιτεθεί στο πρώτο ημίχρονο παρα μόνο θα στηριχτούν στην άμυνα τους. Στο δεύτερο ημίχρονο είναι που οι αυστραλοί θα αναγκαστούν να βγούν μπροστά αλλά χωρίς τον Κάχιλ έχω τις επιφυλάξεις μου γιατο αν μπορούν να κάνουν τίποτα. Έχουν ποιοτικούς παίχτες όπως ο Emerton και ο Kewell (ήταν στο πάγκο στο πρώτο παιχνίδι!!!!!!!) αλλά το κλίμα κάθε άλλο παρα καλό είναι στην ομάδα μετα την αντίδραση του δεύτερου και τις δηλώσεις που έκανε εναντίων του προποντή του (μετά πήγε να το καλύψει αλλάη ζημιά έχει ήδη γίνει). Συμπερασματικά σε αυτό το παιχνίδι αν και βλέπω under, η απόδοση του στο 1.50 δεν έχει καμιά στοιχηματική αξία για αυτό θα προτιμήσω να παίξω νίκη της Γκάνας στα σκορ 1-0, 2-0 και 2-1.
Επόμενο παιχνίδι το Ολλανδία - Ιαπωνία. Μέχρι αυτήν την στιγμή που γράφω τα νέα απο την Ολλανδία λένε πως ο Ρομπέν αν και είναι έτοιμος θα είναι στον πάγκο. Επίσης την τελευταία φορά που οι ολλανδοί αντιμετώπισαν γρήγορη ομάδα έχασαν. Εννοώ τον αγώνα με την Ρωσσία στο πρόσφατο Euro. Αυτά τα στοιχεία είναι αρκετά για να θεωρήσω τον άσσο της Ολλανδίας πολύ χαμηλό στο 1.40. Συμφωνώ με κάποιους που θα σκεφτούν πως η Ιαπωνία δεν είναι Ρωσσία αλλά η απουσία του Ρομπέν κάνει την ομάδα να χάνει τουλάχιστο το 50% της δύναμης της και αυτό φάνηκε πολύ έντονα στον πρώτο αγώνα. Ολλανδία - Ιαπωνία No Bet 
Στο άλλο παιχνίδι του πέμπτου ομίλου το Καμερούν που απογοήτευσε στον πρώτο αγώνα αντιμετωπίζει την Δανία που τα πήγε πολύ καλά εναντίων των ολλανδών αλλά προδόθηκε απο την "πόρνη" μπάλα. Σε αυτό το παιχνίδι οι δανοί θα καλύψουν όπως πολύ καλά ξέρουν να κάνουν την άμυνα τους  και θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν απο στημένα και αντεπιθέσεις. Απο την άλλη το Καμερούν θα παίξει το τελευταίο του χαρτί μάλλον με όπλο την επίθεση καθώς άμυνα και να θέλει να πάιξει δεν μπορεί. Θα γυρίζουν την μπάλα έξω απο την περιοχή της Δανίας αλλά μέσα για να βγάλουν φάση δύσκολα θα μπουν (εδω δεν τα κατάφερε ολόκληρη Ολλανδία) εκτός και αν ο Ετό έχει τόσο πολλά κέφια. Αυτό σε συνδιασμό με το πως η Δανία δεν έχει ιδιαίτερς αρετές στην επίθεση κάνει το under το πιο πρόσιτό σημείο αλλά σε απόδοση 1.48 δεν κάνω την χάρη στους μπουκ να το παίξω και ας έρθει και 0-0. Καμερούν - Δανία No Bet

Περιληπτικά:

Προτεινόμενα σημεία:
1) Ακριβές σκορ 1-0 για νίκη της Γκάνας 
Απόδοση μονού αποδεκτού: 5.50
Ποντάρισμα: 12
Πιθανό κέρδος: 66.00 euro
2)Ακριβές σκορ 2-0 για νίκη της Γκάνας
Απόδοση μονού αποδεκτού: 8.00Ποντάρισμα:10
Ποντάρισμα: 8
Πιθανό κέρδος: 64.00 euro
3)Ακριβές σκορ 2-1 για νίκη της Γκάνας
Απόδοση μονού αποδεκτού: 7.25
Πιθανό κέρδος: 72.50

Αρχικό ποσό: 1000 euro
Τωρινό υπόλοιπο: 1003.30 euro

P.S. Απολογούμαι για την καθυστέρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου