Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

PallioStoiximata

                                                         16/06/2010  Ώρα 11:45

Απολογισμός πέμπτης ημέρας: Πάει και η πέμπτη ημέρα του μουντιάλ. Χωρίς θέαμα και πάλι, με κακό ποδόσφαιρο αλλά και ένα over έκλεισε η χθεσινή μέρα. Η Βραζιλία έκανε το over που ζητούσε ο κόσμος αλλά με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο. Χωρίς να παίξει καμιά μπάλα της προκοπής, χωρίς να δείξει ιδιαίτερες αρετές και φυσικά χωρίς να σκοράρει τρία τέρματα όπως όλοι ανέμεναν. Το over το έσωσε με την λήξη η Βόρειος Κορέα που έχω να πω πως με εξέπληξε με την ανταγωνιστικότητα της. Ήταν ομάδα που δεν πουλούσε έυκολα την μπάλα παρότι δεν έχει ιδιαίτερα προικισμένους παίχτες και αυτό είνα ξεκάθαρα δουλειά του προπονητή. Δέν υπόγραψε ακόμα ο Λίνεν και ο Μπερέτα??? Δεν είμαι σίγουρος αλλά ως το ψάξει ο Κόκκαλης και ο Ζαγοράκις. Και μιας και μιλήσαμε για ταλέντο στην Κορέα, αυτό το εννιάρι τους ο Γιονκ Ταε Σε είναι ωραίο παιχτάκι. Πρώτην φορά τον βλέπω "και το είπα και χθές στην περιγραφή του αγώνα", δεν έχανε μονομαχία ο άτιμος. Γερό κορμί που του επέτρεπε να τα βάζει με κοτζάμ Λούσιο και να βγαίνει νικητής και αξιοπρόσεχτη ακρίβεια στις μεταβιβάσεις του. Για μεγάλη ομάδα της Ευρώπης δεν είνα αλλά για επίπεδο Ελλάδας, Βελγίου και Γαλλίας νομίζω είναι τρομερή ευκαιρία και σε καλή τιμή. 
Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι τώρα οι δύο ομάδες μας έδειξαν ότι περιμέναμε. Η Σλοβακία πολύ καλύτερη αλλά άπειρη σε τέτοιες διοργανώσεις ενώ η Νέα Ζηλανδία αν και αδύναμη το πάλεψε και στο τέλος εκμεταλλεύτηκε την ευγένια με την οποία της φέρθηκε σε όλο το παιχνίδι η Σλοβακία. Πέτυχε το γκολ της, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και για αυτήν πλέον ότι και να γίνει πιο μετά η διοργάνωση είναι επιτυχημένη. Έλπιζα να μας χαρίσουν και κανένα χορό με το που τέλιωσε το παιχνίδι αλλά τίποτα. Δεν πειράζει.
Στο άλλο παιχνίδι τώρα του ομίλου, οι δύο ομάδες που θα μας πρόσφεραν θέαμα αντί για αυτού μας πρόσφεραν ένω ζεστό πιάτο σούπας μέσα στο κατακαλόκαιρο. Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και στα 90 λεπτά αν εξαιρέσεις το σουτ του Ρονάλτο στο δοκάρι. Η Ακτή ήταν η ομάδα που προσπάθησε περισσότερο είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή της αλλά χωρίς να μπορέσει να γίνει απειλητική κυρίως λόγο της απουσίας του Ντρογκμπά. Αν ο Ντρογκμπά ξεκινούσε βασικός έχω την εντύπωση πως η Πορτογαλία δεν έπαιρνε το Χ-ηνάρι. Οι πορτογάλοι ήταν απογοιτευτικοί. Κάθισαν πάνω στο καλύτερο πρόγραμμα που έχουν απο την Ακτή καθώς αντιμετωπίζουν τελευταία και μάλλον αδιάφορη την Βραζιλία και δεν σηκώστηκαν ποτέ. Εμφανής και η απουσία του Νάνι καθώς δεν υπήρχε παίχτης να κάνει τίποτα απο αριστερά έτσι μοιραία μόνη απειλή ήταν ο Ρονάλτο ο οποίος με το που έπιανε την μπάλα άρχιζε να μετράει 1, 2, 3, 4, και στο πέμπτο δευτερόλεπτο ήταν κάτω απο φάουλ αντιπάλου.
Στοιχηματικά ευτυχώς πάμε αντίθετα με το θέαμα. Άλλη μια μέρα με over και τα ταμεία αρχίζουν να ανεβαίνουν. Εδώ να ανεφέρω πως όσοι παίχτες μπορούν να καλύψουν ένα σημείο που έπαιξαν με live betting και πολύ καλή απόδοση είναι καλό να το κάνουν. Πρέπει να χρησιμοποιούμε όλα τα όπλα που έχουμε εναντίων των bookmakers. Για παράδειγμα χθές η Σλοβακία ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 και απο το 75 η απόδοση της ισοπαλίας ήταν στα 11 ευρό. Έγώ είχα προτείνει απο χθές το μεσημέρι το σημείο του άσσου αλλά το κάλυψα απευθείας με 1 euro πάνω στο Χ. Έτσι δεν πείραξε ιδιαίτερα την τσέπη μου η απώλεια του κουπονιού αφου τα 10 ευρό που είχα παίξει την χθεσινή δυάδα τα πήρα πίσω. Φυσικά στο ταμείο που έχω εδώ τα λεφτά αυτά θα τα αφαιρέσω αφου δεν ενημέρωσα την στήλη μου. 
Πάμε τώρα στην σημερινή ημέρα. Ξεκίνημα θα κάνω απο το Ονδούρα - Χιλή. Η Χιλή είναι μια σοβαρή καλοδουλεμένη λατινική ομάδα. Η Ονδούρα είναι μια μικρή αφρικανική ομάδα. Σε αυτό το μουντιάλ μέχρι στιγμής είδαμε όλες ανεξαιρέτος τις λατινικές ομάδες να τα πάνε περίφημα. Αργεντινή και Βραζιλία νίκησαν ενώ οι δύο "ρουγουάη" η ΠΑ και η ΟΥ πήραν ισοπαλίες απο τα φαβορί του ομίλου και μπορούν πλέον να διεκδικήσουν στα ίσα την πρώτη θέση του ομίλου. Έτσι σε αυτό το Λατινό - Μουντιάλ δεν θα κοντράρω την Χιλή. Είναι μια ομάδα που διαθέτει εξαιρετικά εξτρεμ και πιστεύω θα βρεί τον τρόπο να ανοίξει την άμυνα της Ονδούρας. Το διπλό έχει απόδοση στην Bwin 1.65. Σε αυτό το παιχνίδι θα προτείνω και μονό αποδεκτό το halftime/fulltime X/2 το οποίο έχει απόδοση στην Bwin 4.10. 
Επόμενο παιχνίδι το Ισπανία - Ελβετία. Ένα παιχνίδι με ξακάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Οι Ισπανοί είναι η ποιοτικότερη και πιο ισσοροπημένη ομάδα σε αυτ'ην την διοργάνωση ενώ οι Ελβετοί απέκλεισαν την Ελλάδα χωρίς όμως να είναι καλύτερη. Εδώ προτείνω το σημείο over 1,5 goal για την Ισπανία μόνο το οποίο έχει απόδοση στην Bwin 1.48. 
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Ουρυγουάη αντιμετωπίζει τους διοργανωτές σε ένα παιχνίδι τριπλής παραλλαγής. Θα υπερισχύσει η παράδοση που θέλει την οικοδέσποινα να περνάει πάντα απο τους ομίλους ή το ταλέντο και η ποιότητα της Ουρουγουάης. Προσωπικα πιστεύω και θέλω το δεύτερο. No Bet

Περιληπτικά:
Προτεινόμενα σημεία:
1)Νίκη Χιλής και over 1,50 goal η Ισπανία
Απόδοση δυάδας: 2.44
Ποντάρισμα: 10
Πιθανό κέρδος: 24.45 euro
2)Ημίχρονο/Τελικό: Χ/2 Ισοπαλία ημίχρονο και Νίκη Χιλής τελικό
Απόδοση μονού αποδεκτού: 4.10
Ποντάρισμα: 5
Πιθανό κέρδος: 20.50 euro

Αρχικό ποσό: 1000 euro
Τωρινό υπόλοιπο: 1068.30 euro








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου