Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Δεκαεφτά στα εικοσιδύο και μικρή πτώση (από 85% σε 78%) για TifoziBET


Φίλοι και φίλες του στοιχήματος γεια σας,

Αποτυχία είχαμε στη χθεσινή δυάδα καθώς κανένα από τα δύο under που δώσαμε δεν πέρασε.

Έτσι η στήλη παρέμεινε στις 17 επιτυχημένες προβλέψεις από τις 22 συνολικά που έχει δώσει.Αυτό ρίχνει το ποσοστό της στήλης στο 78% από το 85% που διατηρούσε μέχρι χθες.

Το θετικό,αν μπορεί να υπάρξει θετικό μετά από αποτυχημένη πρόβλεψη,είναι ότι οι δύο αποτυχίες συνέπεσαν.Έτσι μπορούμε να αποδώσουμε τον χθεσινό κουβά απλά σε μια κακή μέρα για τη στήλη.
Μια μέρα χωρίς ιδιαίτερες εμπνεύσεις.
Ούτε κατά διάνοια δεν μπορούμε να στηρίξουμε τον διπλό κουβά στην ατυχία γιατί είναι ενδεδειγμένα η εύκολη λύση,είναι τις περισσότερες φορές το πρώτο επιχείρημα που ακούς από το στόμα κάποιου όταν έχει χάσει στοίχημα και που για να λέμε την αλήθεια κατά καιρούς όλοι έχουμε επικαλεστεί, δηλαδή τη Θεά Τύχη και τα τερτίπια της.
Δεν οφείλονται σε θέμα ατυχίας αλλά σε κακή μέρα οι χθεσινές εκτιμήσεις και το ξεκαθαρίζω.

Περνούμε στα σημερινά..

Γκάνα-Γερμανία 2  (1.50)

Νίκη για Γερμανία.Μαθημένοι στα δύσκολα οι Γερμανοί και θηρίο πληγωμένο είναι αυτή τη στιγμή τα πάντσερ.Απλά δεν μπορεί να ξεφύγει αλώβητη η Γκάνα. Η Γκάνα που διαθέτει καλό σύνολο και δημιουργεί ευκαιρίες,μου έχει δώσει την εντύπωση όμως ότι σκοράρει μόνο με αίτηση….και πέναλτι.

Αυστραλία-Σερβία  2 (1.85)

Είχα πει για την Αυστραλία στην στήλη πριν τον αγώνα με Γκάνα,ότι οι Αυστραλοί θα θελήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την τεσσάρα με τη Γερμανία και να αποδείξουν ότι δεν ήρθαν για πλάκα στη διοργάνωση. Έτσι και έγινε. Τώρα όμως τελειώνουν τα ψέματα.Η Σερβία θα νικήσει και θα προκριθεί.

Σλοβενία-Αγγλία   No Bet

Η στήλη είχε προβλέψει το under της υπερκτιμημένης Αγγλίας απέναντι στην Αλγερία,αφού αγώνα με αγώνα,διοργάνωση με διοργάνωση αυτή η ομάδα φροντίζει ανελλιπώς να μας επιβεβαιώνει.
Δεν τη φοβάμαι τη Σλοβενία.
Δηλαδή δεν έχω αμφιβολία ότι δεν πρόκειται να χάσει εύκολα από αυτή την Αγγλία.Φοβάμαι μήπως χάσει από την Αγγλία γιατί ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να χάσει..Κάποιοι άλλοι επιπρόσθετοι παράγοντες εμφανίζονται ορισμένες φορές σε τέτοιους κρίσιμους αγώνες και ελπίζω να μην επαληθευτώ.
Καλό το +2 goals πλεονέκτημα υπέρ της Σλοβενίας στο 1.45 αλλά η στήλη θα απέχει ξεκάθαρα.
No Bet.


ΗΠΑ-Αλγερία   under 2.5 goals  (1.80)

Δεν ξέρω αν καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα η Αλγερία από τους Αμερικάνους αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο δυσκολοκατάβλητη ομάδα η παρέα του Τσεμπούρ από όσο πολλοί νόμιζαν πριν τη διοργάνωση.Σκληροτράχηλη ομάδα,θα το παλαίψει το ματσάκι.
Δεν βλέπω πολλά γκολ εδώ.Under.

Σας χαιρετώ.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη στη σελίδα TifoziBET.
**Τώρα στη στήλη υπάρχει και η δυνατότητα του σχολιασμού.Μπορείτε να σχολιάσετε οτιδήποτε σχετικά με TifoziBET ή να καταθέσετε τις απόψεις σας για μουντιαλικά κυρίως θέματα.
Απλά πατήστε εδώ και προχωρήστε στο κάτω μέρος της στήλης.
http://worldcupspy.blogspot.com/p/tifozibet.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου