Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

PallioStoiximata

                                                                     20/06/2010 Ώρα 12:45


Απολογισμός όγδοης μέρας: Πάει και η όγδοη μέρα. Μια μέρα που μας έδειξε τις χτυπητές αδυναμίες που έχουν οι αφρικανικές χώρες. Απογοήτευσαν όλες μέχρι τώρα. Λέμε και ξαναλέμε πως τουλάχιστο μια θα περάσει στην επόμενη φάση αλλά μια, μια οι αφρικανικές ομάδες μας απογοητεύουν.
Ξεκίνημα θα κάνω με το πρώτο χρονικά παιχνίδι. Η Ολλανδία έστω και δύσκολα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης και πολή καλά οργανωμένης Ιαπωνίας. Πέρασαν έτσι με άριστα τις εξετάσεις που έδωσαν χωρίς τον Ρομπέν και πλεον μπορούν να ονειρεύονται διακαιωματικά την κατάκτηση του τίτλου. Οι ιάπωνες πάλεψαν, πούλησαν πολύ ακριβά το τομάρι τους και έδειξαν ικανοί για πρόκριση ατην επόμενη φάση.
Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της ημέρας είχαμε την αξιοθαύμαστη προσπάθεια των Αυστραλών οι οποίοι δεν έδειξαν σε καμιά φάση του αγώνα πως αγωνίζονται με δέκα παίχτες απέναντι σε μια ομάδα η οποία θέλει ενα γκολ για να περάσει στην επόμενη φάση. Πήραν δίκαια το Χ και πλέον ελπίζουν στο θαύμα. Απο την άλλη η Γκάνα απογοήτευσε όσους στήριξαν τις ελπίδες της Αφρικής πάνω της και πλέον είναι με το ένα πόδι εκτός συνέχειας διότι στον επόμενο αγώνα αντιμετωπίζουν τους πολύ ανώτερους γερμανούς.
Στο τελευταίο παιχνίδι χρονικά η Δανία πήρε μια επαγγελματική νίκη απέναντι σε ενα παθιασμένο Καμερούν. Όπως είχα γράψει χθές το Καμερούν έπαιξε επιθετικά αλλά χωρίς άμυνα δεν πας πουθενά σε τέτοιες διοργανώσεις. Κατάφεραν να φάνε δύο εύκολα γκολ και έτσι οι δανοί έχουν πλέον την τυχη στα χέρια τους. Εδώ να καταλογίσω ευθύνες μεγάλες στον Λε Γκουεν που στο πρώτο παιχνίδι άφησε εκτός των Σονγκ. Ενα ηγέτη στο χώρο του κέντρου. Το Καμερούν που είδαμε χθές είχε πολύ καλύτερη τύχη απέναντι στην Ιαπωνία.
Στοιχηματικά τώρα άλλο ένα λάθος τερματοφύλακα μας κόστισε. Πέραν αυτού κα η αδυναμία της Γκάνας να πετύχει ενα γκολ και να προκριθεί απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε με δέκα παίχτες για περισσότερη απο μια ώρα αγώνα.
Πάμε τώρα στην σημερινή μέρα. Ξεκίνημα θα κάνω με το Βραζιλία – Ακτή Ελεφαντοστού. Ποιοτικά η Βραζιλία είναι καλύτερη όμως δεν έπεισε στο πρώτο παιχνίδι. Απο την άλλη η Γκάνα στο πρώτο παιχνίδι μπορεί να μην εθουσίασε αλλά ήταν καλύτερη απο την Πορτογαλίακαι αυτό κάτι λέει. Δύσκολο στοιχημαικά παιχνίδι και προτιμώ να μην το ακουμπήσω. Δεν ξέρω τί θα υπερισχύσει. Το πως οι λατίνοι σε αυτό το μουντιάλ πετάνε ή το πως πρέπει να προκριθεί μια αφρικανική χώρα στην επόμενη φάση. Ακτή Ελεφαντοστού – Βραζιλία No Bet.
Επόμενο παιχνίδι το Σλοβακία – Παραγουάη. Εδώ κατα την άποψη μου έχει γίνει ένα μεγάλο λάθος απο τους μπούκιδες και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Η νίκη της Παραγουάης στα 2 euro μου μοιάζει με δώρο κι ας μην είναι Χριστούγεννα. Οι παραγουανοί είναι ανώτεροι και εκτός αυτού είναι αυτό που ανάφερα ποιο ρπιν πως οι λατίνοι πετάνε. Έτσι θα προτείνω νίκη της Παραγουάης με απόδοση 2.02 στην Bwin.
Στο τελευταίο παιχνίδι τώρα η Ιταλία αντιμετωπίζει την Νέα Ζηλανδία που έριξε πολύ κόσμο στον κουβά την προηγούμενη αγωνιστική. Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Ιταλία είναι πολύ ανώτερη και φοβάμια μόνξο τον κακό της εαυτό. Οι νεοζηλανδοί είναι φιλότιμοι θα προσπαθήσουν αλλά ως εκεί. Εδώ θα ποντάρω στην νίκη της Ιταλίας ημίχρονο/τελικό 1/1.

Περιληπτικά:
Προτεινόμενα σημεία:
1)Νίκη Παραγουάης
Απόδοση μονού αποδεκτού: 2.02
Ποντάρισμα: 30
Πιθανό κέρδος: 63.00 euro
2)Νίκη Ιταλίας ημίχρονο/τελικό 1/1
Απόδοση μονού αποδεκτού: 1.70
Ποντάρισμα: 10
Πιθανό κέρδος: 17.00 euro



Αρχικό ποσό: 1000 euro
Τωρινό υπόλοιπο: 973.30 euro


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου