Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Δεκαεφτά στα είκοσι η στήλη TifoziBET-Σταθερά στο 85%


Φίλοι και φίλες του στοιχήματος γεια σας.

Πέρασε και το νέο μονό που έδωσε η στήλη. Nίκη δηλαδή της Χιλής σε τιμή που έφτανε μέχρι και 2.40.

Αυτό σημαίνει ότι η στήλη έφτασε στις 17 επιτυχημένες προβλέψεις σε 20 συνολικά.Ποσοστό επιτυχίας σταθερά στο 85%.

Σάρωσε η Πορτογαλία ξεσπώντας με εφτάρα στην ταλαιπωρημένη Β.Κορέα και εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση της,ενώ η Ισπανία θα δώσει μάχη με την Χιλή για πρόκριση και πρώτη θέση,αφού ως γνωστόν ο δεύτερος αυτού του ομίλου,αντιμετωπίζει κατά πάσα πιθανότητα τη Βραζιλία.

Στα σημερινά, η αναμέτρηση
Μεξικό-Ουρουγουάη και η γελοία απόδοση στην ισοπαλία του 1.70-1.80 μου θυμίζει παλιές σκανδιναβικές κομπίνες (Βλέπε Euro 2004,Δανία-Σουηδία 2-2) με τη διαφορά ότι στη θέση της Ιταλίας βρίσκεται η Γαλλία.Για γέλια και η τιμή του under στο 1.35.Δύσκολα θα ξεφύγει ο αγώνας από την ισοπαλία και συγκεκριμένα από το 0-0 ή το 1-1 correct score(ακριβές σκορ).
Ωστόσο θα απέχω από το συγκεκριμένο και δεν θα προτείνω κάτι.Ας τα βρουν μεταξύ τους,ας περάσουν και οι δύο.Δεν με απασχολεί.   No Bet.

Γαλλία-Ν.Αφρική  under 2.5 goals   (1.75-1.85)

Στον άλλο αγώνα του ομίλου,η Γαλλία του λίγου Ντομενέκ (τα είπαμε ξανά) είναι ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί ενώ οι εσωτερικές διενέξεις δίνουν και παίρνουν.Είναι ερωτηματικό μεγάλο το πως θα παρουσιαστεί η Γαλλία απέναντι στους οικοδεσπότες.Θα παρουσιάσει εικόνα διάλυσης ή θα πεισμώσουν επιτέλους οι Γάλλοι και θα κλείσουν στόματα με την απόδοση τους; Θα πάρουμε το under το οποίο έγινε ένα με τους Γάλλους το τελευταίο διάστημα.

Ελλάδα-Αργεντινή
Καλή επιτυχία στην εθνική ομάδα. No Bet.


Νιγηρία-Ν.Κορέα  under 2.5 goals (1.65)

Παιχνίδι ανοιχτό για όλα τα αποτελέσματα. Η Νιγηρία μπορεί να έχει χτυπητές αδυναμίες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει να φύγει με μηδέν βαθμούς από τη διοργάνωση.Από τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση. Η Ν.Κορέα μυρίζει περισσότερο ομάδα ενώ δεν μπορούμε να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι είναι πολύ πιο γρήγορη ομάδα από την Νιγηρία.Ποντάρουμε στο under.Θα προσέξουν και οι δύο ομάδες τα νώτα τους τουλάχιστον στην αρχή.

*Μπορείτε να διαβάσετε τη στήλη TifoziBET στην αντίστοιχη σελίδα του blog.


http://worldcupspy.blogspot.com/p/tifozibet.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου