Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

100% για TifoziBET στις προβλέψεις των προημιτελικών


Φίλοι και φίλες του στοιχήματος γεια σας και πάλι,

Το απόλυτο είχαμε στις προηγούμενες μας εκτιμήσεις.

Πέρασε πανηγυρικά η πρόταση για πρόκριση της Ολλανδίας επί της 
-περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις- Βραζιλίας και μάλιστα με πολύ καλή τιμή, καθώς και η πρόκριση της Ουρουγουάης, παρότι η Γκάνα έφτασε πολύ κοντά στην πρόκριση σε ένα ομολογουμένως εκπληκτικό σε εξέλιξη αγώνα.
Η τρίτη επιτυχής πρόταση της στήλης ήταν το θεωρητικό πλεονέκτημα των δύο τερμάτων υπέρ της Παραγουάης. Πάντως η πολύ καλή Παραγουάη στάθηκε άτυχη και θα μπορούσε να προκριθεί επί της Ισπανίας.

Στον άλλο αγώνα που δεν ασχοληθήκαμε στοιχηματικά, η Γερμανία ήταν αυτή που συμπλήρωσε την τετράδα με εμφαντικό τρόπο αφού ισοπέδωσε την Αργεντινή του αλαζόνα Ντιεγκίτο με τεσσάρα. Μια Γερμανία να την πιεις στο ποτήρι και από την άλλη μια Αργεντινή τραγική και ασύνδετη να αποχαιρετά την διοργάνωση παρέα με την έταιρη υπερδύναμη του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού στερεώματος Βραζιλία.

Με αυτά και μ’αυτά λοιπόν και τις ευρωπαικές χώρες να κάνουν πάρτι έναντι των υπερεκτιμημένων ομάδων της Λατινικής Αμερικής, φτάσαμε κιόλας στους ημιτελικούς.

Τέσσερις ομάδες, ένα τρόπαιο.

Προχωρούμε στους ημιτελικούς..



Ουρουγουάη-Ολλανδία     Νίκη για Ολλανδία   (1.70) ,under 2.5 goals(1.60)

Σε ημιτελικό αγώνα Μουντιάλ δεν μπορείς να υποτιμήσεις καμιά ομάδα. Η Ουρουγουάη δεινοπάθησε με την Γκάνα αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Είναι πολύ καλό σύνολο με εξαιρετική αμυντική γραμμή. Η Ολλανδία απέδειξε ότι μπορεί και στα δύσκολα ενώ θυμίζει παλιές καλές εποχές. Οι Ολλανδοί ως καλύτερη ομάδα που είναι νομίζω ότι θα αξιοποιήσουν την χρυσή ευκαιρία που τους δίνεται να παραστούν στο μεγάλο τελικό. Δύσκολα βλέπω παράταση στο ματσάκι. Νίκη για Ολλανδία στο ενενηντάλεπτο. Μια άλλη επιλογή για όσους δεν θέλουν σημείο 1x2 σε τέτοιους αγώνες είναι το under 2.5 goals. Για τους λάτρεις των στατιστικών, αναφέρουμε ενδεικτικά ότι στους τελευταίους 12 ημιτελικούς αγώνες (από το 1986 και μετά),μόνο σε δύο αγώνες σημειώθηκαν πάνω από δύο γκολ (over).
Σύμμαχος και η παράδοση λοιπόν. Η τελική επιλογή είναι δική σας φυσικά.


Γερμανία-Ισπανία      Ισοπαλία  (3.30)

Αγωνιστικά είναι πολύ κοντά οι δύο ομάδες κατά την άποψη μου. Σαφώς πιο πειθαρχημένο σύνολο η Γερμανία που αγωνίζεται ενάντια στο καλύτερο υλικό της διοργάνωσης. Ποιο από τα δύο στοιχεία θα επικρατήσει; Δίνω ένα μικρό πλεονέκτημα για πρόκριση στην Γερμανία λόγω ειδικού βάρους φανέλας, στο ενενηντάλεπτο όμως θεωρώ ότι δύσκολα θα υπάρξει νικητής.
Ποντάρουμε στην ισοπαλία.


Extra TIPS

Λόγω της κρισιμότητας των αγώνων, η στήλη θα επιχειρήσει και πρόβλεψη correct score/ακριβές σκορ αγώνα.
Σε συνδυασμό ή χωρίς, τα σκορ πληρώνουν καλά και αξίζουν το ρίσκο.

Ουρουγουάη-Ολλανδία       0-1       (6.50)

Γερμανία-Ισπανία                1-1      (6.50)



Σας χαιρετώ.

*Ολόκληρη η στήλη εδώ   http://worldcupspy.blogspot.com/p/tifozibet.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου