Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Το Αλάνι- ΜΑΡΑΝΤΟΝΑΣ- ΘΕΟΣ επιστρέφει...


Γεια σας αδέρφια !!!

Περιμένοντας το παγκόσμιο κύπελλο το μυαλό όλων μας ταξιδεύει ...άλλοτε μπροστά και άλλοτε πίσω.
Μπροστά για να μαντέψουμε το πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες , αν οι προπονητές έχουν κάνει τις σωστές επιλογές και αν παίχτες θα έχουν τις αντοχές να δώσουν το κάτι παραπάνω. Βέβαια το ταξιδι στο μέλλον γίνεται πολλές φορές και για στοιχηματικούς λόγους (καλοκαιράκι έρχεται ρε αδερφέ, κάτι να βγάλουμε και εμείς οι άνεργοι επιστήμονες). Με τις επιλογές των προπονητών δεν θα ασχοληθώ καθόλου. Ποικίλα σχόλια ακούμε καθημερινά και οι συζητήσεις στα ποδοσφαιρικά στέκια δεινούν και παίρνουν. Οι γκρίνιες όμως δεν σταματούν ποτέ! Κάθε πικραμένος θα κάνει το παράπονο του για τον εκάστοτε προπονητή. Σας θυμίζω την κριτική που δεχόταν ο Ρεχακελ πριν το ευρωπαϊκό του 2004. Βέβαια οι κριτικές μετά έγιναν ύμνοι. Έτσι θεωρώ ότι καθρέφτης της κάθε ομάδας είναι το γήπεδο και ειδικά σε τέτοιες διοργανώσεις που οι τακτικές και τα σχέδια των ομάδων αντισταθμίζονται με το πάθος, τις αντοχές και το ταλέντο.
Ταξιδευοντας στο παρελθόν προσπαθούμε να θυμηθούμε τι έγινε στις παλιές διοργανώσεις πως εξελίχτηκα και τελικά τι κέρδισε? το πάθος η στρατηγική ή το ταλέντο? Σίγουρα ύπαρχου πολλές και δίφορες περιπτώσεις όπως και συνδυασμοί. Στο μυαλό μου είναι καρφωμένη η μορφή του Μαραντονα. Ένας παίχτης οδήγησε μια χώρα στην κορυφή. Παίχτης αλάνι, πραγματικός ηγέτης με τα όλα του!!
Πιστεύω ακράδαντα ότι η χημεία που φτιάχνεται μετάξι Μαραντονα και Μεσσι είναι έτοιμη να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμα της.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Μαραντονας δεν δίστασε να αποφύγει τη σύγκριση!!
«Ο Μέσι είναι καλύτερος από ότι εγώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του ’86», τόνισε αρχικά ο «Ντιεγκίτο» και πρόσθεσε: «Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και πολύ μακριά σε σύγκριση με τους υπόλοιπους καλούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να γίνει ο ηγέτης μας».

AΛΑΝΙΑ μου κάντε τους πάντες να παραμιλούν!!!!!! (ειδικά τους γλείφτες που πήρα τα Αξιώματα σε FIFA και UEFA)



Υ.Γ : παραμένουμε φανατικοί υποστηριχτές τις Εθνικής Ελλάδος !!! μην ξεχνατε την χαρά που μας έδωσε αυτή η ομάδα.

TO ALAn1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου