Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

PallioStoiximata

                                                              29/06/2010 Ώρα 11:30


Ανάλυση δέκατης έκτης μέρας: Πάει λοιπόν και η δέκατη έκτη μέρα του μουντιάλ. Χωρίς καμιά έκπληξη με τα δύο φαβορί να περνάνε σχετικά εύκολα στην επόμενη φάση. Η Ολλανδία αρχικά με ηγέτη τον Σνάιντερ και εκτελεστή τον Ρομπέν πέρασε εύκολα απο τους μαχητικούς μεν, άπειρους δε σλοβάκους, κάνοντας και συντήρηση δυνάμεων. Δεν ανέβασαν στροφές σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα αν και τα χρειάστηκαν λίγο πριν κάνουν το 2-0. Τώρα είναι όμως που θα δείξουν απο τι μέταλλο είναι φτιαγμένοι αντιμετωπίζοντας την Βραζιλία στην επόμενη φάση. Μια Βραζιλία η οποία έκανε επίδειξη δύναμης πάλι σκουπίζοντας την Χιλή. Η Χιλή απο την άλλη παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών μας και φυσιολογικά έχασε. Έδειξε χτυπητές αδυναμίες μέσα στις 2 περιοχές και δεν κατάφερε καν να δυσκολέψει τους Βραζιλιάνους. Η Βραζιλία τώρα με ανεβασμένο ηθικό και τον Φαμπιάνο σε εξαιρετική κατάσταση είναι έτοιμη να γράψει τις πιο δύσκολες εξετάσεις για αυτήν μέχρι τώρα στην διοργάνωση. Στην θέση των ολλανδών η αλήθεια είναι πως θα φοβόμουν!!!
Στοιχηματικά τώρα κλείσαμε την τετράδα και πήγαμε ταμείο μετά απο κάποιους κουβάδες ενώ έχουμε ακόμα ένα στοίχημα που εκρεμεί (Ιαπωνία και Ισπανία να προκριθούν).
Για σήμερα θα προτείνω ένα μικρό μονό αποδεκτό. Το να κερδίσει η Ισπανία την Πορτογαλία με ημίχρονο ισόπαλο. Η Πορτογαλία δεν έδειξε κάτι σπουδαίο μέχρι στιγμής απέναντι σε δυνατές ομάδες αν και αγωνίστηκε δύο φορές. Τόσο με ακτή όσο και με Βραζιλία το μόνο που επέδειξε είναι αμυντική σταθερότητα αλλά και αδυναμία στις αντεπιθέσεις. Βασικά στηρίζονται μόνο στον Ρονάλτο που είναι πολύ πιθανόν να είναι πάλι μοναδικός προωθημένος. Απο την άλλη οι ισπανοί θα προσπαθήσουν να διασπάσουν την άμυνα των πορτογάλων με κύριο όπλο την ικανότητα του Τόρες να τρώει ξύλο και να ανοίγει διαδρόμους για τον Βίγια.

Περιληπτικά:

Προτεινόμενα σημεία:
1)Ημίχρονο/Τελικό στο Ισπανία - Πορτογαλία  Χ/1
Απόδοση μονού αποδεκτού: 5 euro
Ποντάρισμα: 10 euro
Πιθανό κέρδος: 50 euro
Εκρεμούν:
1)Πρόκριση Ισπανίας και Ιαπωνίας
Απόδοση δυάδας: 3.408
Ποντάρισμα: 10
Πιθανό κέρδος: 34.08 euro


Αρχικό ποσό: 1000 euro
Τωρινό υπόλοιπο: 1071.87 euro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου