Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

PallioStoiximata

                                                                    01/07/2010  Ώρα 12:10


Ανάλυση τελευταίας μέρας της φάσης των δεκαέξι: Πάει λοιπόν και η φάση των δεκαέξι. Πέρασαν σχεδόν όλα τα φαβορί με εξαίρεση την Γκάνα που την έκανε στην ΗΠΑ. Προχθές η Ισπανία πέρασε μάλλον πιο εύκολα απο ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα απέναντι στην Πορτογαλία η οποία μ οδηγό τον Κειρόζ παρουσιάζει σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο ενα νέο σύστημα. Άμυνα χωρίς αντεπιθέσεις!!! και σου λέει μετά ο Κειρόζ κάναμε τους πορτογάλους περήφανους και παίξαμε ωραία μπάλα. Κάποιος να τον ξυπνήσει γιατί αποκοιμήθηκε μετά το 7-0 με την Βόρειο Κορέα και δεν ξύπνησε ακόμη. Κατάφερε να κάνει μια ομάδα γεμάτη παιχταράδες να παίζει το χειρότερο κατενάτσιο του μουντιάλ. Τώρα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
Η Παραγουάη και η Ιαπωνία τώρα στο άλλο παιχνίδι της μέρας μας χάρισαν την πρώτη διαδικασία των πέναλτι σε αυτό το παγκόσμιο. Οι παραγουανοί ήταν μεν καλύτεροι αλλά δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο το αγώνα να διασπάσουν την καλοκουρδισμένη αμυντική μηχανή της Ιαπωνίας και απο την στιγμή που οι ιάπωνες δεν ήταν επικίνδυνοι μπροστά, το παιχνίδι έφθασε φυσιολογικά στην ρουλέττα των πέναλτι. Εκεί πιο τυχεροί φάνηκαν οι παραγουανοί και προκρίθηκαν δίκαια στην επόμενη φάση.
Στοιχηματικά τώρα είχαμε ακόμη μια πολύ καλή μέρα. Πίασαμε το ημίχρονο τελικό της Ισπανίας και χάσαμε στην διαδικασία των πέναλτι το 100% στις προβλέψεις μας. Σίγουρα ικανοποιητική σοδειά η οποία μας σταθεροποιεί στο + 100 euro.
Πάμε λοιπόν στην προημιτελική φάση: Ξεκίνημα θα κάνω απο το Γερμανία - Αργεντινή. Το παιχνίδι είναι στην κόψη του ξυραφιού χωρίς φαβορί και αουτσάιντερ. Έστω κι αν οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν σαν φαβορί ΄την Αργεντινή. Η Γερμανία είναι η ομάδα που έπαιξε την καλύτερη μπάλα μέχρι τώρα στην διοργάνωση και μάλιστα πέρασε και απο ντέρμπι με βαθμό άριστα. Οι δε αργεντινοί είναι μεν φοβερή και τρομερή ομάδα απο το κέντρο και μπροστά όμως πίσω θυμίζουν παιδική χαρά με τους Ντε Μικέλλης και Μπουρνίσο να κάνουν ρεσιτάλ ανικανότητας και πανικού σε κάθε αντεπίθεση που δέχονται και ο Ρομέρο να μην δείχνει σε καμιά περίπτωση μέχρι στιγμής στοιχεία καλού πορτιέρο. Με αυτές λοιπόν τις αδυναμίες πάει λοιπόν να αντιμετωπίσει την γερμανική αρμάδα. Άποψη μου είναι πως το παιχνίδι θα κριθεί στις ευκαιρίες που θα φτιάξουν οι αργεντινοί. Αν καταφέρουν και είναι ουσιαστικοί τότε μπορούν να καλύψουν τα αμυντικά κενά αν όμως είναι φλύαροι και χασογκόληδες η Γερμανία θα τους δαγκώσει σαν κόμπρα. Το παιχνίδι το έχω στο μυαλό με την Αργεντινή να έχει συνέχεια την μπάλα και τους γερμανούς να τους δίνουν γήπεδο για να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Αν λοιπόν η Αργεντινή στις ευκαιρίες που θα της παρουσιαστούν ανοίξη το σκορ τότε η πλάστιγγα του αγώνα θα γύρει προς το μέρος της. Αν όχι τότε οι γερμανοί να είστε σίγουροι πως θα σκοράρουν.
Συνεχίζουμε με το Ολλανδία Βραζιλία. Εδώ η Βραζιλία είναι το λογικό φαβορί. Είναι η ομάδα με τις πιο πειστικές εμφανίσεις μέχρι σήμερα με αέρα υπεροχής ξεκάθαρα στο γήπεδο με όποιον και αν αγωνίζεται. Στο παιχνίδι με τους Ολλανδούς όμως είναι το πρώτο παιχνίδι που θα αντιμετωπίσουν μια πραγματικά δυνατή ομάδα. Διότι Πορτογαλία και Ακτή την αντιμετώπισαν με τρόμο στα μάτια. Απο την άλλη οι ολλανδοί οι οποίοι διατηρούν ένα εξαιρετικό σερί συνεχόμενων νικών θέλουν να αποδείξουν σε αυτό το παιχνίδι πως είναι ικανοί για τον τίτλο. Με τον Ρομπέν να επιστρέφει για τα καλά, την επιθετική τετράδα να βγάζει φωτιές και επιτέλους μετα απο χρόνια με καλή άμυνα είναι έτοιμοι να κάνουν το βήμα παραπάνω. Οι βραζιλιάνοι όμως όπως έδειξαν μέχρι στιγμής δεν αστειεύονται. Είναι τρομερά ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους και με εξαιρετική αμυντική αφοσίωση ένεκα Ντούγκα. Ένας προπονητής που κατακρίνεται κάθε μέρα για το στυλ ποδοσφαίρου που παίζει αλλά φέρνει την μια νίκη μετά την άλλη με χαρακτηριστική ευκολία. Είναι λοιπόν για αυτόν ο καλύτερος αγώνας για να δώσει τα διαπιστευτήρια του διότι  Μάρβαικ στην απέναντι πλευρά δεν αστειέυεται.
Τρίτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης είναι το Ισπανία - Παραγουάη. Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Ισπανία είναι καλύτερη ομάδα και η Παραγουάη πολύ σκληρή για να πεθάνει. Αναμένεται ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με την Παραγουάη να αμύνεται στο δικό της μισό και να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα με Μπάριος κορυφή, Βέρα δεξιά και Βαλντές αριστερά. Μάλλον ο Σάντα Κρουζ θα μείνει στον πάγκο κάτι που συνηθίζει ο Μαρτίνεζ όταν αντιμετωπίζει ανώτερες ομάδες. Οι ισπανοί όπως και να το κάνουμε όμως είναι ανώτεροι και θα προκριθούν. Όπως έδειξαν με την Πορτογαλία έχουν και την υπομονή στο παιχνίδι τους κάτι που θα τους φανεί πολύ χρήσιμο με τους λατίνους.
Στο τελευταίο τώρα παιχνίδι των προημιτελικών και το λιγότερο φωτεινό απο τα τέσσερα, τα δύο αουτσάιντερ που παρέμειναν και υποψήφια για έκπληξη της διοργάνωσης θα βρεθούν αντιμέτωπα. Γκάνα - Ουρουγουάη. Γκάνα απο την μια μεριά η ομάδα που κράτησε την σημαία της Αφρικής ψηλά και Ουρουγουάη απο την άλλη με εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι τώρα συντελούν ένα αμφίρροπο προημιτελικό. Σε θέμα ποιότητας ομάδας υπερτερεί ξεκάθαρα η Ουρουγουάη με φονική τριάδα μπροστά που μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε αντίπαλο αλλά και αξιοπρόσεχτη αμυντική λειτουργία. Όμως η Γκάνα απέδειξε μέχρι στιγμής πως η καρδιά που έχει είναι πολύ μεγάλη. Πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέχρι να φθάσει εδώ που είναι τώρα και σίγουρα δεν θα παραδοθεί αμαχητί.
Στα πονταρίσματα μου τώρα: Θα ποντάρω δύο πιθανά ζευγάρια τελικού πριν γίνουν χαλί οι αποδόσεις τους. Εδώ να προειδοποιήσω πως είναι η τελευταία καλή ευκαιρία να ποντάρετε σε ζευγάρι τελικού καθώς στην ημιτελική φάση οι αποδόσεις θα πέσουν κάτω απο 3. Τα ζευγάρια μου είναι το ένα Ολλανδία - Ισπανία με απόδοση 8 στην Bwin και το δεύτερο Ολλανδία - Αργεντινή με απόδοση 9.50 στην Bwin. Στην ουσία είναι σαν να ποντάρω σε πρόκριση Ολλανδίας και Αργεντινής αφου σε τέτοια περίπτωση το στοίχημα έχει σχεδόν κερδιθεί σε απόδοση πολύ μεγαλύτερη απο αυτές που δίνουν για να προκριθούν αν τις παίξω απλά για πρόκριση. Π.χ. Αργεντινή για να προκριθεί έχει απόδοση 1.70 και η Ολλανδία 2.80 αρα σε δυάδα μας δίνουν απόδοση 4.76 σχεδόν την μισή του 8 και του 9 απόδοση που έχουν τα ζευγάρια του τελικού. Παίξτε λοιπόν έξυπνα!!!  

Περιληπτικά:

Προτεινόμενα σημεία:
1)Ζευγάρι τελικού Ολλανδία - Αργεντινή
Απόδοση μονού αποδεκτού: 9.50 euro
Ποντάρισμα: 10 euro
Πιθανό κέρδος: 95 euro
2)Ζευγάρι τελικού Ολλανδία - Ισπανία
Απόδοση μονού αποδεκτού: 8 euro
Ποντάρισμα: 10
Πιθανό κέρδος: 80 euro
Αρχικό ποσό: 1000 euro
Τωρινό υπόλοιπο: 1101.87 euro

P.S. Θα επανέλθω είτε απόψε το βράδυ είτε αύριο πριν τα ματς, όταν είναι πιο σίγουρες οι ενδεκάδες των ομάδων, με νέα πονταρίσματα. Καλή σας επιτυχία είτε επιλέξετε να με εμπιστευτείτε είτε όχι, καλό μήνα και καλή προημιτελική φάση να έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου