Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Σφήνες-Κυριαρχία της Ευρώπης ΚΑΙ σε αυτό το Μουντιάλ.Τυχαίο; Δεν νομίζω


Τέσσερις ευρωπαικές ομάδες στα ημιτελικά του Μουντιάλ 2006.

Με δύο μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης να βρίσκονται ήδη στους 4 σε αυτό το Μουντιάλ και το Ισπανία-Παραγουάη να εκκρεμεί, δεν μας μένουν και πολλά περιθώρια από το να βγάλουμε το εξής συμπέρασμα.

Η Ευρώπη είναι και πάλι εδώ.Και ας περάσει η Παραγουάη. Απέδειξαν μαζί με την Ουρουγουάη ότι εκπροσωπούν επάξια τη Λατινική Αμερική.


Θα ήθελα πολύ να μάθω τι εξήγηση θα μας δώσουν τώρα οι κάθε λογής ειδήμονες που από τη φάση των 16 έτρεξαν να υπερτονίσουν ότι κυριαρχεί η ζώνη της Λατινικής Αμερικής και ότι οι ευρωπαικές ομάδες βρίσκονται σε πτώση.

Λες και το Παγκόσμιο Κύπελλο τελειώνει στη φάση των 16.
Λες και η Ισπανία, η Γερμανία και η Ολλανδία που απέμειναν δεν αρκούσαν για να κάνουν τη ζημιά σε όλες τις άλλες -και καλά- υπερδυνάμεις.

Θεαματικό ποδόσφαιρο με την έννοια της λέξης προσωπικά απόλαυσα ΜΟΝΟ από ευρωπαικές χώρες.

Ο υπερόπτης Μαραντόνα έσπευσε να κρίνει τους πάντες και να αυτοανακηρυχτεί σε σπουδαίο προπονητή, αφού σύμφωνα με τον ίδιο απέδειξε ότι είναι καλός προπονητής κερδίζοντας με καθοριστικό λάθος της διαιτησίας το Μεξικό και ενάντια στη ροή του αγώνα τη δεδομένη στιγμή (δεν μπορούμε να ξέρουμε την εξέλιξη του αγώνα) ,την Ελλάδα, την Νιγηρία και τη Ν.Κορέα.
Κερδίζοντας λοιπόν αυτές τις υπερδυνάμεις του Παγκόσμιου στερεώματος, έβγαλε τη γλώσσα του περίπατο. Η αλαζονεία του ξεπέρασε και αυτή ακόμα τη βραζιλιανική υπεροψία που -ω του θαύματος-  και οι δύο αυτοί εκπρόσωποι του επιθετικού ποδοσφαίρου θα δουν από το σπίτι τους τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Άρπαξε την τεσσάρα σου λοιπόν αφελέστατε Ντιεγκίτο που την είδες και προπονηταράς και….καλό Κόπα Αμέρικα..Και που’σαι. Κανονίστε κανένα φιλικό με τους φίλους σας τους Βραζιλιάνους γιατί μόνο έτσι θα αναμετρηθείτε μεταξύ σας. Σε Μουντιάλ δεν σας παίρνει.

Μπράβο στα πάντσερ. Απέδειξαν ότι δεν είχαν ανάγκη το λάθος της διατησίας για να διασύρουν την Αγγλία, δεν είχαν ανάγκη από κούφια λόγια και παραλογισμούς για να διασύρουν μια Αργεντινή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου