Live Scores


powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

PallioStoiximata

                09/07/2010  Ώρα 14:40

Πάει λοιπόν και η ημιτελική φάση: Πέρασαν τα δύο μεγάλα φαβορί και πάμε για ένα σούπερ τελικό. Μην περιμένετε φυσικά θέαμα στον τελικό ανάλογο της ποιότητας των δύο ομάδων αλλά ενα πολύ κλειστό παιχνίδι όσο το παιχνίδι είναι στο 0-0 με το ενδιαφέρον να βρίσκετε στο ποιά ομάδα θα καταφέρει να επιβάλει το ρυθμό της ( ψηφίζω Ισπανία). Θα τα πούμε πιο μετά όμως για τον μεγάλο τελικό. Ας δούμε πρώτα τι έγινε στα παιχνίδια της ημιτελική φάσης.
Ολλανδία 3 - 2 Ουρουγουάη: Σε αυτό το παιχνίδι το σκηνικό στο ξεκίνημα ήταν ακριβώς όπως το περίμενα. Οι ολλανδοί να έχουν τον έλεγχο αλλά να μην ρισκάρουν μπροστά. Οι ουρουγουανοί απο την άλλη πιο τολμηροί έκλεψαν τις εντυπώσεις το ξεκίνημα μέχρι που ήρθε το απρόσμενο γκολ του αρχηγού. Απο κεί και πέρα και ενω το παιχνίδι θα έπρεπε να έρθει στα μέτρα των ολλανδών ήρθε απο το πουθενά ο Φορλάν (μόνο αυτόν είχαν να προσέξουν!!!) και με ένα σουτ σήμα κατατεθέν του ισοφάρισε. Κάπου εδώ βρίσκεται και το οξύμωρο της υπόθεσης. Για ενα 30λεπτο μετά οι ουρουγουανοί ήταν καλύτεροι, απείλούσαν περισσότερο και οι ολλανδοί ενω έδειχναν να μην πατούν καλά ήρθε το γκολ απο τον ηγέτη αυτή της ομάδας να τους στείλεί στο τελικό. Κάπου εκεί όλα τέλιωσαν με τον Φορλάν να αποχωρεί τραυματίας και μέσα σε ένα τρίλεπτο η Ολλανδία να καθαρίζει το ματς. Προσωπικά κρατώ την ηρωική εμφάνιση των ουρουγουανών και την αδιαμφισβήτητη ποιότητα των Ολλανδών.
Ισπανία 1 - 0 Γερμανία: Πάμε τώρα και στο κυρίως πιάτο της ημιτελικής φάσης. Η Ισπανία δίκαια, εμφαντικά και κυρίως εύκολα παρέδοσε μαθήματα ποδοσφαίρου στο ταμπούρι των Γερμανών. Οι γερμανοί απο την άλλοι όπως μας εχουν συνηθίσει μέχρι τώρα στην διοργάνωση όταν παίζουν μεγάλη ομάδα κλείστηκαν στην περιοχή τους και έβγαιναν αραιά και που σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Το κλειδί του αγώνα όμως το είχε ο Ντελ Μπόσκε. Πολύ διαβασμένος σαν ήταν άφησε την Ισπανία να επιτίθεται με 4 το πολύ 5 παίχτες ενω οι υπόλοιποι έμεναν πίσω να προσέχουν τις αντεπιθέσεις των γερμανών. Με αυτό τον τρόπο έσβηασαν επιθετικά την Γερμανία και το μόνο που απέμεινε ήταν το αν θα σκοράρει η Ισπανία, πράγμα που κατάφερε σε μια στημένη φάση με το ΚΑΤ - ΑΛΑΝΙ τον Πουγιόλ (το λογοπαίγνιο το δανείστηκα απο sport24.gr). Έτσι κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με την Ισπανία (βασικά τον Πέδρο) αν ήταν λίγο πιο προσεχτική στην τελική πάσα θα μπορούσε να πετύχε κι άλλο γκολ. Να σημειώσω εδώ πως η Γεμρανία ίσως να διακαιούταν ένα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Το σίγουρο είναι πως η καλύτερη ομάδα πέρασε!!!
Στοιχηματικά τώρα τα πήγαμε εξαιρετικά και ανεβάσαμε κι άλλο το ταμείο μας. Πιάσαμε το ημίχρονο τελικό της Ολλανδίας και το ζευγάρι του τελικού. Έτσι επισημοποιήσαμε το πως θα έχουμε ενα μουντιάλ επιτυχημένο στοιχηματικά με το ταμείο να είναι 100 +... Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους αφιέρωναν λίγο απο τον πολύτιμο χρόνο τους διαβάζοντας την στήλη μου όλο αυτό το διάστημα. Να ενημερώσω πως το blog και κατεπέκταση η στήλη PallioStoiximata θα συνεχίσουν την λειτουργία τους και μετά το μουντιάλ αλλά σε άλλη διεύθυνση η οποία θα γίνει γνωστή μέσο ανακοίνωσης στην κεντρική σελίδα του blog. 
Ανάλυση μικρού και μεγάλου τελικού: Ξεκίνημα θα κάνω με τον μικρό τελικό. Γερμανία και Ουρουγουάη θα αναμετρηθούν στο τελικό της παρηγοριάς όπως πολύ συχνά αποκαλείτε με έπαθλο το χάλκινο μετάλλιο του μουντιάλ. Σε αυτό το παιχνίδι λοιπόν δεν αξίζει να ποντάρετε κάτι το σοβαρό ή πολλά χρήματα. Θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες μάλλον με μισή ντουζίνα αναπληρωματικούς με το κίνητρο και το θέλω να είναι μεγαλύτερο στην μεριά της Ουρουγουάης. Εξάλλου το δήλωσε κιόλας ο Λαμ. Δεν έχω καμιά όρεξη για τον μικρό τελικό είπε και δεν έχω κανένα λόγο να το αμφισβητήσω. Θα ποντάρω λοιπόν στην κατάκτηση της τρίτης θέσης απο την Ουρουγουάη.
Μεγάλος τελικός: Ολλανδία - Ισπανία. Τέρμα λοιπόν τα αστεία. Οι δύο ομάδες που έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι σήμερα στην διοργάνωση δίκαια βρίσκονται στο τελικό. Ομάδες με καλή άμυνα, επιβλητικό κέντρο όπου υπερτερεί η Ισπανία και επίθεση φωτιά όπου υπερτερεί η Ολλανδία. Το ερώτημα όπως προείπα είναι το ποιά ομάδα θα επιβάλει τον ρυθμό της αν και δεν θυμάμαι προσωπικά ενδεκάδα με τον Xavi βασικό και να μην έχει έλεγχο του αγώνα. Όπου κι αν παίζει. Οπόταν εφόσον τα ηνία του αγώνα θα τα έχει η Ισπανία αυτό που απομένει είναι το αν η Ολλανδία θα μπορέσει να χτυπήσει στην κόντρα με τον Ρομπέν ή θα πάθει ότι και η Γερμανία. Διότι είναι σίγουρο πως η ισπανοί πάντα θα έχουν 5 πίσω για κάλυψη είτε επιτίθονται είτε αμύνονται. Θα ποντάρω λοιπόν στην νίκη της Ισπανίας απο την κανονική διάρκεια του αγώνα.

Πονταρίσματα:
1) Νίκη Ισπανίας και τρίτη θέση Ουρουγουάη
Απόδοση δυάδας: 6.40
Ποντάρισμα: 10 euro
Πιθανό κέρδος: 64 euro
2) Ημίχρονο Ισοπαλία/ Τελικό Ισπανία
Απόδοση μονού αποδεκτού: 5
Ποντάρισμα: 10 euro
Πιθανό κέρδος: 50 euro
3) Πρώτος σκόρερ και σκορ: Τσάμπι Άλόνσο 1-0
Απόδοση μονού αποδεκτού: 63
Ποντάρισμα: 2 euro
Πιθανό κέρδος: 126 euro

Αρχικό ποσό: 1000 euro
Τωρινό υπόλοιπο: 1170.87 euro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου